• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

15.05.2016

14:47

(VIDEO) LAŽNA INSPEKTORKA OPLJAČKALA TRAFIKU! Odnela 8.000 dinara iz kase!

Vesti

(VIDEO) LAŽNA INSPEKTORKA OPLJAČKALA TRAFIKU! Odnela 8.000 dinara iz kase!

Podeli vest

Ženska osoba od oko 30 godina, lažno se predstavljajući kao tržišna inspektorka, pokrala je trafiku u Požeškoj ulici u Beogradu, iz koje je odnela 8.000 dinara

 

Žena je ušla u trafiku, tvrdeći kako dolazi po prijavi starijeg gospodina, koji je kupio novine, a nije dobio fiskalni račun.

Dok je pomagač čekao vani i davao joj znake kada da izađe, "inspektorka" je poslala prodavačicu napolje da prebroji novine, a dok je desnom rukom, navodno, pravila zapisnik, desnom je otvorila kasu i iz nje pokupila novac.

Vlasnik lokala je rekao za Kurir da je u kasi bilo 8.000 dinara i da je slučaj prijavljen policiji.

Pogledajte snimak drske krađe na Banovom brdu:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Panta

pre 7 godina

Bez obzira, i da je inspektorka bila prava, kontrola se vrši u prisustvu. To bi radnica trebalo da zna i ona i njen gazda.

vuk

pre 7 godina

kako nije videla da je obucena kao dripac INSPEKTORKA

Mikan

pre 7 godina

Da li je moguçe da nemaju pojma da inspektori dolaze u paru i moraju da pokazu legitimaciju.

nENAD

pre 7 godina

vLASNIK TIH KIOSKA MORA DA SKRENE PAŽNJU PRODAVCIMA DA LI POSTOJE INSPEKTORI I ONI MORAJU DA SE LEGITIMIŠU A PRODAVAČICA ZNA OD RANIJE KAD DOLAZI I MORA OBAVEZNO OSTATI U RADNJI.mOGLA JE PRETHODNO DA PITA PREDUZEĆE O INSPEKCIJI A I DA JOJ PREDIZEĆE POŠALJE SMS DA ĆE BITI INSPEKCIJE.

XXL

pre 7 godina

Koja likuša gluperda pa umazala je pult i kasu svojim otiscima prstiju i DNK materijalom. Sada je sve na vlasniku objekta da li će tražiti detaljnu policijsku istragu i forenzičarsko veštačenje i prikupljanje dokaza. Svašta.

pahomija

pre 7 godina

nek kazu hvala bogu da nije prava ne bi se izvukli s tim parama Da im je uleteo komsija ........\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija