• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.05.2016

11:48

MUŽ I SVEKAR UBIJENE JELENE POD STALNIM POLICIJSKIM NADZOROM! Zoran i Vladimir ne mogu da napuste Srbiju!

Vesti

MUŽ I SVEKAR UBIJENE JELENE POD STALNIM POLICIJSKIM NADZOROM! Zoran i Vladimir ne mogu da napuste Srbiju!

Podeli vest

Zoran i Vladimir Marjanović, muž i svekar svirepo ubijene Jelene nalaze se pod stalnim policijskim nadzorom i njima je zabranjeno da napuštaju Srbiju dok se ne završi istraga, saznaje Informer

Zoranu i Vladimiru je sugerisano da se ne udaljavaju previše od kuće i da je napuštaju samo zbog rutinskih svakodnevnih obaveza.

Marjanovići nisu osumnjičeni, ali činjenica da su obojica pala na poligrafu dovoljan je razlog da policija posebno motri na njih.

Marjanovići su i sami pre nekoliko dana rekli da, dok istraga traje, smatraju da je normalno da u svakom trenutku budu dostupni policiji i da ne napuštaju Borču.

Ipak, nisu odgovorili na pitanje da li im je to samo sugerisano ili im je i formalno zabranjeno.

PREMIJER VUČIĆ O ZLOČINU KOJI 40 DANA POTRESA SRBIJU: Policija zna ko je ubio Jelenu Marjanović!

UBICA JE SPREČIO DA OSTVARI SAN! Jelena Marjanović je uzaludno maštala o drugom detetu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
strasno

pre 7 godina

Pa sto su sad oni pod policijskim nadzorom kad su novinari otkrili ko je ubica.

mina

pre 7 godina

Ili policija vec zna ko je ubica..ali nema materijalnih dokaza za hapsenje...ili je ubica neko iz \"vrha\"...pa ga sama policija STITI...i \"baca prasinu u oci\"...!!!@\n

Goca

pre 7 godina

Debelo se u ovom slucaju pokazalo da policija nije bas najsposobnija.Ko na pijaci ovaj,onaj.Mada i novinari pisu sta hoce.

Saša

pre 7 godina

Zašto se pokazalo da je policija nesposobna? Zato što ti ne daju na uvid šta su uradili do sada!? Policija je ozbiljna ustanova i izuzetno sposobna u svemu što radi. To što malo pričaju ne znači da malo rade, obrnuto. Svaki predmed ima svoje specifičnosti i svoj tok. Sve najbolje i malo više poverenja

Da li bi rezultat istrage bio

pre 7 godina

.......vec poznat, da u policiji postoje - "strucnjaci", umesto "podobnih"?!

Stevan

pre 7 godina

Lako je to reci. Isto je bilo i sa Miskovicem. Svi su rekli "Vucicu sto ne hapsis Miskovica?!" Pa najlakse je uhapsiti, problem je tuzilastvo. Sta vredi da nekog a uhapse , ako nemaju dovoljno dokaza. Sud ga oslobodi, a onda krenu da kukaju kako se protiv njih vodi "politicko sudjenje i progon". I onda se nakace nevladine organizacije, korumpirani novinari, jos korumpiranija opozicija i ceo podrivacki sistem. Na kraju ubica zavrsi kao "zrtva drzave", policija i drzava budu prikazani kao "progonitelji", novine pisu tomove o "jadnom coveku koga su optuzili za ubistvo", a neko trlja ruke i uzima pare.

Jana

pre 7 godina

Dosta, bre, vise o slucaju Jelene Marjanovic! Udahnite malo vazduh! Neki dan mozete i da preskocite pisanje o tome i da pustite policiju da radi svoj posao. Imajte milosti i prema onom malom Jeleninom detetu koje ce, kroz neku godinu, da cita ove gluposti koje pisete.

Sve vise verujem

pre 7 godina

.....da svekrva ima "natprirodnu" - moc!

Jelena

pre 7 godina

Prvo želim da pohvalim vašeg novinara Aleksandra Crnomarkovića!Momak me je oduševio sinoć kada je gostovao u emisiji onog Marića! Svaka čast! A što se tiče ove poremećene porodice, živim za dan kada će biti uhapšeni!

juka

pre 7 godina

ubistvo po kodeksu kazne za neko delo...iz debelog besa...priznat ce svekar ubistvo da ide lezat namesto zorana....

Beloica

pre 7 godina

Nikoga ne treba unapred osudjivati ali same njihove pojave govore sve o njima ustvari za mene su na prvom mestu osumnjiceni ako ne direktno onda sigurno u pomaganju djavolu da tako nesto uradi ili urade strasno breeeeee

mirjana

pre 7 godina

Lepo vam naivni citaoci ljudi iz vrha nagovestavaju da se sve zna.Docice pravi momenat malo samo vremena kada ce propevati neko od Marjanovica.Za sada toliko.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija