• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.05.2016

14:03

DANAS EKSKLUZIVNO SAMO U INFORMERU! Milorad Ulemek Legija govori prvi put iz zatvora!

Vesti

DANAS EKSKLUZIVNO SAMO U INFORMERU! Milorad Ulemek Legija govori prvi put iz zatvora!

Podeli vest

U sutrašnjem broju Informera pročitajte prvu izjavu koju je Milorad Ulemek Legija, osuđeni za ubistvo Zorana Đinđića, dao iz zatvora!

Legija ekskluzivno za Informer priča ko je i po čijem nalogu s fantomkama hapsio Slobodana Miloševića, ko je tada ranjen, a ko je uzeo milione dolara!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
yugo 45

pre 7 godina

Propali vojnik zadnjeg rata porazen gde je god bio a kod na legenda kao kapetan Dragan ili pok..Raznatovic.Protiv civila nije tesko ratovati jer vredi rizik kada je zlato i umetnicke slike su u pitanju.

milovan

pre 7 godina

A Ceda se tu lepo ugradio. Sve ce polako izaci na videlo. Nije samo jasno cime su ucenili te ljude da neprogovore o svemu sto znaju.A i sudjenja koja su imali su katastrofa.

bosa

pre 7 godina

za poverovati jesami ameri su priznali koliko ih je koštalo rušenje slobe, jer su tadašnje vlasti bile spremne i svoje roditelje da prodaju kao što su radile protiv naroda da bi se dodvorili strancima.ipak će jednog dana izaći istina na videlo, a uz to milošević im je bio pretnja.sad ti političari žive u vilama, od čega od plata koje su primali.aha

bole

pre 7 godina

Mozda mu neko ne veruje ali vecina mu veruje jer svima je jasno kako su bitange hapsile predsednika i da su za to delili pare, neka su im proklete

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17