• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

24.05.2016

10:18

I TO MU JE MALO! Bahati vozač koji je na pešačkom prelazu u Nišu udario devojku, ROBIJAĆE 10 MESECI!

Vesti

I TO MU JE MALO! Bahati vozač koji je na pešačkom prelazu u Nišu udario devojku, ROBIJAĆE 10 MESECI!

Podeli vest

Švajcarski državljanin Aleksandar Sabolić (22) osuđen je pravosnažno na 10 meseci zatvora jer je 7. juna 2014. u Ulici Dimitrija Tucovića u Nišu na pešačkom prelazu "audijem kvatro" udario Miljanu Živković (17) iz sela Pukovac i naneo joj teške povrede, od kojih se ona i dalje leči

 

Sabolić je i prvostepeno osuđen na 10 meseci, ali kućnog zatvora, uz nanogicu. Međutim, Viši sud je, postupajući po žalbi tužilaštva, preinačio ovu presudu i poslao Sabolića u pravi zatvor.

Kako je utvrđeno tokom sudskog postupka, Sabolić je prekoračio brzinu za najmanje 15 kilometara na sat kad je "audijem" udario devojku koja se vraćala kući sa školske ekskurzije. Od snažnog udarca Miljana je odbačena 20 metara, a sve je zabeležila nadzorna kamera sa obližnje zgrade.


(VIDEO) UNAKAZIO DEVOJKU, DOBIO "NANOGICU"! Ponovo SKANDALOZNO mala kazna za izazivanje teškog udesa!

Devojka se sedam meseci lečila zbog preloma lobanje, nagnječenja mozga, preloma desne nadlaktice, obe kosti desne potkolenice su joj bile polomljene, a imala je i višestruke prelome karličnih i preponskih kostiju. Čudom je preživela, ali i dalje svakodnevno odlazi na rehabilitaciju.

Viši sud je ustanovio da je u prvostepenoj presudi olakšavajućim okolnostima pridat veliki značaj, a da otežavajuće okolnosti nisu uzete u obzir u dovoljnoj meri, pa je Sabolića poslao u zatvor.


JEZIVI ZLOČINI, A KAZNE SMEŠNE! Koja to NEVIDLJIVA SILA brani monstrume u Srbiji?!

Sabolić se, inače, posle udesa nije izvinio ni devojci ni njenoj porodici, niti je ponudio pomoć u troškovima lečenja, već je njen otac morao da proda neke stvari iz kuće da bi platio troškove spasavanje ćerkinog života.

Miljana Živković kaže da je bila razočarana prvostepenom odlukom suda da Sabolić ne ode u zatvor, ali je sad zahvalna tužilaštvu i Višem sudu što su preinačili ovu odluku. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Meroscanin

pre 7 godina

Doticni gospodin je inace moj sugradjanin. Prekoracio je brzinu preko 40km i to se vidi na sigurnosnoj kameri, pa je parama umanjio sve dokaze. Posle udesa odmah se bahatio po Merosini i nijedan jedini dan nije nosio nanogicu! Eto cisto da znate! Ovo je bruka za drzavu!!!\n

marka

pre 7 godina

Bar 5 godina i obavezno dozivotna zabrana upravljanja motornim vozilom.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija