• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

05.05.2016

22:02

(VIDEO) JELENINA MAJKA ISPLAKALA SUZE: Spremam joj pomen i čekam da PRAVDA bude zadovoljena!

Vesti

(VIDEO) JELENINA MAJKA ISPLAKALA SUZE: Spremam joj pomen i čekam da PRAVDA bude zadovoljena!

Podeli vest

Teško mi je... Čekam da pravda bude zadovoljena - drhtavim glasom u sredu je, 31. dana od ubistva njene ćerke Jelene, na pragu svog doma rekla Zorica Krsmanović

Pognute glave, sa velikim podočnjacima, vezane plave kose i u crnini, Zorica je novinarima otvorila vrata svog doma. Na pitanje novinara kada će obeležiti 40 dana od smrti njene ćerke kratko je odgovorila:

- Samo mogu da vam kažem da 11. maja spremamo 40 dana... Izvinite - kratko je rekla Zorica.

ZORAN MARJANOVIĆ SE BRANIO U POLICIJI: Ako sam ubio moju Jelenu neka me obese na Terazijama!

Nije imala snage da priča, a na svaki pomen njene Jelene okretala je glavu i sklapala oči kako bi zadržala suze. Ipak, smogla je snage da zahvali novinarima.

- Hvala vam što pišete, ali ja nisam u stanju da pričam. Izvinite stvarno - tiho je izustila Zorica i ušla u kuću.

Zoran Sinko

Nedugo zatim, sa prijateljima i rođakom, u tišini uputila se u pravcu groblja „Zbeg“, gde je njena ćerka sahranjena.

POLICIJA OČEKUJE DA ZORAN PROGOVORI: Jelenin muž zna ime ubice, ali ga iz straha krije?!

Ona je od ubistva njene ćerke odbijala da razgovara sa novinarima, samo osam dana od pronalaska Jeleninog tela, rekla je da čeka da uhvate monstruma koji joj je ubio ćerku.

- Samo čekam da uhvate ubicu mog deteta, da uhvate tog monstruma koji mi je uzeo Jelenu. Onda ću pričati. Tada će majka da progovori... - rekla je tada Zorica.

PRAVDA JOŠ NIJE STIGLA JELENINOG UBICU: Sve verzije svirepog ubistva Zvezde Granda!

Njena ćerka Jelena nestala je 2. aprila na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, a telo je pronađeno dan kasnije u kanalu pored nasipa.

Majka Zorica bila je poslednja osoba sa kojom se Jelena čula tog kobnog 2. aprila. Naime, Jelena joj se taj dan javila i rekla da ide na trčanje, nakon čega će joj doneti ručak pošto je bila bolesna.

printscreen

Sat kasnije Zorica je zvala dva puta, a poslednji put se sa druge strane čula samo zagonetna tišina koja je trajala 43 sekunde.

PRED SMRT OTKAZALA SVE NASTUPE! Jelena Marjanović htela da napusti pevanje, Zoran joj BRANIO?!

OVO JE NJENA POSLEDNJA PESMA

Jelenina prijateljica Ivana Jančić na svom profilu na Fejsbuku objavila je u sredu treći i poslednji deo filma o ubijenoj Jeleni Krsmanović.

Kako je u opisu filma navela, očekuje se da će uskoro biti i premijera pesme čije je snimanje Jelena Krsmanović trebalo da završi na dan kada je ubijena.

- Postoji pesma koju je Jelena snimila, iskreno samo prvu strofu i refren, jer je ostatak trebalo da snimi te kobne subote, sa namerom da nam je negde baš ovih dana predstavi...

HIT! PRISLUŠKIVANI RAZGOVORI MARJANOVIĆA: Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zaje*ali!

U ime Jeleninog tima saradnika, obećavam i vama i našoj Jeleni da će pesma doživeti svoju premijeru i da će to biti, kako mi je i sam Zoran, Jecin suprug i ujedno kompozitor njenih poslednjih hitova, rekao, najtužnija pesma na svetu... - navela je Ivana u svojoj objavi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zombi

pre 7 godina

Zarad devojcice samo da nije suprug; dete ostade siroce: majka krvnicki ubijena, otac majcin ubica...Oh, sacuvaj boze I spasi dete

Nina

pre 7 godina

Samo porodica je naj sumnjivoja ali hajde da sacekamo i tu objavu ko je ako je uopste bude. Vesto je sakriven trag ali samo njihovo ponasanje je svima sumnjivo. Eto i policajci su culi razgovor svekra i svekrve kada su izlazili iz supa.

HANA

pre 7 godina

svekrva suknju na bijele tufne , kratkih rukava majica. a još nije prošlo 40 dana. koje gluposti pišu da je ljubavnik ubio , pa otkrilo bi se davno sa kim je imala tel. dogovore. to je glupost

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17