• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: infomer/blic

05.05.2016

18:13

DOLIJAO MANIJAK NA BICIKLU: Čačanska policija uhapsila siledžiju koji je napadao žene i decu!

Vesti

DOLIJAO MANIJAK NA BICIKLU: Čačanska policija uhapsila siledžiju koji je napadao žene i decu!

Podeli vest

Čačanska policija uhapsila je i po hitnom postupku privela sudiji Prekršajnog suda Čačanina S. S. (1979), zbog sumnje da je više puta na ulici prilazio uglavnom ženama, udarao ih u glavu i leđa, a potom bežao na biciklu

S. S. je u Prekršajnom sudu osuđen na 15 dana zatvora i odmah je sproveden u Okružni zatvor u Čačku.

Pretpostavlja se da je daleko više građana bilo na meti ovog čačanskog fantoma na biciklu, zbog čega policija nastavlja rad na prikupljanju dokaza.

S.S. je poslednjih meseci širio strah i paniku u čačankom naselju Atenica, pošto je napadao decu, trudnice i strarije osobe.

- Život nam se pretvorio u pakao. Svi znamo o kome se radi, a niko nije mesecima reagovao. Ljudi decu ne smeju same da puste u školu. Pre nekoliko dana moju majku je sa leđa udario u glavu. Pretrpela je toliki šok da je završila na odeljenju psihijatrije u bolnici - rekao nam je Aleksandar P. iz Atenice.

Veliki problem je, upozoravaju građani, što je S.S. i ranije privođen i zadržavan u policiji, ali čim bi izašao nastavljao je sa svojim, kako kažu, sumanutim ponašanjem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan

pre 7 godina

Problem je u nasem zakonu sto manijaci imaju vise prava nego normalan svet.Tog idiota treba ubiti od batina da se i od mrava plasi!

petar

pre 7 godina

takvim idiotima treba dati humanu inekciju za spavanje posle koje se nikada vise nece probuditi

lun

pre 7 godina

petre gde ti ode? covek je bolestan znaci u psihijatrisku ustanovu na lecenje.Po tebo treba pobiti pola sveta!

ming

pre 7 godina

15 dana zatvora ????? Tuzioci / Sudije , pokazite da postujete Zakon i stitite gradjane . U USA bi dobio min 10 god robije . Kako ? Jednostavno ovo delo nije prosto uznemiravanje gradjane , vec psihicka tortura,psihicki sok , javno ugrozavanje vise gradjana, pa do pokusaja ubistva . Tako ga okarakterisite i osudite . Branilac ce reci - nije nikoga ozbiljno povredio , samo se "salio" , ...i ostale gluposti . No tu je tuzilac Da li treba cekati da zrtva izgubi zivot-padom i udarcem glave o asvalt , dozivi mozdani udar od naglog skoka pritiska, ili mozda infarkt ,pa tek onda da reagujemo ili u jos gorem slucaju , da revoltiran muz, otac , brat, .. zrtve reaguje i sam se obracuna sa manijakom .Uzmite se u pamet zakonodrzci . Ovako , narod ce poludeti i pocece licni obracuni ,

jovo

pre 7 godina

Zakon je jasan napravio je prekrsaj ali ne i krivicno delo . Ovde se verovatno radi o bolesnoj osobi e tu je problem njega na lecenje a ne u zatvor na 15 dana tu prave gresku i naravno opet ce po starom . Nedostaju nam evropski zakoni poput Svedske .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija