• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.05.2016

13:30

POMAŽEMO ISTRAGU ZLOČINA KOJI POTRESA SRBIJU! INFORMER DAJE 1.000.000 za informaciju o Jeleninom ubistvu!

Vesti

POMAŽEMO ISTRAGU ZLOČINA KOJI POTRESA SRBIJU! INFORMER DAJE 1.000.000 za informaciju o Jeleninom ubistvu!

Podeli vest

Informer će isplatiti milion dinara svakom ko ponudi informaciju koja će dovesti do hapšenja ubice zvezde Granda Jelene Marjanović. Sve podatke šaljite na mejl kojeubiojelenu@informer.rs

 

Zbog svih nas, zbog naših majki, supruga, sestara i ćerki, veoma je važno da Jelenin ubica bude što pre uhapšen
 

Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera

Dnevne novine Informer nude milion dinara za informaciju koja bi dovela do rasvetljavanja ubistva pevačice Jelene Marjanović! Ovaj novac isplatićemo onome ko nam dostavi kredibilan trag ili drugi dokaz na osnovu kog bi policija uspela da reši zločin koji punih mesec dana trese Srbiju.

Ukoliko imate informaciju za koju verujete da bi mogla biti od presudne važnosti u ovom slučaju, molimo vas da nas kontaktirate preko mejla: kojeubiojelenu@informer.rs

Uredništvo Informera saopštava da se na ovaj, u srpskoj medijskoj praksi neuobičajen korak, odlučilo ne bi li pomoglo da se počinilac jezivog zločina sto pre privede pravdi.

- Ne pamti se da je neki zločin potresao Srbiju kao ubistvo Jelene Marjanović. Pošto sve informacije koje imamo govore da policiji da bi rasvetlila slučaj nedostaje ključni dokaz, odlučili smo da na ovaj način pokušamo da pomognemo istrazi - kaže glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

MINISTAR STEFANOVIĆ PORUČUJE: Policija će pronaći ubicu Jelene Marjanović, danonoćna istraga se nastavlja!

Prema njegovim rečima, vrlo je važno da monstruozno ubistvo Jelene Marjanović ne ostane zauvek nerazjašnjeno.

Ubistvo Jelene Marjanović u brojkama

31 dan traje istraga zločina
2.000 policajaca radi na slučaju
2 puta je njen suprug Zoran pao na poligrafu
4 člana porodice Marjanović saslušano je na poligrafu
32 godine imala je Jelena

- Čovek koji je Jelenu ubio razbivši joj glavu sa više od 30 divljačkih udaraca još je na slobodi. I to je nešto sa čim nikako ne bismo smeli da se pomirimo. Taj ludak šeta našim ulicama i sutra može da ponovi svoj zločin. Zato je, zbog svih nas, zbog naših majki, naših supruga, naših sestara, naših ćerki, veoma važno da Jelenin ubica bude što pre otkriven i uhapšen - naglašava Vučićević.

Sagovornici Informera, policijski eksperti i medijski analitičari kažu da bi raspisivanje milionske nagrade za informacije o ubistvu Jelene i te kako moglo da bude od koristi policiji. Poznati kriminolog Božo Spasić kaže da je akcija Informera odlična i da postoji velika šansa da dovede do Jeleninog ubice.

- Ovo je odlična ideja! Čudi me da tako nešto nije palo na pamet našoj policiji. Vrlo je moguće da se sada neko ko nešto zna o ubistvu polakomi na pare, jer je u pitanju značajna suma novca - ističe Spasić.

KRIMINOLOZI ANALIZIRAJU UBISTVO ZVEZDE GRANDA: Jelenin ubica mora biti uhapšen za deset dana, inače će se izvući!

S druge strane, kriminolog Zlatko Nikolić smatra da niko neće pristati da otkrije ubicu Jelene Marjanović ni za milion dolara jer su svedoci ovog zločina iz vrlo bliskog okruženja ubice, ma ko to bio!

- Ovo ubistvo je očigledno planirano mesecima jer su izbrisani svi tragovi. Jedino što me teši jeste to da nema savršenog zločina i da će Jelenin ubica biti otkriven kad-tad - kaže Nikolić.

PRAVDA JOŠ NIJE STIGLA JELENINOG UBICU: Sve verzije svirepog ubistva Zvezde Granda!

Inače, 31 dan od surovog ubistva Jelene Marjanović istraga praktično tapka u mestu. Policija se poslednjih dana koncentriše na neposredno okruženje porodice Marjanović, pošto se sumnja da se tu krije ubica, a da su članovi Jelenine porodice na neki način povezani sa zločinom.

TUGA NAJVEĆA! Mala Jana Marjanović na Vaskrs dozivala ubijenu majku i ČUVALA OFARBANO JAJE ZA NJU!

- Posle mesec dana danonoćne, veoma opsežne istrage, nismo našli nijedan dokaz da je neko od članova porodice Marjanović neposredno ubio Jelenu. Sa druge strane, gotovo svi pokazatelji ukazuju da oni znaju nešto o ovom zločinu, da im je možda poznato i ko je ubica, ali da o tome ćute. Zato smo se koncentrisali na ljude iz njihovog najbližeg okruženja, proveravamo sa kim su imali poslovne odnose, konflikte, neraščišćene račune, da li je neko od Marjanovića dužan ili je nekome pozajmljivao novac, pa se možda tu kriju motivi za ubistvo. Istraga ovog zločina nije stala, naprotiv, poslednjih dana još više policajaca radi na ovom slučaju i proverava svaki trag - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vase Ime

pre 7 godina

Svaka cast samo da urodi plodom trebalo je ovo davno napraviti para vrti gde burgija nece \n

pomoc istrazi

pre 7 godina

Zivim na zapadu vise od 20 god I koliko mi je poznato nijedna nagrada nije urodila plodom; potencijalmi svedoci su uplaseni za svoje zivote a program zastite svedoka nigde u svetu nije siguran. Cuvajte se lovaca na nagradu I SRECNO.

Mosa

pre 7 godina

Jedna voznja u gepeku vredi i pevanje pocinje.Bravo Vucicevicu.

juka

pre 7 godina

naravno da znaju marijanovići ko je ubica.ili su oni ili tacno znaju ko je.trece nema.problem je kako to da priznaju jer se boje za svoje živote.svak voli sebe.bit ce tesko.the end

GLUMICA

pre 7 godina

javi ce se .... mada policija treba da vise saradjje sa gradjanima,neka slede za pocetek vas primer bice informacija na pretek.....SRECNO !!!!

trag

pre 7 godina

ne znam zasto niko ne spominje onu emisiju na hepi u rijalitiju parovi nekih mesec mozda malo jace pre ubistva. tamo je bio neki lik vuk djuricic, inace ucesnik jednog od prethodnih rijalitija, sa kojim se zustro svadjala, nazivala ga prostakom i slicno. najednom to vise niko ne spominje. mozda nema veze ali treba ispitati.

jos jedan trag

pre 7 godina

ima i neki Marko Tekstopisac koji ju je smarao nekim tekstovima za pesme.... cim je objavljen njen nestanak na FB-u, mislim da je bio prvi koji je pitao "a jeste nasli Jecu, a kada cete i sl..." pa onda: "e steta, a ja joj bas slao tekstove" ... ne znam meni je on u roku odmah zvucao sumnjiv, bas tako: zazvucao!

stojce

pre 7 godina

Dajte neku kintu da se otkrije ko rusi bg bagerima nocu

mili

pre 7 godina

Nije mi jasno,zasto ne uhapse ubicu kada znaju ko je.To je ocigledno.mislim da policija ne zeli da vidi to ili su totalno izgubljeni.

Lana

pre 7 godina

Treba videti tog lika iz " Parova " … sa kojim se zakacila .. on je sumnjiv .. jer je inteligentan .. a nije " cist " u glavi …. uvredila ga je … a takvi ne prastaju …a sigurno mu se veoma dopadala …. Nije iskljuceno ….

Noa

pre 7 godina

Da se podigne opsta potraznja za predmetom cime je Jelena usmrcena...to se moze naci za lako..Al opsta potraznja i ogromni mada.

Lara

pre 7 godina

A sta ako je obicna grana od drveta , malo deblja . Inace plemenit postupak od strane Informera i urednika, Informer su dobre novine

lela

pre 7 godina

draga gospodo ja nemogu da svatim jeli policija pitala toga zorana marjanovic zasto je posli jece iznosio tepih zasto je cijela kuca oprana varkinom plus zidovi jeli to nije dovoljan dokaz zao mi toga djeta dusa me boli za njom

Leo

pre 7 godina

Odlicna akcija ali porodica ga nece odati, ni po koju cenu. Njima je mnogo vaznije da sacuvaju obraz. Citajuci njihove komentare po FB-u i po medijima, oni ni ne haju da se nadje "neki tamo" ubica. Njima je samo bitno da se skine ljaga sa njih... Oni smatraju da su nas mediji izmanipulisali a ne racunaju na to da smo slusali njihove intervjue, da smo gledali njihove slike, da smo videli njihova lica koja su ogledalo duse i milijardu drugih indicija koji iole prosecno inteligentan covek moze da uoci. Neka kazu ko je i sve ce im biti oprosteno!

osica

pre 7 godina

Ko će da im oprosti, ti ??? Pa naravno da im je stalo da se spere ljaga, zar ih mediji nisu satanizovali ? Ja da sam na njihovom mestu sve bih tužila, bez izuzetka ! U ovom slučaju valjda policija treba da ponudi novac za informacije , a ne neka novina, uz dužno poštovanje. Sve je ovo smuti pa prospi.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Срамота за београдску криминалистичку полицију! Тајна није да се партијски кадровира у Полицији па су резултати - јадни и никакви...

Cekamo kao sto nikad nismmo ce

pre 7 godina

Bravo, pavi muski potez. Neka je uz nas Bog, da nam rasvetli ovo i da se svi smirimo kad saznamo ko je ubio i zasto.

TamoDaleko

pre 7 godina

Eh da imam tako važne informacije i čudesnu moć, svi dokazi bi već bili dostavljeni u Vašu redakciju, lično, bez novčane nagrade. @INFORMER želim Vam uspjeh.

juka

pre 7 godina

Bas tako prijatelju.ne treba nam ni dinar ali samo da se nađe taj monstrum.To ubistvo je deo sistema i lepo razrađeno i porodica je obavestena da ce ona biti ubijena ali ocigledno niko nista nije mogao da pomogne i spreci ubistvo.To ubistvo je povezano sa necim krupnim.Ili je ljubavna klasicna tragedija npr htela otic iz kuce a zoran je posesivno voli i nije mogao podneti ili kao sto se navodi neka osveta marijanovicima za nesto drugo.Posto u ta 2 pravca moramo traziti ubicu istraga mora da vodi samo u ta 2 smera.A to traži priznanje marijanovića koje policija ne može nikakao da izvuče od njih.Sto rece kolega gore možda bi neko gepekovanje i pomoglo.Znas ono nece milom MORA silom.Ipak se tu radi o jednoj maloj devojcici koja je izgubila sv na svetu i bolesnoj majci.Moralno sve se mora poduzeti da ta hobotnica smrti zavrsi u zatvoru.Nije tu kriv 1-2 coveka vec njih 10 sigurno.Kad jedan padne svi ce u zatvor.

marko

pre 7 godina

Znaci strasno,svakodnevno se dogadja neko ubistvo a jos ovoliko nije podignuta prasina kao oko ove devojke znaci strasno

huskyhills

pre 7 godina

Pa zar nebi potencialni svedok bio optužen za prikrivanje zločina? Zamislite da je znao a nije prijavio? O Bože dragi zar postoje takvi ljudi? U svakom slučaju fin gest Informera

Jelica

pre 7 godina

Nekako mi ne ide ovako monstruozno ubistvo uz lik i karakter ove devojke.Šta porodica Marjanović ima od toga?Šta ko uopšte ima od njenog fizičkog nestanka? Dakle ne radi se samo o ubistvu,već o teškom,monstruoznom ubistvu.Kakav, nazovi čovek,može da lepoj devojci smrska glavu i zašto?Tu treba tražiti motiv.Da li je Policija proverila sve njihove telefone-mobilne i fiksne i listinge za nekoliko meseci unazad?Ponuđena nagrada Informera može da odveže jezik nekome ko ima saznanja,ali se bojim da se tu ne umeša i neko ko bi stvar samo zapetljao. Srećno.

Jela

pre 7 godina

Bravo za Informer! Samo mi je neverovatno da ni jedan drugi medij nije ovo preneo, da se rasiri glas o nagradi, da sto vise ljudi vidi.....

kiki

pre 7 godina

Proveriti da li je Jelena imala životno osiguranje.....MOTIV

boki

pre 7 godina

cudose niste zeznuli pa da tako lepe parice uplatite onoj gladnoj decici na kosovu ili u nekom delu juzne srbije gde nema ni javne kuhinje niti koga da pomogne onom zivlju stose muce isusovim mukama a ovu pevaljku mozete da kanonizujete i svi mi gladni icjemo pred njenu ikoni-sliku da bdimo dase molimo i daje slavimo BRE.

Jelena Milosavljević

pre 7 godina

Bravo. Svaka cast. Svaki konstruktivan potez koji doveo do resenja zlocina je za pohvalu.

Zoki

pre 7 godina

Obrni - okreni, sve se vrti oko porodice a niko da ih pritisne, kao da su od svile! Jasno je da nešto znaju, ili sve znaju. Hajde da je jedan. Ali nemoguće je da od petoro ljudi u poljuljanoj zajednici, niko ne napravi ni jednu grešku. Kao da imaju savetnika u sudstvu i policiji.

gordana tarana

pre 7 godina

Steta sto ovi ne moze da pricita Vesna Rivas zato Maricu pomagaj i javi joj da se ova prica sa tragicnim rajem zavrsi.

Mirka

pre 7 godina

Nemojte zaboraviti reči Zoranovog sina iz prvog braka ,,deda je zajebao stvar,,. Srećno

leta

pre 7 godina

Ponudu objaviti na više TV stanica jer mnogo više ljudi gleda TV nego što čita novine, više puta u toku dana i više dana objaviti ponudu sigurno će se posrecitin

faca

pre 7 godina

bravo za Informer...ali dali ce taj ocevidac poverovati da ce njegovo poreklo ostati zauvek tajna,jer svako se plasi za svoju familiju...ovo nisu uradili neki salabajzeri vec ozbiljne ubice,tako ja mislim,a mozda i gresim..videcemo

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija