• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

28.04.2016

21:09

POLICIJA OČEKUJE DA ZORAN PROGOVORI: Jelenin muž zna ime ubice, ali ga iz straha krije?!

Vesti

POLICIJA OČEKUJE DA ZORAN PROGOVORI: Jelenin muž zna ime ubice, ali ga iz straha krije?!

Podeli vest

Inspektori se nadaju da će narednih dana skupiti snage i ispričati sve što zna o čoveku koji je svirepo ubio njegovu Jelenu

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, prema sumnjama policije, zna ko je ubio njegovu suprugu, ali iz straha za svoj i život njihove ćerke to ne želi da kaže.

SVEDOK PROGOVORIO U POLICIJI: Video sam pre ubistva Zorana i Jelenu, kako se svađaju u kolima!

Inspektori se nadaju da će narednih dana skupiti snage i ispričati sve što zna o čoveku koji je svirepo ubio njegovu Jelenu.

- Svima nam je sumnjivo što porodica ne želi da sarađuje sa policijom. Davali su šture informacije o Jeleninom nestanku i poslednjim satima njenog života… Na poligrafskom testiranju pali su na pitanjima o ubistvu. Stiče se utisak da nekoga štite iz njima poznatih razloga – objašnjava sagovornik blizak ovom misterioznom slučaju.

ZORAN MARJANOVIĆ SE BRANIO U POLICIJI: Ako sam ubio moju Jelenu neka me obese na Terazijama!

I sam Zoran Marjanović u jednom od mnogobrojnih intervjua rekao je da je „ubica Jelene verovatno bio na njenoj sahrani“. Međutim, nije hteo da precizira ko bi to mogao biti.

- Osim njega, priču da je na dan nestanka bila sa njim i ćerkom na nasipu, niko ne može da potvrdi. NJena majka Zorica u policiji je rekla da joj se ćerka javila rekavši da ide da trči i da će uskoro doći kod nje. Međutim, Jelena nije rekla ni gde trči, ni sa kim… – objašnjava sagovornik.

Informer

Skoro pa će mesec dana kako je Jelena Marjanović nestala i pronađena ubijena. Svedoka nema, a ni osumnjičenih. Policija je gotovo svakoga dana u Borči na nasipu, gde traže bilo kakav trag, a ključni dokaz za rešavanje tog ubistva bilo bi oružje kojim je ona ubijena.

Međutim, ni ono nije pronađeno. Iako inspektori tvrde da ne postoji savršeno ubistvo, Jelenino je po svemu sudeći dugo planirano i odrađeno, reklo bi se, do perfekcije.

SMRT I DALJE KOSI PO BORČI: Pod jezivim okolnostima poginuo komšija ubijene Jelene Marjanović!

Pevačica Jelena Marjanović nestala je 2. aprila, a njen suprug Zoran ju je poslednji put video „kada je krenula da trči na nasipu kod Crvenke“.

Kasno te večeri je prijavio Jelenin nestanak, a njeno beživotno telo nađeno je sutradan pored nasipa. Utvrđeno je da je ubijena udarcima u glavu, verovatno bejzbol palicom ili štapom.

Zoran Sinko

Signal telefona vodi do ubice

U potrazi za ubicom, policija proverava sve vlasnike mobilnih telefona koji su bili u blizini nasipa u vreme ubistva. Kada su krenuli da ih ispituju, zabeleženo je više od 1.000 signala mobilnih telefona.

- Danas taj broj se sveo na oko 100 telefona čiji su signali zabeleženi. Policija neće stati dok ne proveri svakoga i nadamo se da ćemo uskoro doći do čoveka koji je ubica ili koji je bar bio svedok ubistva – kaže izvor.

Nije ubijena na nasipu?!

Policiji je sumnjivo da na nasipu nije pronašla tragove Jelenine borbe sa ubicom.

- Iako mislimo da ga je dobro poznavala, čudno je to što nismo uspeli da pronađemo ni jedan trag, bar dok se nogama ili rukama branila, a to stvara novu sumnju da je ubijena negde drugde. Čak ni kap njene krvi nije pronađena, što je nemoguće, jer je moralo biti krvi s obzirom koliko je puta udarena u glavu – kaže sagovornik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sigurno zna

pre 7 godina

Ili je njihov "duhovni vodja" u pitanju ili onaj od koga su posudili novac!

kasno

pre 7 godina

prvih 48 sati..ako policija neresi ubistvo za prvih par dana ode to ..sad nema sanse..sto vise vreme prolazi sanse su sve manje ..sad su vec na margini od 1%.......

Dada

pre 7 godina

Aha, ako strahuje za zivot svog djeteta i sebe, tacno ce da se osloni na zastitu policije i drzave, moze da bude siguran da ce ga oni zastititi, evo vidimo kako su efikasni, mjesec dana njegovu porodicu i njega maltretiraju beskrupulozni radoznalci, niko ni da mrdne prstom da ga zastiti, a isto toliko vremena policija nagadja da li mu je zena ubijena na nasipu ili drugdje. Ma kako da ne, bice 100% siguran da ce biti bezbjedan.

mira

pre 7 godina

Toliko je voleo svoju ženu da jadan drhti nad svojim životom pa ne sme da kaže ko je ili na koga sumnja. Sram ga bili još koristi to jadno siroče kao "boji"se za život ćerke. Igleda da porodicu komplet "leči" mama. Vi novinari nebiste trebali ni jedno slovo da pišete o tim jadnim Marjanovićima da im dajete na važnosti. Pišite o Jeleni i njenoj utučenoj majci.n

mirjana

pre 7 godina

Neko ce tu puci garantovano do 40 dana.Zoran kao emotivac ce najpre puci.,Ako ne I do "USKRSA"On zan on je garantovano video Jelenu.Kako je samo mogao znati da je ubijena pre nego sto je pronadjena.Pogotovo pita :Dali joj je polupana glava.Ili je mozda predhodno obavesten o tome.Marjanovici se svi pokrivaju iza tog jadnog deteta.Ako su "vernici' kako se ispoljavaju dace bog pa ce im proraditi savest.A savest je jaca od straha.Tu ne pomaze magija ni neki astralni mag.Videcemo zivi bili pa videli.

Mosa

pre 7 godina

Rekla apotekaru da odlazi.Dali je Jeca njih sve izdrzavala ili je velika ljubav ili koristoljublje ili je mozda znala porodicnu tajnu pa su se uplasili ako ih napusti da ce reci ili imaju dug prema nekom dal neko od njih ista radi.Nemoguce da zena nevozi auto vec je Zoran vozi u teretanu i na trcanje na nastupe on mora da zna sve i sam je rekao da je zvao prijatelje iz policije a tek posle 4 sata zvanicno prijavio nestanak.

juka

pre 7 godina

ili je ubica zoran ili je platio nekom.milion posto

juka

pre 7 godina

zoran robija samica 40 godina nebitno je li nalagodavac ili ubica

magdalena

pre 7 godina

Vise je nego jasno svima koji prate ovaj slucaj, da muz zna ko je ubio a i telefon mu je bas tada bio iskljucen,sto sve govori u prilog tome.To sto se boji da prizna i sto strahuju da i oni ne prodju kao Jelena,jos jedna je potvrda da znaju sve o ubistvu.Covek je ocigledno egzibicionista kad i pored takvog zverstva izvrsenog nad njegovom zenom, daje intervjue i prica o snimanju CD-a i ponasaju se kao da su svi oni zrtve a ne ona koja jeste.Ova istraga je traljavo vodjena od pocetka i trebalo je ekipu odmah promeniti i dovesti vece profesionalce ako ih uopste imamo.Trebalo ga je zadrzati u istraznom sve dok ne prizna ako su vec posumnjali da zna,sto je jos jedan propust u policije.Neshvatljiv mi je takav amaterizam u policiji.Imali su sve razloge da ga pritisnu a zasto su ga pustili sam bog zna.On bi vec odavno propevao samo da su ga zadrzali jos nedelju dana.Covek je slabic i kukavica sto se vidi s 10m,ne mora cak nista ni da kaze,da bi se to videlo.Sama cinjenica da mu nije stalo iz straha, da javnost sazna istinu, govori koliki je slabic i kukavica.To sto placa obezbedjenje, jos jedan dokaz da je izbezumljen od straha i to s razlogom sto zna ko je ubica.Sramota je za policiju sto su napravili ovakve propuste,amateri bi daleko bolje odradili istragu.\n

Teska osveta

pre 7 godina

ostecene i povredjene osobe ovim tretmanima svekrve. ---Strpljivo planirana i usmerena na dva glavna pravca sticanja materijalnih sredstava, tj novca, u celoj uzoj i siroj porodici,u tom dvoristu! Otmica, pa ubistvo negde drugde, sa toliko ostrvljenosti, ali do tancina planirano. A onda ostavljanje tela NAROCITO bas tu, blizu familije, sto jos dodatno stopira svekrvine daljnje aktivnosti i klijente. --- A uz sve to postoji i pretnja... da ukoliko bilo sta "zucnu", stradace i jos neko iz familije!! Otuda takodje svo to njihovo cudno ponasanje, i sveprisutan utisak da nesto znaju a kriju...Jer iznenadjenje, strah i sok od toga sta ih je USTVARI zadesilo, zasenili su cak i normalan proces ozaloscenosti i patnje za ovako mucenicki usmrcenim clanom familije. I Ko zna sta bi se tu jos pojavilo, osim resavanja samog ubistva, ako bi se klupko pocelo razmotavati? Ovo su samo neke moje logicne predpostavke, jer niko od nas ne moze nista da TVRDI, bez pravosnaznih, utemeljenih dokaza. Niti da otvoreno optuzuje nekog, samo zato jer se njemu tako hoce. Ali ce se ovde pojavljivati i dalje takve "sveznalice"---jer setite se, postoje lovci na tih 5ooo.ooo, sa neverovatnim idejama. Pa neka Informer bude strpljiv i ostrouman - dobro bi bilo!!!

Nina

pre 7 godina

Da je to ono proslo vreme odmah na pocetku bi on propevao. I ne samo on nego cela porodica. Pa zar im nije jasno njihovo ponasanje Zoran nigde bez tate ne ide da nebi negde pogresio da ih sve oda i onga bi bili gotovi. Drze se povezano svi kao creva. Neki obican lik sa dobrom intuicijom bi ovo sve povezao i nasao bi se ko je ubica. U ovom tapkanju u mestu nesto ne stima ili nekoga debelo stite. Ali svaka tajna mora biti javna.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija