• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. M.

20.05.2016

13:22

MUŽ UBIJENE PEVAČICE BESAN KAO RIS! Zoran Marjanović: Tužiću svakog KO MI SINA PETLJA U ZLOČIN!

Vesti

MUŽ UBIJENE PEVAČICE BESAN KAO RIS! Zoran Marjanović: Tužiću svakog KO MI SINA PETLJA U ZLOČIN!

Podeli vest

Jelenin suprug Zoran Marjanović kaže za Informer da su medijski napisi da je njegov sin Uroš umešan u zločin prevazišli svaki kodeks novinarstva, ali i ljudskosti!

 

Napisati da je moj sin Uroš osumnjičen za ubistvo svoje maćehe, pa to je van svake pameti, to je neljudski
Zoran Marjanović

- Već 50 dana trpimo sve i svašta i pored naše tuge i bola, prelazimo preko medijskih hajki, napisa, optužbi, lažnih prijatelja... Ali da vaše kolege stave na naslovnu stranu maloletno dete i optuže ga na pravdi boga da je osumnjičen za ubistvo svoje maćehe, pa to je van svake pameti! To više nije ni ljudskost, ni novinarstvo, ne znam ni sam kako bih to nazvao. Jako me je pogodilo to i neću dozvoliti da mi blate decu. On ide u školu, izlazi, treba da upoznaje nove ljude, da ima devojku i strašno je nositi ovakav pečat. Ljudi mogu svašta misliti, zabraniti deci da se druže sa njim - očajan je Jelenin suprug.


(VIDEO) JELENA JE POZNAVALA UBICU: Novi detalji istrage svirepog ubistva zvezde Granda!

Prema njegovim rečima, zbog nastale situacije, Uroševa majka Suzana neće sedeti skrštenih ruku.


MARJANOVIĆI NA TV HEPI: Javno tvrdimo da smo čisti kao sunce!

- Svaki roditelj se trudi da maksimalno zaštiti svoje dete i niko ne bi ostao imun na ovakve stvari. Pogotovo ona koja zna da je Uroš voleo Jelenu i da su se lepo slagali. Zato je već unajmila advokata i podneće tužbe protiv svih medija koji su nam ugrozili dete - ističe Marjanović.


STRAH VLADA BORČOM! EKIPA INFORMERA NA "NASIPU SMRTI": Niko više ne trči stazom pored koje je ubijena Jelena Marjanović!

Na pitanje kako su se slagale Suzana i Jelena bez razmišljanja je rekao:

- Suzana je jako razumna žena i imamo super odnos. Nas dvoje smo se sporazumno razišli mnogo pre Jece. Nikada nije bila ljubomorna na nju, štaviše, uvek su poštovale jednu drugu i lepo se slagale. Suzana nikada nije okretala Uroša protiv nje, što dokazuje i to da on živi sa nama pod istim krovom - dodao je naš sagovornik.


UBISTVO ZVEZDE GRANDA: Širi se krug sumnjivih, pod istragom i Jelenina jetrva!

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mira razočarana

pre 7 godina

Dosta više sa promocijom Marjanovića. Toliko su utučeni da nema dalje. Zoran bez oca nigde, otac ga drži pod nadzorom da se nebi šta izlanuo. Jadna Jelrna, Jana i Jelenina majka.  n

Danchi

pre 7 godina

Nije ju muz ubio ali zna tko je,djeluje jako zabrinuto

Biljana1

pre 6 godina

Kako je maloletno dete moglo da polaze vozacki ispit dragi tata? Kako si maloletno dete mogao da ucis da puca iz vatrenog oruzija? Kakav si primer svome maloletnom sinu kao muskarac,suprug i otac? Sta su ti mama i tata rekli danas? Policijo ne dozvolite ovim manipulatorima da se izzivljavaju nad celom Srbijom. Jelena je zverski ubijena. Pravda za Janu i Jeleninu Familiju. Pravda za sve nas koji vam verujemo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija