• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.05.2016

08:21

DNK ANALIZA OTKRILA STRAŠNU ISTINU: Monstrum iz Doboja napravio dete svojoj maloletnoj mentalno zaostaloj ćerki!

Vesti

DNK ANALIZA OTKRILA STRAŠNU ISTINU: Monstrum iz Doboja napravio dete svojoj maloletnoj mentalno zaostaloj ćerki!

Podeli vest

Rezultati DNK analize potvrdili su da je Mićo Radonjić iz Stanova kod Doboja napravio dete svojoj maloletnoj mentalno zaostaloj ćerki!

 


Radonjić je uhapšen pre mesec i po dana po prijavi komšija, koje su posumnjale da je njegova ćerka trudna. Mićo je najpre sve priznao u policiji i određen mu je pritvor, ali je ubrzo promenio iskaz. Žalio se na odluku o određivanju pritvora, ali Vrhovni sud RS ga je odbio. Ukoliko bude osuđen, preti mu do pet godina zatvora.


UŽASNA PRIČA IZ SELA BATOVAC KOD POŽAREVCA! Silovao ćerku (14), a žena ga brani!

Veliki doprinos ovoj istrazi dala je policija Srbije. Silovana devojčica je početkom maja prebačena u Beograd i prekinuta joj je trudnoća. Tom prilikom uzet joj je DNK uzorak, koji je pokazao da je zatrudnela s rođenim ocem, pa tužilaštvo u Republici Srpskoj sad ima čvrst slučaj protiv oca monstruma.


(VIDEO) ŠTA JE TO SA SRPSKIM RODITELJIMA?! Majke ubijaju decu, očevi siluju ćerke!

Inače, neuropsihijatri su veštačili Radonjića i utvrđeno je da je bio uračunljiv dok je silovao ćerku. Naveli su da on nije bolestan, već nastran i izopačen.


ŽRTVA INCESTA ODUZETA RODITELJIMA! Silovanoj devojčici biće prekinuta trudnoća, ima 15 a izgleda kao dete od 7 godina!

Mićo, pored silovane devojčice, ima još jednu ćerku i dva sina. Svi žive u trošnoj kući u selu Stanovi kod Doboja, a žive od dečjeg dodatka i naknade za tuđu negu, pošto su tri deteta, među kojima i silovana devojčica, kategorisana kao osobe sa posebnim potrebama.


O BOŽE! ŽENA BRANI MUŽA koji je silovao njihovu bolesnu ćerku: Dragan je nije tukao, samo je j....!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ObicnaBaba

pre 7 godina

I kastracija, uvedite to u zakon, molim vas.

zora

pre 7 godina

Kastracijav za ovakve bolesne,neizivljene bednike.

axax

pre 7 godina

A šta je nastran i izopačen. nego bolestan.n

Dragomir

pre 7 godina

Читам ... Шта се то дешава са родитељима? ... Дешава се да у Србији се одлазак код психијатра сматра за срамоту!И онај ко зна да је то потребно НЕ СМЕ да учини јер у фирми ако се сазна ... ГОТОВ ЈЕ!Следи му суспендација?Ето,луд је!Зато за смиривање живаца се користи дрога и алкохол?НАЈУГРОЖЕНИЈЕ СУ МАШИНОВОЂЕ СРБИЈЕ ПО ТОМ ПИТАЊУ!Знате ли шта је НАЈСТРАШНИЈЕ?Чињеница да и када одеш код психијатра ти увидиш да ПСИХИЈАТРУ ТРЕБА ПСИХИЈАТАР!Господо новинари из ИНФОРМЕРА,ево добили сте изузетно важну тему.Хоћете да вам напишем шта значи да психијатру треба психијатар?Ово вам пише човек са охохо деценија живота који опстаје захваљујући системима заштите живаца!А и добро сам се оженио пре више од четири деценија!

Aleksandar Marinković

pre 7 godina

Kastracija odamh pedofilu jedan bolesni!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija