• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

18.05.2016

22:59

ĐOŠA UHVAĆEN SA KOKAINOM! Policija kod glumca našla 50 grama droge!

Vesti

ĐOŠA UHVAĆEN SA KOKAINOM! Policija kod glumca našla 50 grama droge!

Podeli vest

Glumac Bogoljub Mitić (48) zvani Đoša uhvaćen je sa 50 grama kokaina

Glumac, pevač i voditelj je slučajno "pao" u policijskoj akciji hapšenja dilera.

- Policija je prisluškivla telefone poznatih dilera droge i Đoša je sasvim slučajno upao u mrežu . On je preko mobilnog razgovarao sa nekim od njih i tako su došli do njega. Policija je tako ustanovila da Mitić kod sebe ima drogu. U akciji koja je usledila kod Đoše je pronađeno oko 50 grama narktika - priča izvor upućen u slučaj.

Zanimljivo je da nije uhapšen niti se protiv njega vodio bilo kakav postupak, piše Kurir. Razlog je , navodno taj što je Đoša za njih sitna riba. Oni nisu hteli da ga uhapse kako bi došli do glavnih među dilerima, koji prodaju mnogo veće količine droge.

U međuvremenu, dvojica iz te grupe su uhapšena. Izvor upućen u ovaj događaj navodi da ne može da tvrdi da li se Đoša drogira.

- Ne znam da li se Đoša drogira, ali se po estradi pričalo da im je nudio i prodavao drogu -navodi izvor Kurira.

Đoša nije bio iznenađen ovim saznanjima.

- Probao sam travu, ali ništa drugo od droge. Možda sam nekada bio u društvu ljudi koji konzumiraju narkotike. krećem se po kafanama i svačega sam se nagledao, ali ja drogu nikad nisam probao. Baš me zanima odakle vam ta priča, ko vam je to rekao...? Svašta ću da čujem! Zar vam ja delujem kao neko ko je nadrogiran?! Volim da da jedem i pijem, da budem u društvu lepih žena, a šta drugi oko mene rade ja to ne vidim.  I to me ne zanima - prokomentarisao je glumac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija