• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

17.04.2016

21:12

NESVAKIDAŠNJI POTEZ PORODICE UBIJENE PEVAČICE: Komšije u čudu, muž Zoran neće počivati pored Jelene?!

Vesti

NESVAKIDAŠNJI POTEZ PORODICE UBIJENE PEVAČICE: Komšije u čudu, muž Zoran neće počivati pored Jelene?!

Podeli vest

Porodica svirepo ubijene zvezde Granda Jelene Marjanović kupila je samo jedno grobno mesto na groblju Zbeg gde je Jelena sahranjena, iako na tom delu groblja ima parcela sa dva grobna mesta... Kako konstatuju meštani Borče, to je krajnje neuobičajeno, s obzirom na tvrdnje rođaka njenog supruga a sada udovca Zorana Marjanovića, da je njihova ljubav bila beskrajna...

- Kada umre jedan supružnik, običaj je da se kupe dva grobna mesta da bi bračni par bio zajedno "i na onom svetu". Na tom delu groblja Zbeg ima još mesta, pa je zato još neobičnije da je porodica kupila samo grobno mesto za Jelenu. Kao da Zoran ne želi da bude sahranjen pored supruge! A možda mu je želja da njegov kovčeg bude na njenom, što je opet neobično ako ima grobnih mesta - konstatuju meštani Borče.

JEZIVI DETALJI UBISTVA ZVEZDE GRANDA: Jelena se davila u vodi, dok ju je monstrum udarao u glavu?!

Inače, Zoran Marjanović i članovi njegove porodice obilišli su Jeleninu humku i u subotu i upalili sveće za pokoj Jelenine duše. Nakon toga, vratili su se kući i više nisu napuštali dvorište.

ŠTA KRIJU MARJANOVIĆI?! Misterija svirepog ubistva zvezde Granda, i Jelenin dever POD ISTRAGOM!

- Kada vidimo nekoga od porodice, to je da iz kola izvlači velike kese. Kupuje potrepštine da ne moraju ceo dan, pa i duže da izlaze iz kuće - kažu komšije porodice Marjanović za Blic.

STRAVIČNI DETALJI ISTRAGE! Vatrogasac u kanalu nagazio na unakaženo telo Jelene Marjanović!

U međuvremenu, policija i dalje češlja teren ne bi li našla neki dokaz koji može pomoći u rasvetljavanju ovog monstruoznog ubistva.

NAJNOVIJI DETALJ SA OBDUKCIJE! Jelenu Marjanović slomljene glave ubica živu bacio u kanal!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Acim

pre 8 godina

Nemora da bude obicaj.Moj otac nije sahranjen pored svoje zene,moje majke Moja supruga je umrla pre 18 godina nije mi namera da i ja budem pored njenog groba. Manite se gospodo takvih prica .covek sam odlucuje o sebi.Citajuci vase clanke Vi napominjete da je Jelena imala ljubavnika ili coveka skim se cesto vidjala.Zasto ne obljavite to,to da se dokaze dali je to stvvarno ili rekla kazala.

relja

pre 8 godina

Komšije nisu normalne, ako su zbog toga u čudu. Zar je za očekivati da Zoranovi roditelji kupuju za sina grobno mesto (makar to bilo i pored pokojne mu supruge), a da ga sami nemaju? Sasvim druga stvar je Zoranovo učešće ili neučešće u ubistvu-ovde je u pitanju odnos roditelja prema sinu.

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

"Zar je za očekivati da Zoranovi roditelji kupuju za sina grobno mesto (makar to bilo i pored pokojne mu supruge), a da ga sami nemaju? Sasvim druga stvar je Zoranovo učešće ili neučešće u ubistvu-ovde je u pitanju odnos roditelja prema sinu." Koliko je star Zoran? Debilci.a kome tata i mama kreiraju zivot. "Stoga će čovek ostaviti oca i majku da prione uza svoju ženu; i dvoje njih bit će jedno telo. Tako više nisu dvoje, nego jedno telo."( Mt 19, 5-6)"

Alexa

pre 8 godina

Neki razlog sigurno postoji, po meni ni jedan normalan, ljudski...Treba ih pitati... A da je bezveze, jeste... i to bas,bas...Previse tuzno ...

Mila

pre 8 godina

Pazite kod nas u porodici na jednom grobnom mestu pociva 4 ljudi. Moj deda je normalno sahranjen, a svi ostali su zeleli da se kremiraju i urne su na istom grobnom mestu zakopane. Zasto se cudite i tako mislite?

somi zajecar

pre 8 godina

na groblju ZBEG sahranjuju se vecinom oni koji nemaju nikoga od porodice,ili su beskucnici/

mirjana

pre 8 godina

U vise navrata ste objavili moj komentar!Nadam se I ovoga puta.Samo iz estrade mogu doci pouzdani dokazi za tragicno bez srca i duse Jelenu Krsmanovic.Cute poznate "Zvezde"DA SE NEBIH KONPROMITOVALE: Jer je vracara koristila Jecu da im dovodi klijente.A neki ministri pogotovo od Bekute zele da budu van medija.Smem da se kladim u zivot da Brena i Sasa mnogo znaju.Sta ce mu emisija neposredno posle sahrane? Svi zele da se operu.Analizirajte samo izjavu na pogrebu njegove zene sve ce vam biti jasno.Trula estrada sve zna kada neko strada.

bane

pre 8 godina

ako je ubijena na nasipu,  moguce da je po mom misljenju uvucena u sumu desno, tamo ubijena jer nije mogo niko da vidi i da u toj sumi postoji neki trag. Nakon toga prenesena levo prema kanalu gde je bacena. Mozda je u toj sumi i ostala neko vreme pa onda bacena u vodu. \n

provincijalac

pre 8 godina

Mislim da je ubica svekrva.  To sve objasnjava...  sinovi stite majku a muz zenu. I jos nesto ... da li je moguce da neka \"energija\" moze da bude bitnija od sahrane zene svog sina. Tu je ocigledno u pitanju ozbiljan psihicki poremecaj i takva osoba je po meni sposobna da ucini ovako nesto. \n

Lela

pre 8 godina

Ima ljudi koji uopšte ne idu na sahrane - to ne mora ništa da znači. Znam neke koji posle operacije srca izbegavaju da odu u kuću umrlih bliskih prijatelja da izjave saučešće, ne smeju ni da priđu groblju (do operacije su mogli da propuste nečiju svadbu, ali sahranu nikako). Neke porodice izgrade grobnicu pa je odražvaju decenijama potpuno praznu, a neki očigledno neće da malerišu i da za žive "rezervišu mesto". Ako policija nema jače dokaze od toga ko je došao a ko nije došao na sahranu, kupio mesto pored supruge - onda smo mi jadni kao društvo da ne možemo biti jadniji. Manimo se tračeva - ako neko nešto zna, neka javi tamo gde treba.

velko

pre 8 godina

Koja glupost. Mlad čovek. Ovo mu je bio 2. brak. Računa na 3.

Tera

pre 7 godina

Ako je uopste trcala tu? A to je ocigledno neko ko je dobro poznavao to mesto i navike stanovnika, veoma inteligentan i sve isplanirao unapred.---Poznat,ili nepozanat namamio je na neku prevaru, mozda iznenadna bolest ukucana, ili sl.---Onda je u autu onesvestio. Odveo na mesto gde ju je nesmetano udarao dalje...i onesvescenu zagnjurio u tu vodu iz bas tog kanala/ unapred pripremljenu za to! Udavio je, pa nastavio da besni nad njom. Mozda i to da bi ostavio odredjeni utisak na istragu- mada je vec bila mrtva. Onda sacekao zgodno vreme, pa je bacio u kanal, i takodje okolo rasporedio telefon,patiku, i trenerku!!!!...? Mastovito? Pa jeste!!!! Kao i zabokrecina u plucima. I kao svo umece da ne ostavi ni mrvu svoga DNK. I sva ta misterija povodom motiva, mesta ubistva, i ostalog U stilu; "Eto tu je ubijena u po bela dana"!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija