• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

11.05.2016

21:46

LEKARI ZABRINUTI ZA GLUMICU: Posle nesrećnog pada, Neda Arnerić pokazuje znake depresije!

Vesti

LEKARI ZABRINUTI ZA GLUMICU: Posle nesrećnog pada, Neda Arnerić pokazuje znake depresije!

Podeli vest

O Nedi se trenutno brinu ortopedi. U prvi mah su konsultovani i neurolozi, ali je pregledima ustanovljeno da ona nema neuroloških povreda. Lekari su, međutim, trenutno više zabrinuti zbog njenog psihičkog stanja

Znaci depresije su i razlog što je glumica iz Šoka B prebačena na Odeljenje transplantacije, gde su bolji uslovi smeštaja. Tako joj je omogućeno i da bude sama u sobi, što je za nju, u takvom stanju, komfornije.

- Glumica je izrazito depresivna i u bolnici je trenutno više zbog takvog psihičkog stanja nego zbog povreda pri padu, koje će biti sanirane bez agresivnih metoda u smislu hirurgije - navodi naš izvor iz Urgentnog centra. - Naravno, čeka se i neki period da se fizički oporavi od pada, ali u suštini ovde je sada više preventivno.

TEŠKO POKRETAN MUŽ BDI NAD NEDOM: Policija utvrđuje da li je bila pod dejstvom alkohola, lekari kažu imala je sreće!

Kako saznajemo, Nedini prijatelji su u svakodnevnom kontaktu sa njenim suprugom, ali postoji dogovor da je ne uznemiravaju i ne posećuju u bolnici sve dok porodica ne proceni da je vreme za susrete. Svi su, istovremeno, nedvosmisleni u stavu da Neda i Milorad žive u dugom i harmoničnom braku i veoma su pogođeni insinuacijama koje se pojavljuju u pojedinim medijima.

NEDIN PARTNER FEĐA STOJANOVIĆ OTKRIVA: Ona je gubila svest i tokom predstava, priče da je bila depresivna su glupost!

OPORAVAK ČETIRI MESECA

Posle preloma tri pršljena, sa povredama koje su pri padu sa trećeg sprata, i prema rečima lekara, mogle da budu mnogo ozbiljnije nego što jesu, oporavak Nede Arnerić trajaće minimum tri-četiri meseca, što uključuje i rehabilitaciju sa fizikalnom terapijom. Moguće su i propratne komplikacije sa kičmom ako je pri padu došlo do pomeranja diskusa iz međupršljenskog prostora.

NEDA ARNERIĆ U STABILNOM STANJU: Glumica pomera ruke i noge, ali očekuje je dug oporavak!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Despina

pre 7 godina

Izdrži, generacijo! A davne 1969, malo si kasnila na početak školske godine u IX bgd gimnaziji - svi smo znali da si bila na nekom snimanju. Ej, naša Neda snima film! Gledali smo te iz prikrajka i divili se tvojoj kosi boje zlatnog žita . . . Kasnije si se otisnula da ostvariš svoj san, a mi smo se hvalili kako je Neda išla u našu gimnaziju. Stisni se sad i prevaziđi problem koji je nastao. Biće sve ok. Jer, naše vreme za laganica uživanje, bez mnogo obaveza, tek dolazi. Želim ti svu sreću!

Deks

pre 7 godina

@Despina - Odličan komentar. I starost može biti veoma lep deo života, ali osoba mora biti pozitivna i imati motivaciju za život. Uopšte ne mora da u tome ulogu igra to ima li ta osoba decu ili veliku familiju.

stefke

pre 7 godina

Ooookeeeej, znaci ipak depresija. Hocemo li sad malo i o snapsu obzirom da gospodza forsira nemacki jezik.\nNemam nista protiv Nede, ali imsm protiv bezanja od istine, i relativizacije uzroka i posledica, zasluga za glumu i zasluga za pajticevce. To ne varim ali nikako.\nPomoc, setnjice, kasno je za to i za mlade ljude a kamoli ove sto im je sad pao standard pa nikako da se uklope u svakodnevicu sa 200?. \nZalije mi je miliona obicnih ljudi oko nas. Nju nazalost ne pamtim ni po jednom karakternom liku vec kao pretecu promovisanja starleta, glupih devojcuraka i epizodnih snajki lakog morala. \nBas impresivne role. Zato tu treba povuci crtu jer mora da postoji razlika izme?u njene glume i glume nasih velikih karakternih glumica i glumaca. To trenutno licemerje i amnezija u ovim okolnostima, onih koji bolje pamte njeno dupe nego lice i dive se njenim rolama, je ponizenje za sve one casne i velike glumce koji se nikada nisu borili dupetom da bi postali poznati. \nRazumeli ili ne razumeli poentu ovog komentara, vas je usud.

somi zajecar

pre 7 godina

Generacijo ozdravi sto pre , i puno srece .

Dragomir

pre 7 godina

Значи,бато,били смо пијанииии! Није имала падобран а бог није дао крила.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija