• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.05.2016

07:27

CRNO! U Srbiji 91 saobraćajnI udes, jedna osoba poginula!

Vesti

CRNO! U Srbiji 91 saobraćajnI udes, jedna osoba poginula!

Podeli vest

Na putevima u Srbiji prethodnog dana evidentirana je 91 saobraćajna nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, a 49 ljudi je povređeno, saopštio je jutros AMSS



U Beogradu su od ovog broja zabeležene 43 saobraćajne nezgode, u kojima je 19 osoba povređeno, navodi AMSS, pozivajući se na podatke Uprave saobraćajne policije.

Tri osobe su povređene u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparl Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, koji se dogodio u 23.46 časova kod broja 341 u ulici Vojvode Stepe, povređena je muška osoba (25) i prevezena u Urgentni centar.

Još jedna muška osoba (47) povređena je u 23.13 časova u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu, i prebačena u Urgentni centar.

U udesu, do kojeg je došlo u 19.19 časova kod broja 30 u Ulici cara Nikolaja, na Vračaru, lakše je povređena muška osoba (50) i odvezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 93 puta, od kojih 12 na javnom mestu.

Za pomoć su se najviše javljali hipertoničari, astmatičari i srčani bolesnici sa bolovima u grudima.

U Beogradu su se juče dogodile tri saobraćajne nesreće, a Hitna pomoć je intervenisala 134 puta, od kojih 46 na javnom mestu, dodala je Macura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bgd

pre 7 godina

Jutros lik velikom brzinom vozi zaustavnom trakom na autoputu, potez od B.Kose do Arene. Što kaže jedan moj prijatelj, bivši policajac: tu samo batine pomažu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija