• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

20.04.2016

20:51

ZORANOV SIN PROGOVORIO O UBISTVU JELENE: Bio sam u policiji, deda je z..ebao stvar!

Vesti

ZORANOV SIN PROGOVORIO O UBISTVU JELENE: Bio sam u policiji, deda je z..ebao stvar!

Podeli vest

Ni 18 dana posle stravičnog ubistva pevačice Jelene Marjanović policija nikoga nije zvanično proglasila osumnjičenim za ovaj zločin

Policija sumnja da je u ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) umešana i jedna žena, čiji se identitet zasad ne otkriva.

U okviru istrage zločina u kojem se dosad sumnjalo na tri člana ove porodice izvršen je i pretres stana porodične kume Vere, ispituje se njen odnos sa Zoricom Marjanović, svekrvom pokojne pevačice od koje se ne ona razdvaja. Takođe se proverava i odnos ubijene Jelene i njene svekrve.

ZLOČIN KOJI SRBIJI NE DA MIRA! Svekar Vladimir Marjanović krije tajnu o ubistvu Jelene!

Da zaista nešto ne štima u porodici Marjanović i da policija od početka ima indicija da su manje-više svi na neki način povezani sa ovim ubistvom, govori i sledeći događaj.

- U nedelju 3. aprila, dan posle ubistva negde oko 19 časova, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na saslušanju u policiji, i vidno uznemiren pred nama okupljenima prokomentarisao: "Ma deda je za.ebao stvar", ne precizirajući o čemu je reč.

JEZIVI DETALJI UBISTVA ZVEZDE GRANDA: Jelena se davila u vodi, dok ju je monstrum udarao u glavu?!

Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni reč - otkriva naš sagovornik blizak porodici.

Policija je inače uzela snimke sa sigurnosnih kamera iz prodavnice u borčanskom naselju Crvenka. Na snimku od subote kada je Jelena nestala se vidi jurnjava automobila Marjanovića. Snimci su odneti na dalje ispitivanje, kako bi se utvrdilo u koje tačno vreme su se pojavljivali.

NEUTEŠNA MAJKA UBIJENE PEVAČICE: Ovo je košmar, očekujem da se probudim i vidim moju Jelenu živu!

Ispitaće se i ko je još prolazio putem u Crvenki, u nadi da će pronaći dokaz koji bi mogao dovesti do rešavanja slučaja koji je potresao čitavu Srbiju.

Sa druge strane, stariji čovek sa štapom, koji je trebalo da bude svedok brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović, prošao je poligraf.

MARJANOVIĆI NA SPLAVU ZALIVALI TUGU: Jelena se još nije ni ohladila u grobu, a muž i svekar izašli na piće?!

Kako je suprug Zoran Marjanović ranije izjavio, on je rekao policiji da je video čoveka sa štapom dok je Jelena trčala.

- Čuo sam da policija navodno traži čoveka sa štapom, ali ja nisam išao na prepoznavanje. Samo sam rekao da sam video čoveka sa štapom u danu kad je Jelena ubijena i još nekoliko ljudi- rekao je tada Zoran.

PRONAĐEN ČOVEK SA ŠTAPOM SA NASIPA SMRTI: Priča Jeleninog muža se ne poklapa sa onim što je on rekao!

Međutim, taj čovek je policiji isrpičao nešto drugačiju verziju, odnosno da je Zorana video tek kada je počeo da traži nestalu suprugu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Neka

pre 8 godina

Kriv ili neduzan, Zorane, nije ti lako. Znam, slicno sam prosla. Moj strah bio je izazvan od pomisli: Sta ako se istina ne otkrije! Moje nade i strahove smirivala je cinjenica da nisam kriva i da ce Bog biti uz mene. Srecom, moja agonija je zavrsila kako je i trebalo, neduzna, slobodna kao ptica! A tvoja? Kako ce zavrsiti? Cemu se ti nadas? Od cega strahujes? Od pomisli sta ako se istina otkrije? Ili se nadas da se nista saznati nece? Vidjecemo. Jeleni neka je laka crna zemlja, a tebi neka Bog presudi, krivom ili neduznom, po zasluzi!

mara

pre 8 godina

Sirota pokojna Jelena ni u grobu joj mira nedaju. Ili novinari sebi dozvoljavaju da razvlace zive i mrtve po novinama ili policija stvarno nije dorasla da resi ovaj slucaj.Mucno je citati o tim svim nagadjanjima kao da u karte gledaju pa neznaju sta je bilo a sta ce biti.

buba

pre 8 godina

pa pritisnite maloga...šta je misli sa rečenicom da je deda zaj...

sotir

pre 8 godina

pritisnuti klinju da propeva i dedu jos jace.tu je kljuc.porodica krije istinu.apel policiji da resi ovo sto pre!\n

relja

pre 8 godina

Kakva užasna fotografija! Novinari liče na streljački vod, a Vladimir naslonjen na ovaj zid, kao osuđenik u iškekivanju komande "Pucaj!". Mislim da će ovim svakodnevnim nagađanjima i fotografisanjem Marjanovića, u očima naroda Marjanovići postati žrtve.

Je li

pre 8 godina

Je li problem ako spomenemo da Jelenina jetrva takodje moze imati veze sa ubistvom, kao i ostali ukucani? Kao da niko nece da objavi komentar u kom se ona spomene... cudno.

Ceca

pre 8 godina

U pravu ste.Nisam o tome do sada razmisljala ali moguce je.

kattungga

pre 7 godina

Nije nitko iz familije Marjanovic.Sumnja la sam na njih i ja , ali vise ne!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija