• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

09.05.2016

21:03

TEŠKO POKRETAN MUŽ BDI NAD NEDOM: Policija utvrđuje da li je bila pod dejstvom alkohola, lekari kažu imala je sreće!

Vesti

TEŠKO POKRETAN MUŽ BDI NAD NEDOM: Policija utvrđuje da li je bila pod dejstvom alkohola, lekari kažu imala je sreće!

Podeli vest

Glumica Neda Arnerić od nedelje uveče je u Urgentnom centru nakon pada sa terase u Dubljanskoj ulici na Vračaru

Kako portal Pink.rs saznaje, glumica se još uvek nalazi u šok sobi B odeljenja Urgentnog centra, ali više nije životno ugrožena. Arnerićki je konstatovano naprsnuće kičmene moždine i kičme, pa je još uvek neizvestan dalji oporavak.

Naš izvor kaže da se suprug poznate glumice ne odvaja od nje, sve vreme je u Urgentnom centru, iako je ranije spomenuto da nije sigurno da li će moći da je poseti, jer je i sam teško pokretan.

Nakon ovog tragičnog događaja, pojavile su se spekulacije o tome da li je Neda Arnerić pokušala da izvrši samoubistvo ili je to bio nesrećan slučaj.

(VIDEO) OVO JE TERASA SA KOJE JE PALA! Pogledajte mesto nesreće glumice Nede Arnerić!

Lekari su naveli da je provela mirnu noć i da su joj, što je najvažnije, povrede takve da joj se predviđa oporavak.

- Možemo da kažemo da je imala sreće- rekao je izvor iz Urgentnog centra.

Na toksikološkoj analizi biće utvrđeno i da li je Neda bila pod dejstvom alkohola, navedeno je iz istrage celog slučaja.

U trenutku pada, njen suprug, maksilofacijalni hirurg dr Milorad Mešterović, bio je u stanu. Ipak, komšije tvrde da dok su spasavale povređenu, nije sišao da vidi šta se događa i koliko teško je njegova supruga povređena.

 - Zaista ne znam kako se ovo dogodilo - rekao je Nedin suprug, dr Milorad Mešterović.

- Ceo dan je birala slike za "Niš art fondaciju". Onda je imala poslovni sastanak za neku seriju u kojoj je trebalo da glumi. Kada je došla kući rekla je: "Jako sam umorna". Video sam da je nešto utučena. Ipak, oprala je neki veš, pa smo zajedno gledali teniski meč Novaka Đokovića.

Još malo je sedela sa mnom, a onda je otišla na malu terasu da raširi veš. Ubrzo se čuo prasak. Šta se desilo, kako je pala, zaista ne znam- rekao je Nedin suprug dr Milorad Mešterović dodajući da se teško kreće te da zbog toga odmah nije sišao da vidi kako je Neda. 

NEDIN MUŽ TVRDI: Nije htela da se ubije, slučajno je pala kad je prostirala veš!

TRAGEDIJA U BEOGRADU! Neda Arnerić pala sa trećeg sprata i povredila kičmu!

​ISPOVEST KOMŠIJE KOJI JE SPASAO NEDU: Uzeo sam dasku za peglanje i skinuo je s limenog krova!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
stefke

pre 7 godina

Znaci pajtic i tadic nece doci na bdenje da odmene coveka ? Nesto ovde zestoko smrdi, ni oni ne veruju u zutu nedu, inace bi davno dosli na slikanje. Ili se samo slikaju po grobljima i izbornim mestima. A i nije pala sa 10m, krov je u visini poda 1.sprata, tako da je imala 4-5m slobodnog leta. Cccc al je nasla mesto gde ce da skonca u haustoru.

Istinu na sunce

pre 7 godina

Ne lupetaj Stefke. Iskuliraj politiku gde joj mesta nema!

Alexandra

pre 7 godina

Koji si ti idiot od čoveka kad ovakve ostavljaš komentare.

jeca

pre 7 godina

vama ni plavuse vise ne veruju. kako mozete od svega da pravite crne vesti.

Dejan

pre 7 godina

Stefke idi skoci sa terase da utvrdis tacnu visinu pajseru!

Posmatrac

pre 7 godina

Kada je coveku tesko - mora prisiliti sebe da pomisli na ono sto ga najvise raduje i usrecuje ( bez obzira da li je to realno ili ne ). Na taj nacin-spasava sebe, podize svoju vibraciju i privlaci ogledalo lepe dogadjaje i misli. Tuga privlaci jos vecu tugu, nesreca jos vecu nesrecu... Nedi ce Bog ( Univerzum ) pomoci samo u slucaju ako ona to istinski zeli. " Ima jedna mudrost stara : i za srecu treba dara, srecan covek srecu stvara "...

Rade

pre 7 godina

Pa kako je pala sa terase koja ima ogradu gelender visine najmanje 1.3 m. Jedino ako sama nije skocila to je nemoguce da sama padne cuj prostirala ves ma dajte molim vas. Sta se tu krije? Mozda i nije tu pala mozda je pala u Bodrumu pa doneta na terasu vidite to sa Pajticem Tadicem i drustvom iz DS a...

beograd 1

pre 7 godina

pa nije tajna da neda voli da popije koju vise. u jednim novinama je bila i slika mortus pijane. to sto je poznata glumica, ne znaci da je i srecna. a nisu ni mnogi od nas. ali borimo se kako znamo i umemo.

Stojke

pre 7 godina

Ima smisla Stefkeov komentar, zena nije ucestvovala u aferi Bodrum , mozda jos vuce posledice te afere a inace je sama dala odmah posle toga ostavku u stranci

Strasno

pre 7 godina

Znaci tesko pokretan muz a neki ga pljuju sto nije pomogao komsijama da je skinu s krova. Strasno kakav smo narod, STRASNO!

Bodrum

pre 7 godina

Klasican primer pokusaja suicida , srecom , nije skocila dok je letovala u Bodrumu , troskovi , i vec sta !!!

dubravka

pre 7 godina

Sram Vas bilo sve koji pišete neukusne i nemoralne komentare. A sram bilo i Vas koji ih objavljujete. Nesretnici. Nedi želim oporavak i više sreće u ovoj nesretnoj zemlji.

stefke

pre 7 godina

Kako licemerje na delu, odjednom svi ljubitelji lika i dela gologuze Delfine ! A dok se javljala iz Bodruma, nikome nije bila Neda cuvena glumica vec zuta prodana dusa. Sad je odjednom svi ovi nekadasnji pljuvaci obozavaju i zalju zelje za ozdravljenjem i to u Informeru koji ona u zivotu nije pogledala zbog zute etike. A i tako pozdravljati neku javnu licnost je stvarno frik, pa se bas pitam ko je ovde frik, mi dosledni zutomrsci ili vi licemerni sajber ortaci celebrity licnosti koji nemate svoje zivote, vec zivite imaginarne zivote kroz medije i rijalitije. Jos ih pozdravljate kao da se znate 100god. E do tog nivoa lobotomije su vas upravo i dovele sve partijske marionete zapada od 2000. do danas, apsolitno sve, nemojte se zavaravati bojom njihovih dresova zutom, plavom, crnom, crvenom, narandzastom, svi su oni u istoj funkciji zapada i njihova potrosna roba. Jedine zrtve smo mi obicni gra?ani a posebno oni koji se jos uvek pecaju na medijske patke. A sad svi na svoje radne zadatke, ako ih uopste i imate.

mlica m

pre 7 godina

Na cemu si, zivota ti? Mene sramota tvoje sramotte. Nedi zelim brzi oporavak.

Dragomir

pre 7 godina

Шта се,бре,ово дешава?Овај болестан!Онај болестан.Онај непокретан?Добро,таква им је судбина а све ту око седамдесет и нешто година.Колико нас је витално да можемо играти фудбал са омладинцима.Да бих вас ја убедио да имам охохо деценија живота морам да покажем личну карту која ми важи од ономад следећих четерес година!Када будем имао 122 година мораћу да вадим нову?Нормално коришћење ТРОСТРУКОГ СИСТЕМА ЗАШТИТЕ ЖИВАЦА ето ти,бато,виталност у охохохо деценија живота!Још ако се добро ожениш не гине ти бесмртност.Што значи да ће моја Радојка да се начека на породичну пензију!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17