• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.05.2016

17:12

HIT! PRISLUŠKIVANI RAZGOVORI MARJANOVIĆA: Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zaje*ali!

Vesti

HIT! PRISLUŠKIVANI RAZGOVORI MARJANOVIĆA: Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zaje*ali!

Podeli vest

Policajci iz stanice "29. novembar" jasno čuli Vladimira Marjanovića kako prošlog utorka posle saslušanja u stanici govori supruzi Zorici da su prevarili inspektore i da im oni sada ne mogu ništa

Vladimir Marjanović, svekar ubijene "zvezde Granda" Jelene Marjanović, posle saslušanja u policiji prošlog utorka rekao je supruzi Zorici da su njih dvoje uspeli da prevare inspektore i da im sada više niko ništa ne može!

Vladimir je i pre saslušanja u hodniku sve vreme davao Zorici uputstva kako da odgovara na pitanja inspektora
Izvor Informera iz policije

Policajci iz stanice "29. novembar", koji su prisluškivali razgovor Marjanovića na parkiralištu ispred zgrade MUP, tvrde da je Vladimir doslovce rekao svojoj ženi:
"Zorice, mislim da smo se izvukli! Sve smo ih zaje*ali."

POLICIJA IMA NOVE TRAGOVE U ISTRAZI UBISTVA PEVAČICE: Marjanovićima "savetovano" da ne napuštaju Borču!

Kako saznajemo, Marjanovići su se i neposredno pre saslušanja, u hodniku zgrade, neprekidno dogovarali šta će reći inspektorima, a Vladimir je bukvalno diktirao Zorici kako da odgovori na koje pitanje.

Glasno pričali

Prema rečima sagovornika Informera iz stanice "29. novembar", Vladimir i Zorica Marjanović su pre i posle saslušanja bili toliko uzbuđeni da uopšte nisu obraćali pažnju na prisustvo policajaca, već su veoma glasno razgovarali i gestikulirali.

Borču nadgleda i Žandarmerija

Naselje Crvenku, nasip i sam centar Borče već mesec dana obilaze inspektori u civilu, ali i ekipe Žandarmerije. Kako bi što pre došli do materijalnog dokaza i uhvatili ubicu, svakodnevno "češljaju" ulice, ispituju meštane, privode problematične stanovnike Borče.
Novinari Informera juče su primetili ekipu Žandarmerije koja je kružila ulicama nadomak nasipa i pretresala i proveravala sve "sumnjive" tipove.
- Pored uobičajenih provera po beogradskim naseljima, u Borči smo povećali nadzor, ne bismo li što pre došli do krunskih dokaza - rekao nam je izvor upućen u istragu
.

- Marjanovići su došli u policiju veoma nervozni i prilično zabrinuti. Dok su čekali da ih pozovu na saslušanje, Vladimir je u hodniku davao detaljna uputstva supruzi kako da odgovara na pitanja inspektora. Bili su to saveti tipa: "Kada te pitaju ovo, ti im onda kažeš ono." Govorio joj je šta sme, a šta ne sme da kaže o svom odnosu sa Jelenom i koje detalje može da otkriva o poslu kojim se bavi. Delovali su kao neko ko je uhvaćen i zamku i ko se panično plaši da će biti otkriven - kaže naš izvor iz policije.

PRED SMRT OTKAZALA SVE NASTUPE! Jelena Marjanović htela da napusti pevanje, Zoran joj BRANIO?!

Međutim, posle dvočasovnog saslušanja Vladimir i Zorica su izašli u potpuno drugačijem raspoloženju.

- Izašli su daleko manje nervozni, čak bi se moglo reći da su delovali veoma zadovoljno. Kada su sišli dole do svojih kola, kolege koje su stajale na parkingu prisluškivale su njihov razgovor. Oni kažu da je Vladimir sve vreme govorio Zorici da je bila dobra i da je na sva pitanja odgovorila kako treba. U jednom trenutku, dok je otvarao vrata automobila, doslovce je rekao: "Zorice, mislim da smo se izvukli. Sve smo ih zaje*ali." Bili su potpuno euforični, uopšte nisu obraćali pažnju ko im je u blizini, niti da li neko može da ih čuje... Potom su ušli u svoj "mercedes" i odjurili kući u Borču - dodaje naš sagovornik.

Traži se dokaz

Inspektorima koji rade na ovom slučaju razgovor Vladimira i Zorice Marjanović posle saslušanja prošlog utorka samo je učvrstio uverenje da ova porodica i te kako ima veze sa Jeleninim ubistvom.

MUŽ UBIJENE JELENE: Hvala Informeru što pomaže da se uhvati ubica, a ja i dalje ne znam kako da ćerkici Jani kažem DA JOJ JE MAJKA MRTVA!

- Više nema gotovo nikakve dileme da Marjanovići znaju neke detalje vezane za Jelenino ubistvo. Pitanje je samo da li su umešani aktivno ili pasivno, da li su i sami učestvovali ili jednostavno iz nekog razloga, straha ili ucene, kriju ubicu i motive zločina. Ipak, za sve ove tvrdnje nemamo još nikakav materijalni dokaz i dok ga ne pronađemo, ne možemo ništa zvanično da tvrdimo. Istraga se nastavlja i neće se prekidati sve dok ubica ne bude priveden pravdi - kaže izvor Informera iz ove komplikovane istrage.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Policajac iz senke

pre 7 godina

uf, tesko mi je da poverujem u ovo... ne verujem bas da su toliko nesmotreni i naivni....!

blu

pre 7 godina

Pitam se samo, da li je sve ovo istina, ako jeste zasto ih ne hapse a ako nije zasto se ovo sve izmislja?

beograd 1

pre 7 godina

ma meni je dever najsumnjiviji ! a tata i mama pomogli.

mina

pre 7 godina

PA STA CEKA ONDA POLICIJA..!!??KADA JE VEC TAKO..HAPSITE  GATARU I NJENOG POGLAVICU!!!PRAVDA ZA JELENU!!!!!!\n

TamoDaleko

pre 7 godina

Sve sam pisala u mnogobrojnim novinama, u komentarima (koji, naravno, nisu objavljeni), pisala sam moje mišljenje i moje viđenje ovog monstruozno-misterioznog ubistva... NO COMMENT

123

pre 7 godina

Ocigledno da je jeca bila ubijena tokom trcanja i nakon razgovara sa majkom, da li je to bilo na nasipu ili u kuci ostaje se videti. Jos nismo dobili konkretan odgovor odakle marjanovicima krv na tepihu?? i zasto su prali kucu varikinom?? bolje da se ispitaju komsije dali je jelena dosla kuci sa trcanja i sta se posle izdesavalo, dali su primetili bilo sta sumnjivo, znamo da je jedan komsija video kako zoran iznosi crne kese iz kuce. za 4h sata koliko je bilo potrebno jeleninom muzu da javi da je nestala moze da se sakriju dokazi u kuci o ubistvu itekako pogotovo ako u tome ucestvuje cela porodica marjanovic ukljucujuci i zoranovu bivsu zenu.

svašta

pre 7 godina

Ja ništa ne razumem. Zašto odmah nisu vraćeni u stanicu na ponovno saslušanje na novu okolnost - "Za*jebali smo ih" i " Mislim da smo se izvukli"!

Ana

pre 7 godina

Cela Srbija misli da ova matora vestica i ovaj debil njen muz imaju krvave ruke do ociju. Stisnite ih propevace sve...

Mario

pre 7 godina

kada se toliko sumnja na tu porodicu zasto se ne stave bubice sve bi bilo veoma brzo jasno jesu ili nisu

Zeljko

pre 7 godina

Ako je to sve tacno postavljaju se neka pitanja .Prvo,zasto policija daje tu informaciju u javnost ,a drugo pokazuje svoju totalnu nemoc .Ocekuju da ce iznoseci u javnost ovaj slucaj natjerati osumnjicene na gresku ? Inteligentan covjek tu glupost po sebe nece uciniti .Siguran sam da im je dokaz pred ocima ,ali ...

Tajnost

pre 7 godina

Zar je moguce da podaci "cure"iz policije?! Svasta cemo jos cuti...

Veverica

pre 7 godina

Pa nije valjda da reci kolega policajaca, koji su svojim usima to culi,  bas nista ne znace...  U nedostatku dokaza to bi bio krunski dokaz...  Mislim ipak da je to jos jedna neistina u nizu. Ne razmisljam da li su umesani ili ne,  ako jesu,  neka istrule u zatvoru,  ali ako nisu,  neka tuze sve medije,  nema tog suda koji ce reci da su mediji ispravno postupali. n

Strpljivo i sigurno

pre 7 godina

Ovo su konacno neki pravi koraci i prave sumnje.

Gavrilo Milentijevic

pre 7 godina

Da, poilica se bas lako da za... Budale!

Lana Schwartz

pre 7 godina

Ja u ovo ne mogu da povjerujem.Ako su ovi Marjanovici toliko lukavi da do sada tako uspjesno manipulišu i sa policijom i sa medijima,kako onda da su se tako neoprezno "izletili" i dozvolili da ih bilo ko čuje?!Ne znam vise ni sta da mislim ni dal' da ovim novinama ista vjerujem!A Informer,navodno,ima svoj policijski izvor,a i nagradu je ponudio,zvuci ozbiljno,pa kontam možda ipak jeste istina?!

zoran

pre 7 godina

Ako je istina,negde sam procitao da su kucu prali varikinom,znaci da su umesani u ubistvo,moje misljenje da je svekrva izvrsila zlocin,umislila je da je Bozja zena i da joj je sve dozvoljeno,neznam zasto drzava ne reaguje i ne samo nju,nego svakoga ko se bavi vracanjem i gatanjem mora da uhapsi,pogotovo ove vlaske vracare koje unistavaju narod,policija valjda zna da li se ubistvo desilo na nasipu ili je telo doneto,ako je doneto onda je ubijena u kuci,ako je ubijena u kuci neko od njih je ubica a svi ostali su saucesnici,policija sigurno zna ko je ubica samo trazi cvrsti dokaz validan za sud.

Ceca

pre 7 godina

Treba proveriti ko je varikinom cistio kucu.Svekrva,kuma Vera ili ko drugi?!

Boki

pre 7 godina

Pravo da vam kažem ništa neverujem šta pišete.Prvo zašto nisu snimili očem razgovaraju telefonem a drugo nasamo kod kuće su imali dosta vremena da se dogovore.

juka

pre 7 godina

jel moguce da je bivsa zena ubica iz osvete?ili svekrva?bivsa moze biti besna da tako napadne i udara.ljubav je cudo,ne verujem u ovo ali ipak.....

JELENA B SORAK

pre 7 godina

kako lupate sto bi je ta zena ubila nema razlog ima svekrva svekar i muz nezna se ko je sumnjiviji, haha al mislim da je to muz on je narkomncina, psihopata ludjak i debilcina.

Nemir

pre 7 godina

Kompletan tim koji vodi istragu treba pohapsiti i optužiti za saučesništvo u ovom zločinu,jer izbjegavaju da uhapse očigledne saučesnike.

snoop dog

pre 7 godina

Ako je ovo istina da je poglavica rekao " sve smo ih zaj...li onda je to dokaz da su na NEKI nacin umesani. Zoranov ALIBI je prica za decu i nista vise. Kako je moguce da ispred njegovog nosa neko ubije njegovu zenu na takav nacin a da on ne vidi ili cuje bar nesto ? Brisanje mobilnog sa porukama bas tog dana ? odvezana patika ? i ova izjava poglavice da su se izvukli ? sve to ukazuje da su oni umesani u ovaj zlocin. Ako je u pitanju neko koga se familija Marjanovic BOJI pa familija vodi vodu na drugu vodenicu i to nema logike, posto izjava policiji moze da se da diskretno a i sta ako policija pronadje ubicu bez kooperacije familije Marjanovic ? Cinjenica je da oni svi kriju nekog ? ne iz straha od osvete vec je taj "neko" u njihovoj familiji....

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija