• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. M.

27.05.2016

08:27

NEĆE PRED SUDIJU! Goran Jevtić nije došao na SUĐENJE ZA OBLJUBU!

Vesti

NEĆE PRED SUDIJU! Goran Jevtić nije došao na SUĐENJE ZA OBLJUBU!

Podeli vest

Suđenje glumcu Goranu Jevtiću, optuženom za obljubu maloletnog L. K. (16), juče nije održano u somborskom sudu zbog izostanka optuženog i njegovog advokata. U Osnovnom sudu u Somboru pojavio se samo pravni zastupnik oštećenog maloletnika Stefan Vukičević

 

- Očigledno je da je u pitanju opstrukcija suđenja. Ročište nije održano, a sledeće bi trebalo da bude za oko dva meseca. Videćemo kako će se ovo dalje odvijati, s obzirom na to da je evidentno da druga strana na sve načine izbegava nastavak suđenja - kaže za Informer advokat Vukičević.


OPTUŽNICA protiv Gorana Jevtića zbog obljube dečaka!

Na prvom ročištu, održanom oktobra prošle godine, odlukom sudskog veća kojem je predsedavala sudija Angela Mastilović suđenje je zatvoreno za javnost zbog zaštite interesa maloletnika. Sa ovom odlukom složio se i punomoćnik optuženog glumca, novosadski advokat Vladimir Horovic.


SKANDAL U SC ŠUMICE! Uhapšen poznati karatista i trener (57) jer je obljubio učenicu (13)!

Podsetimo, Jevtić je optužen da je krajem juna 2014. godine u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru obljubio tada 14-godišnjeg dečaka, a ceo skandal dospeo je u javnost nekoliko meseci kasnije.

Glumca je optužio dečakov otac Z. K., koji je u prijavi tužilaštvu naveo da je Jevtić, koji je tada nekoliko dana boravio na festivalu "Pozorišni maraton", u pozorišnom toaletu imao seks sa njegovim maloletnim sinom. Glumac se tereti za obljubu nad nemoćnim licem, za šta je zaprećena kazna od dve do deset godina zatvora, kao i za nedozvoljene polne radnje, za koje je predviđena novčana ili kazna zatvora do tri godine. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Olja

pre 7 godina

Odose u vetar sve one fantasticne uloge i sva ona genijalnost ...steta...treba biti i covek a ne samo glumac

sta se mislite

pre 7 godina

Nema nikakvog razmisljanja.Ako je kriv i ako je to istina nema razlike kao da je silovao zensku osobu.

Nika

pre 7 godina

Na prošlom ročištu se nije pojavila protivnička strana,odnosno tužitelji,a Jevtić i njegov advokat jesu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija