• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

17.05.2016

11:31

BORČANI VEĆ "PRONAŠLI" UBICU! Najsumnjiviji Zoranov sin iz prvog braka, BIO JE LUDO ZALJUBLJEN U JELENU!

Vesti

BORČANI VEĆ "PRONAŠLI" UBICU! Najsumnjiviji Zoranov sin iz prvog braka, BIO JE LUDO ZALJUBLJEN U JELENU!

Podeli vest

Istraga u vezi sa ubistvom Jelene Marjanović (33) već mesec i po dana nije se odmakla od početka, a meštani Borče tvrde da im je najsumnjiviji Zoranov sin U. M. (17) iz prvog braka, koji je "ludo voleo svoju maćehu"

 

On je zbog činjenice da je maloletan u prisustvu dede Vladimira saslušan u policiji, ali nije mogao na mnoga pitanja da odgovori.

- Taj mali je nakon povratka iz policije okupljenim ljudima u njegovoj kući rekao: "Ljudi, deda je za*ebao stvar!". Bio je vidno uznemiren, a od momenta kada je nađena mrtva njegova maćeha povukao se unutar porodice, kao i ostali Marjanovići - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

MISTERIJA UBISTVA PEVAČICE GRANDA: Neko od ovih ljudi zna KO JE BRUTALNO UBIO JELENU!

Meštani uglas tvrde da iza ubistva stoji cela porodica Marjanović, jer je sve tako dobro odrađeno. 

- Zoranov sin ima čudnu narav i gotovo da ne priča ni sa kim. Dok je Jelena bila živa, samo je o njoj pričao. Pred drugarima se hvalio da ima najlešu maćehu koja peva kao slavuj i da je mnogo voli. Reklo bi se bio je opčinjen njome - tvrde meštani Crvenke. 

Inače, od prvog dana istrage sve se vrti oko porodice Marjanović.

ZORANOV SIN PROGOVORIO O UBISTVU JELENE: Bio sam u policiji, deda je z..ebao stvar!

- Nema dokaza da bi iko bio uhapšen. Dok se istraga ne privede kraju svi su pod budnim okom policije. Ne može se reći ni da je ubica iz porodice Marjanović, niti da je to neko drugi. Marjanovići jesu sumnjivi jer svakodnevno iznose neke nove detalje i time remete policijsku istragu. Govore o famoznom momku koji je hteo da preskoči kuću, o Jeleninom obožavaocu, svađi između dve porodice, o čoveku sa štapom koji se šetao nasipom... - dodaje naš sagovornik.

Zoran Marjanović, suprug ubijene Jelene, već osam nedelja tvrdi da ne zna ko je i zbog čega ubio njegovu dragu. On je jedan poligraf prošao, ali je bio sumnjiv poligrafisti, nakon čega je podvrgnut drugom.

(FOTO) MAJKA JELENE MARJANOVIĆ SLUTI ILI ZNA KO JE UBICA? Kćeri moja, zašto su mi te ONI UBILI!

- Ono što je svakako iznenadilo inspektore jeste što ih je Zoran, nakon što su mu saopštili da je Jelena ubijena, pitao da li je umrla od udaraca u glavu. Postavlja se pitanje kako je on to mogao znati? U policiji je u nekoliko navrata pričao nepovezano i čak usmeravao inspektore u drugim smerovima. Na kraju se pravdao da je sve to radio jer ga je ubistvo potreslo - dodaje naš sagovornik.

NAJNOVIJI DETALJI SVIREPOG ZLOČINA U BORČI! Forenzičari utvrdili: JELENA JE UBIJENA VELIKIM KAMENOM!

Njegova supruga Jelena Marjanović nestala je 2. aprila na nasipu u naselju Crvenka u Borči, nakon što se odvojila od njega i njihove petogodišnje ćerke Jane. Ona je, kako je Zoran tada naveo, "otišla da džogira nasipom, a posle nekoliko minuta ju je izgubio iz vida". Njeno beživotno telo pronađeno je posle dvadesetočasovne potrage, dan kasnije, u kanalu nedaleko od mesta gde su je poslednji put suprug i ćerkica Jana videli.

MORBIDNA KLADIONICA U BORČANSKIM KAFANAMA: Meštani tipuju da je Jelenu ubio muž Zoran ili njegov sin iz prvog braka!

Status osumnjičenog i dalje je zasnovan samo na indicijama, dok konkretnih fizičkih dokaza i dalje nema. Očigledno da je ubica vrlo dobro znao šta radi i kako da pomuti konce istražnim organima i zločin učini savršenim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
okle

pre 7 godina

AKO POLICIJA SUMNJA DA PORODICA POKUSAVA DA PRIKRIJE ZLOCIN ILI USMERI NA POGRESNU STRANU ONDA JE U PITANJE NEKI BLIZI CLAN PORODICE KOGA SVI U PORODICI VOLE.....ILI JE SUPRUG NJEGOV SIN ILI SVEKAR ....A DOCICE POLICIJA I DO MATERIJALNIH DOKAZA GARANTIRAM GLAVOM

Daj Boze da se to resi

pre 7 godina

.........napokon! Zar je moguce da nema nikakvih tragova na mestu gde je nesrecna Jelena pronadjena mrtva! A, kazu, da nigde nije bilo ni - krvi!? Ovo najvise lici na: "Lud - zbunjen - (ne)normalan! Ne bi bio prvi put, da se pastorak zaljubi u macehu. Ziveli pod istim krovom, Jelena mlada, lepa, atraktivna, a on se tu nasao ni kriv ni duzan!

Marijana

pre 7 godina

Mozda.....a sta ako nije. Mnogo mi je zao sto je tako mlada osoba izgubila zivot i to na ovakav nacin, ali ostavite ih na miru dok se ne dokaze da li su ili nisu krivi, pogotovo decaka od 17 god.

GLUMICA

pre 7 godina

PA ONI SE OBRACAJU JAVNOSTI SVAKI DAN A NE JA...I KO KOGA DA OSTAVI....

Ja ja

pre 7 godina

Boze dokle ce da se naklapaju gluposti.Pustite da policija radi svoj posao a ne seoske naklapce da pricaju svasta.Nedaj boze nikome da prolazi pakao kroz sta prolazi porodica ubijene Jece.\n

Mozda je i Zoran

pre 7 godina

......tako nesto primetio, i onda se desila nereca! Nema normalnog i postenog coveka u Srbiji, i ne samo u Srbiji (ja sam na kraj - sveta), ko ne zeli da se taj slucaj okonca, pa bilo o kome da se radi! Kako je moguce da nikakvih tragova nema? Ako je mislio da je otmica, pa ocekivao da ga pozovu za otkupninu, zasto je onda iskljucio - telefon? Kako da ga pozovu.......

law abiding citizen

pre 7 godina

procesuirajte ga odmah i da se klovnovi. lavovi i akrobate vrate u šatru..ajd!

Zorica

pre 7 godina

Za Boga miloga, istrgnite dete iz ruku Marjanovica!Olaksajte bol Jeleninoj mami i neka jadna nadje svoj mir!Pritegnite ih!Vec su se dovoljno odali...Ovo je delo kompletne porodice,dugo smisljano i ostvareno.Uzmite bar dete dok se ovo ne resi,molim vas...

lola

pre 7 godina

Ne preterujte!Ja se iskreno nadam da niko od Marjanovica nije ubica,bas zbog tog deteta!Kako vam nije jasno da ce joj mnogo gore ako su oni stvarno ucestvovali u tom zlocinu.Na osnovu frizura ,laka na noktima ,odlaska po toalet papir ,komentari su bezobrazluk!Dobro su poznate u selu snajke umotane u duboku crninu za svekrvama a dok su im iste bile zive nisu im hleba davali!Pa ako je to odraz zalosti ,svaka vam cast!

ivan

pre 7 godina

Pisem ovo od samog pocetka. To najvise ima smisla da njega tako stite, bivsa zena zoranova da ih sve hvali i slicno. pa i one isecene porodicne slike-tipican tinejdzerski potez. I mali glumi nekog mangupa...

mina

pre 7 godina

Ma ja sve vise verujem u to da Marjanovice neko stiti...@!Ko tacno -neznam...!? Srbija je korumpirana..u svakoj sferi drustva....Nista nije nemoguce...!!\n

DOK

pre 7 godina

A sta je sa svedocenjem penzionerz koji je video da Zoran, Jelena i Jana zajedno trce pored mesta gde je nesrecna zena nadjena...Zatim zasto iko normalan cisti kucu varekinom...i jos mnogo...mnogo onoga sto je do sada pisalo...Daj policijo sve od sebe...ovaj zlocin je uzas i lici na porodicnu rabotu...Strasno...

Zoran nije bio previse tuzan

pre 7 godina

......vec, je vise pazio u svakom trenutku na "umetnicki" - dojam! Ovde se pojavilo bezbroj verzija, i verovatno je neka od njih i - tacna!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija