• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

04.05.2016

20:16

KRISTIJAN POKUŠAO DA SE UBIJE: Zbog Stanije se isekao metalnim predmetom po telu!

Vesti

KRISTIJAN POKUŠAO DA SE UBIJE: Zbog Stanije se isekao metalnim predmetom po telu!

Podeli vest

Kristijan Golubović nalazi se u teškom psihičkom stanju zbog čega je u noći između nedelje i ponedeljka nameo sebi povrede po telu metalnim predmetom, saznaje se iz izvora iz Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu

Od kada je pre mesec stigao u zatvor na izdržavanje kazne duše od četiri godine, Kristijan je pokazivao znake depresije.

Razgovori sa zatvorskim psihologom nisu dali rezultat. Stanje se posebno pogoršalo prošlog vikenda u dane uskršnjeg praznika.

Međutim, pravni zastupnik Kristijana Golubovića advokat Gvozden Grgur, kaže  da je njegov branjenik u izuzetno dobrom psihičkom i fizičkom stanju.

- On je čovek koji je 22 godine proveo na robiji i koji nikada nije pokušao samoubistvo, pa nema razloga da to uradi i sada. On je sada u svetu spremanja tužbi. Pre neki dan smo se čuli telefonom i najavio je da će tužiti sve medije koji pišu loše o njemu.

Najviše su ga iznervirali naslovi da Stanija treba da ga poseti u zatvoru i da je doživeo kliničku smrt, rekao je njegov advokat Gvozden Grgur.

Kristijan Golubović osuđen je na osam godina zatvora zbog trgovine heroinom. U istražnom zatvoru je proveo više od tri godine što mu je uračunato u izdržavanje kazne.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ljubisa

pre 7 godina

tucali se malo u zatvoru robijaši jajima,pa kikijeva nalupali i malo ofarbali u modru boju...

komo

pre 7 godina

Koga briga za robijasa? Pisite sve sto se desava po zatvorima ili nista.\n

sava

pre 7 godina

Ne moze da preboli Staniju i tu lepu jesen na farmi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija