• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.05.2016

22:06

NESREĆA U POŽEGI: Spasioci pronašli telo žene u reci Skrapež

Vesti

NESREĆA U POŽEGI: Spasioci pronašli telo žene u reci Skrapež

Podeli vest

Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije iz stanice Požega pronašli su beživotno telo žene koja je danas popodne upala u reku Skrapež

Spasiocima Gorske službe spasavanja Srbije iz stanice Požega, policija je uputila poziv za intervenciju oko 18 sati.

- Prema rečima očevidaca, u popodnevnim satima je žena od oko 50 godina pala sa mosta u reku Skrapež, nedaleko od Doma zdravlja u Požegi. Spasioci su po prijemu poziva izašli na teren. Beživotno telo žene pronašli su 300 metara nizvodno od mosta. S obzirom na to da se radi o nepristupačnom terenu, spasioci su zajedno sa pripadnicima policije i vatrogascima, uz pomoć tehničke opreme i nosila, evakuisali telo uz strmu obalu, odakle su ga preuzeli nadležni organi - saopšteno je iz GSSS.

Spasioci su izrazili i najdublje saučešće porodici nastradale žene.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija