• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

15.05.2016

13:55

E ŠTA TI JE ŽIVOT! Muzičari krenuli na svirku pa poginuli u sudaru sa domaćinom!

Vesti

E ŠTA TI JE ŽIVOT! Muzičari krenuli na svirku pa poginuli u sudaru sa domaćinom!

Podeli vest

Muzičari Jovana Kojić (19) i Nikola Radin (42) iz Kikinde poginuli su sinoć oko 21 sat u saobraćajnoj nesreći kod Kanjiže, na putu Kikinda-Horgoš dok su išli na zakazanu svirku na obližnjem salašu. Da stvar bude gora, oni su se sudarili sa Draganom Hajdinom (39) iz Kanjiže, zaposlenim na pomenutom salašu koji im je išao u susret

Jovana i Nikola su zajedno sa kolegom Miroslavom Popovim krenuli na salaš “Tandari” gde su imali zakazanu svirku.

U susret im je krenuo Hajdin sa suprugom Majom i kolegom Aleksandrom, očigledno kako bi se sa njima sreo i pokazao im put ka salašu.

STRAVIČAN UDES KOD KANJIŽE! Troje poginulo u sudaru, troje povređeno!

U bizarnom spletu okolnosti, muzičari i ugostitelji su, kako se sumnja, naleteli automobilima jedni na druge, usled čega je troje ljudi poginulo, a ostalo troje zadobilo lakše i teže povrede.

Saobraćaj na ovoj deonici sinoć je bio u prekidu, a pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice, hitne pomoći i policije izvlačili su poginule i povređene iz smrskanih automobila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija