• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.05.2016

17:47

PROCES PROTIV GAZDE 'DELTE' PRI KRAJU: Mišku presuđuju sledećeg meseca!

Vesti

PROCES PROTIV GAZDE 'DELTE' PRI KRAJU: Mišku presuđuju sledećeg meseca!

Podeli vest

Prvostepena presuda Miroslavu Miškoviću, vlasniku "Delta holdinga" kome se sudi za pljačku državnih putarskih firmi i milionsku utaju poreza, biće gotovo sigurno izrečena sledećeg meseca!

Specijalni sud je iznošenje završnih reči u ovom slučaju zakazao za 26. maj, pa se epilog suđenja očekuje već u junu.

Advokati, tuženi i tužioci imaće po sat vremena za svoja izlaganja, a konačnu odluku doneće tročlano sudsko veće na čijem je čelu sudija Maja Ilić.

31

mesec traje suđenje Miroslavu Miškoviću

(HIT VIDEO) VOZI MIŠKO! Vlasnik Delte Miroslav Mišković preko reda uleteo u zgradu suda!

Advokat Borivoje Borović ocenjuje da je postupak trajao "uobičajeno dugo" za predmete u Specijalnom sudu.

- Miškovićev advokat je iskoristio sve procesne mogućnosti i zbog zdravstvenog stanja svog klijenta malo je prolongirao suđenje. Međutim, u Specijalnom sudu ima procesa koji su počeli još pre slučaja "Mišković", a koji i dalje nisu završeni. Ukoliko presuda zaista bude izrečena u junu, to znači da je trajanje ovog postupka svedeno na razumnu meru... - podvlači Borović.

SUĐENJE MIŠKOVIĆU: Odbijeni predlozi odbrane, završnica 26. maja?

Nema više trikova
Miškovićev advokat je iskoristio sve mogućnosti i na kartu zdravlja je malo prolongirao suđenje...
Borivoje Borović, advokat

Podsetimo, u preciziranoj optužnici tužioci navode da je Miroslav Mišković bio svestan krivičnog dela poreska utaja u pomaganju, jer je sinu Marku (koji je već osuđen na tri i po godine zatvora zbog utaje poreza) pomogao da izbegne porez po odbitku za kapitalni dobitak iz trgovine akcijama putarskih firmi.

OTKRIVAMO! GAZDA "DELTE" SMISLIO PLAN KAKO DA IZBEGNE ROBIJU: Miško kupuje 'Maksi' i 'Aman'!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija