• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

21.05.2016

14:07

MONSTRUM SE NAGODIO! Ugušio ženu jastukom, na zidu napisao UBIO SAM KURVU, odležaće 15 godina!

Vesti

MONSTRUM SE NAGODIO! Ugušio ženu jastukom, na zidu napisao UBIO SAM KURVU, odležaće 15 godina!

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Kruševcu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa Ljubišom Vasićem (26), koji je ubio nevenčanu suprugu Zlatu Nikolić (23) 19. februara ove godine

 

Kako pišu novosti.rs okrivljeni je "svesno i dobrovoljno priznao" da je u porodičnoj kući u ulici Radeta Jašarevića "u stanju smanjene uračunljivosti, ali ne i bitno", lišio života životnu saputnicu i to "iz niskih pobuda".


STRAVA U KRUŠEVCU! UGUŠIO ŽENU JASTUKOM, pa iznad kreveta napisao: UBIO SAM KURVU!

Kako je potvrđeno u tužilaštvu, okrivljeni Vasić je istog dana po izlasku iz pritvora, sumnjajući u vernost pokojnice i dok je ona ležala naslonjena glavom na njegovu ruku, u bračnom krevetu, najpre stezao levom rekom u predelu vrata, a zatim je jastukom pritiskao u predelu nosa i usta, sve dok se ona nije ugušila.


SAHRANJENA ŽENA KOJU JE MUŽ UGUŠIO JASTUKOM, njegova porodica u strahu od KRVNE OSVETE!

- Sporazumom je predviđena kazna zatvora od 15 godina - napominje dr Bratislav Petrović, viši javni tužilac. - Navedeni sporazum prihvaćen je od strane Višeg suda u Kruševcu. Pritvor je produžen.

Zlatina porodica i prijatelji ispričali su da je Vasić posle ubistva karminom na zidu ispisao "Ubio sam kurvu", a Vasićeva porodica tvrdi da je posle zločina pokušao da se se obesi u dvorištu roditeljske kuće u istom naselju Marko Orlović.


MONSTRUM SE VADI NA LUDILO! Ubio ženu na spavanju, napisao "UBIO SAM KURVU", a sad će na psihijatrijsko veštačenje!

Sada već osuđenom Kruševljaninu "„specijalnost" su bile krađe, ali je osuđivan i zbog nanošenja telesnih povreda. Sa pokojnom suprugom živeo je osam godina, a u toj zajednici dobili su sina, koji sada ima dve i po godine. Dve ćerke ranije su im umrle.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
moravica

pre 7 godina

Sta reci, a ne zaplakati. Da li jedan zenski zivot vredi 15 godina zatvora. Sramotno do bola. Selakovicu da li ti ovo citas?

MM

pre 7 godina

15 godina? On će tada izaći, verovatno i ranije, i možda opet počiniti isto delo!!!! NAGODILI SE, eeej! SRAMOTA!

Srbija do Pastrika

pre 7 godina

Ove jadne ljude nema ko da zastiti od sudstva. Cuj "nagodio se " ko da vise ili sta ? 40 godina djubre neka trune,alo bre !

marinko

pre 7 godina

sva ubistva dolaze sto su zene neverne u braku zena ne da samo prevari vencanog druga nego i svoju decu je prodala za k...c i svoju rodbinu je ona ubila

Grujica

pre 7 godina

Ona je imala samo 23 godine, a bila je u braku sa njim " cak" 8 godina! Znaci, udala se sa 15 god. Verovatno se SA njim I pre toga "zaabavljala", znaci negde od 10 - te, godine! Tukao je sve vreme, a nije tesko pretpostaviti, zast GA nije ostavila?! A, kako se taj siledzija I ubica nagodio SA sudom? Verovatno Jr rekao da nece vise da " krade"! Bolje bi bilo, da su GA - " oslobodili"!!!

penzionerj

pre 7 godina

Sudstvo i zakoni,ako su zakoni,nikada crnje nije bilo. Svirepo ubiti.oduzti mlad zivot i tako malo kaznjen,priznao. Ako niste sposobni da dokazete ubistvo,netrebate ni raditi taj posao. Ceo sistem te istrage i sudjenja da idu kopati kanale,za drugo nisu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija