• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.05.2016

20:59

SVEKAR UBIJENE PEVAČICE SE PRAVDA: Prećutali smo upad provalnika da izbegnemo paniku!

Vesti

SVEKAR UBIJENE PEVAČICE SE PRAVDA: Prećutali smo upad provalnika da izbegnemo paniku!

Podeli vest

Svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović Vladimir Marjanović kaže za Informer da su tačne tvrdnje da je pre oko mesec dana (a ne dve nedelje, kako je u subotu rekao?!) provalnik pokušao da upadne u njihovu kuću, ali da je izmišljena njegova izjava da je slučaj prijavio policiji!

- To je verovatno bio neki lokalni narkoman, jer nije prvi put da se tako nešto desi. Svako ko živi u Borči susreće se sa tim stvarima. Verovatno bi on pokušao da uđe, ali su psi počeli da laju i tako skrenuli pažnju na njega. Zatim je pobegao. Nije istina da sam slučaj prijavio policiji, ta moja izjava je izmišljena - ističe naš sagovornik.

SVEKAR JELENE MARJANOVIĆ PRIKRIVA ZLOČIN! Vladimir IZMISLIO provalnika s fantomkom!

Na naše pitanje zašto nisu tako bitan događaj prijavili policiji, Vladimir je odgovorio:

PROVALNIK UPAO U KUĆU MARJANOVIĆA! Svekar: Noćima ne spavamo, plašimo se da neko hoće da naudi Jani!

- To je bilo samo deset dana posle sahrane. Nije nam bilo ni do života, a kamoli do potrage za lokalnim narkomanom. Bili smo u šoku zbog Jecinog ubistva. S obzirom na to da nije prvi put da se tako nešto desi, nismo hteli da pravimo dramu, jer je naša porodična tragedija mnogo ozbiljnija od toga - dodaje pevačicin svekar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LJILJANA

pre 7 godina

Zao mi je zbog tragicne sudbine Jelene i zbog vase patnje za njom. Vama za utehu je cinjenica da vas ona nije potpuno napustila, ostavila vam je deo sebe, malu JANU. Budite jaki zbog Jane, izdrzite stoicki sve ove napade . Kad ljudi pocnu malo da analiziraju i postavljaju pitanja i onima okolo sebe, ubica ce se otkriti.

contra

pre 7 godina

Ovoliko neistina nisam pročitala za cijeli život, kao za ovo vrijeme, od stradanja nesrećene Jelene.

Kako je prosao neopazen

pre 7 godina

......pored policije, koja tu dezura neprekidno, i tolikog broja video - kamera u okolini?!

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija