• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.04.2016

16:19

SURČINSKA SAPUNICA U SUDNICI: Buha ponovo ispitivao suprugu Ivanu!

Vesti

SURČINSKA SAPUNICA U SUDNICI: Buha ponovo ispitivao suprugu Ivanu!

Podeli vest

Optuženi za više krivičnih dela Ljubiša Buha Čume (51) nastavio je danas na suđenju u Trećem osnovnom sudu u Beogradu da postavlja pitanja svojoj, još uvek, zakonitoj supruzi Ivani Tulović, koja ga je prijavila policiji, a u ovom postupku je svedok tužilaštva.

Buha je danas više od četiri sata ispitivao Tulovićevu, postavljajući joj mahom pitanja u vezi privatnog života, usmerena na osporavanje njenog kredibiliteta. 

(FOTO) ČUME DOSTAVIO SUDU "PISAMCE" BIVŠE DRAGE: Ovo je reketaška poruka kojom me je Ivana UCENJIVALA!

Na prethodnom suđenju 7. aprila Buha je propitivao Tulovićevu šest sati.

Kako je tokom dva suđenja odgovarala na pitanja zamenika tužioca ukupno 13 sati, sud je predvideo da isto vreme za pitanja dozvoli i optuženom, tako da će ovo suđenje u ponedeljak, 25. aprila, biti nastavljeno daljim pitanjima Buhe ženi.

U daljem nastavku suđenja koje se očekuje u maju, priliku da joj postavljaju pitanja dobiće Buhini advokati.

Ovo suđenje je inače zatvoreno za javnost zbog zaštite ličnih i porodičnih prilika ovog bračnog para, koji ima jedno zajedničko dete.

Bivši svedok saradnik u procesima protiv "Zemunskog klana" i za ubistvo premijera Zorana Ðinđića, još uvek je u pritvoru i optužen je zbog sumnje da je supruzi poklonio ukradeni "ferari spajder" sa „prekucanim" brojevima na šasiji, vredan oko 150.000 evra i da mu je u tome pomogao vlasnik auto-servisa "Vest" iz Surčina Stevan Petošević.

ČUME ISPITIVAO IVANU 6 SATI! Nije "stigao" sve da je pita, pa se suđenje nastavlja 22. aprila!

Buha se takođe tereti za ugrožavanje sigurnosti supruge i pripadnika policije koji je u njenom obezbeđenju Milana Ljubenovića, kao i da je ometao istragu prikrivanjem dokaza i uticajem na svedoke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mostarac

pre 7 godina

Valjda imaju u Ferariju serijski broj i kom su ga prodali???

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija