• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

09.05.2016

12:14

ISPOVEST KOMŠIJE KOJI JE SPASAO NEDU: Uzeo sam dasku za peglanje i skinuo je s limenog krova!

Vesti

ISPOVEST KOMŠIJE KOJI JE SPASAO NEDU: Uzeo sam dasku za peglanje i skinuo je s limenog krova!

Podeli vest

Komšija Nede Arnerić A.N. kaže da je zajedno sa još jednim komšijom uz pomoć daske za peglanje izvukao povređenu glumicu sa limenog krova na koji je pala

Ispričao je za Telegraf da je u pola noći čuo jeziv prasak i krik, a potom izašao na terasu. Video je telo i uzeo dasku za peglanje da bi je izvukao.

- Zapravo, dečko koji je pušio na terasi ugledao je telo i rekao mi. Izašli smo obojica i videli šta se desilo. Uzeli smo dasku za peglanje i počeli da je izvlačimo – priča komšija.

Rekla je samo: “Izvinite, pustite me“.

- Nije imala krvi, nije imala vidljive povrede i bila je svesna. Takvu ju je odvezla i Hitna pomoć - priča A.N.

Prema njegovim rečima, ništa čudno u poslednje vreme nije primećeno u Nedinom ponašanju. Bila je uvek vedra, nasmejana, uvek bi se javila.

Na pitanje da li je i njen suprug pomogao u njenom spasavanju kaže da nije, već da je samo rekao da je pustimo, jer će uskoro doći Hitna pomoć.

Druge komšije kažu da nisu čuli da su se supružnici svađali.

(VIDEO) OVO JE TERASA SA KOJE JE PALA! Pogledajte mesto nesreće glumice Nede Arnerić!

NEDIN MUŽ TVRDI: Nije htela da se ubije, slučajno je pala kad je prostirala veš!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 7 godina

Особу са повредом кичме нипошто не треба померати док не дођу људи који су за то оспособљени и имају потребну опрему.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17