• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

02.05.2016

16:37

TAČNO JE MESEC DANA OD UBISTVA PEVAČICE JELENE KRSMANOVIĆ: Policija raspisuje nagradu za trag koji bi doveo do ubice?!

Vesti

TAČNO JE MESEC DANA OD UBISTVA PEVAČICE JELENE KRSMANOVIĆ: Policija raspisuje nagradu za trag koji bi doveo do ubice?!

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) razmatra opciju da ponudi nagradu onima koji mogu da pomognu u rasvetljavanju ubistva pevačice Jelene Marjanović (32)...

Kako piše telegraf.rs, policija danima razmišlja da raspiše novčanu nagradu za svakog ko ukaže na trag i činjenice koje bi mogle da pomognu da se najmisterioznije ubistvo u Srbiji razreši, i uhapsi ubica.

- Naš zakon to dozvoljava - kazao je izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, u tom slučaju bi MUP pozvao sve koji raspolažu korisnim saznanjima da se jave na određeni broj telefona, putem mejl adrese ili da lično dođu u policijsku stanicu, i informacije o ubistvu o kojem bruji cela Srbija podele sa nadležnim organima.

Inače, nagrade za ovakve stvari retko se raspisuju u policiji a to je nešto za čim se poslednje poseže u rešavanju slučajeva.

Istraga o ubistvu Jelene Marjanović, inače, traje tračno mesec dana. Ona je nestala u subotu, 2. aprila, oko 15 časova, tokom trčanja na nasipu u borčanskom naselju Crvenka.

Njeno telo pronađeno je sutradan oko 13 časova u kanalu pored nasipa. Obdukcija je pokazala da pevačica nije silovana a da je usmrćena sa nekoliko udaraca u glavu tupim predmetom, za kojim se, kao i za ubicom, još uvek traga.

(VIDEO) ŠOK! Evo šta je Jelena Golubović rekla o Zoranu Marjanoviću!

MISTERIOZNO UBISTVO ZVEZDE GRANDA: Policijska istraga vodi do narko-klana s Karaburme?!

KOMŠIJE OTKRILE STRAVIČNU TAJNU JELENINE PORODICE! Marjanovići su zastranili u vradžbinama!

(VIDEO) Fanovi Jelene Marjanović napravili FILM O UBIJENOJ PEVAČICI!

KRIMINOLOZI ANALIZIRAJU UBISTVO ZVEZDE GRANDA: Jelenin ubica mora biti uhapšen za deset dana, inače će se izvući!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cici

pre 7 godina

Ma ja se sad pitam da li je uopste Jelena ta osoba koja je ubijena, da li je to uopste analizirano. Nije logicno da na njoj nema ama bas nijednog DNK traga od nekog iz kuce Marjanovica. Ako je to zaista Jelena, moralo bi na njoj biti bar tragova muzevljevog DNK, valjda su se tog dana makar poljubili.

boki

pre 7 godina

policijabi prvo trebala novinarima da zabrani bilo kakve komentare i nagadjanja u cilju istrage i ondacje sve dabude reseno i zavrseno.preterastebre sa naslovima nagadjanjima sa otkrivanjem nekih cinjenicnih stvari stobi mozda i moglo istrazitelje na neki konkretan trag da navede ali ovo stovam policija dozvoljava da svaki dan provlacite neke nebuloze po novinama to nevodi nicemu jer pocinioc ima mesta i vremena da manipulise i da radi sta hocje sa vasim izjavama i pisanjem uglavnom zna stase desava i zna sta treba da radi i od cega dase cuva i pazi e zatobi novinari trebalo malo dase drze po strani od onog zasta nisu kompetetni

opop

pre 7 godina

Tacno je 12 dana od kada je premijer rekao da će ubica biti uhvacen za dva dana.n

Raspisivanje nagrade

pre 7 godina

Pravi svedok NIKADA nista nece reci ni za kakve pare, jer NE SME. Ovo je samo vrzino kolo, a policija ce ponovo gubiti dragoceno vreme sa lovcima za nagradu.

MORE

pre 7 godina

Tragedija.Pa jel su oni svesni kakve mi likove imamo zalutale u medju nesrecni narod.? Zlonamerni,poremeceni,lazljivi pakosni,zavidljivi ima da se javljaju i uznemiravaju policiju budalastinama i izmisljiotinama. i mnogo vece i organizovanije policije cesto neki slucaj ne rese. Ovo je stihijski vodjena istraga,mnogo se novca potrosilo ,a jako se insistiralo na tome da se neko rezultatom proslavi. Jedini epilog do sada je da je porodica Marjanovic satanizovana,izmalltretirana i da joj je realno posle svega ugozena bezbednost jer vecina naroda veruje u sve sto cuje I procita,bez obzira sto se svakoga dana serviralo po tri razlicite price..

slobo

pre 7 godina

U svakoj normalnoj državi za ovo bi ministar policije podneo ostavku a kod nas dobija pohvale i nagrade, totalno nesposobna policija.

ksenija

pre 7 godina

policija zna naređeno da se ne otkrije sin poznate osobe

Noa

pre 7 godina

Mi ..narod necemo dozvolila da se ubica iz vuce...istraga da traje dok se nenadje...ima dovoljno dokaza da se moze naci...samo na staviti istragu sve do rezultata..

Nina

pre 7 godina

Samo njeni iz kuce znaju sve i nema drugih. Oni su naj sumnjiviji zasto su nocu dok su je trazili muz iznosio crne kese iz kuce i ko zna gde ih odneo zasto policija nije prvo kucu pretrazila. Zsto su prali celu kucu varikinom zar to nije dovoljan dokaz A i samo njihovo ponasanje pokazuje da su oni mozda bas krivici za ubistvo.

Mladja

pre 7 godina

Hajde sto imamo nesposobnu policiju, nego da jos parama od naroda placamo dokaze. Da je samo u policiji ovako bilo bi dobro, vec u bilo koju sferu drustva zagrebes svuda isto, nestrucni i nesposobni ljudi rade poslove o kojima pojma nemaju, a posle drzava placa.

Biljana

pre 7 godina

Noa BRAVO.Hocemosve ubice i saucesnike da budi liseni 40godina slobode.Hvala svima koji rade i pomazu da se zlocinci otkriju i lise slobode.Marjanovici su sami sebi iskopali jamu i ne treba kriviti medije koji dosta dobro rade ovaj slucaj. Najvaznije je garantovati 100% anonimnost svedocima. Novcem se ne moze kupiti sloboda zivljenja. Monstrumi i kriminalci su sitne duse koje ce raditi osvetu na porodicama i prijateljima. Ocistimo Srbiju od ovih zlotvora.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija