• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

27.05.2016

11:04

PROKLETA MEĐU ZVERIMA I LJUDIMA! Evo koju TAJNU krije poslednja pesma Jelene Marjanović!

Vesti

PROKLETA MEĐU ZVERIMA I LJUDIMA! Evo koju TAJNU krije poslednja pesma Jelene Marjanović!

Podeli vest

Brutalno ubijena pevačica Jelena Marjanović, prošle godine je snimila svoju poslednju pesmu "Anđele" koju je napisao Dragan Milošević, a aranžman i muziku uradio je njen suprug Zoran Marjanović, a zanimljivo je da je ona bila Miloševićeva "molitva" dok je bolovao od kancera

- Kaži, anđele, koji je moj greh. Skini pečat tuge s duše moje. Neka okopne tuge kao sneg u jednom toplom dahu s tvojih usana - glasi jedan deo pesme.


INFORMER PLAĆA 5.000.000 ZA DOJAVU O JELENINOM UBICI! Pet puta veća nagrada za informaciju o zločinu koji trese Srbiju!

Dragan Milošević je za beogradske medije objasnio da je bankar po struci, ali da je iz hobija uradio i tekst "Čija si sreća, nesrećo", koju je takođe snimila pevačica Granda.

- Zorana i Jelenu sam upoznao pre četiri-pet godina. Prva pesma koju smo radili zajedno bila je "Čija si sreća, nesrećo". Sasvim slučajno Zoran je došao do teksta pesme "Anđele" i dopala mu se. Objasnio sam mu da je ona bila moja molitva u teškim trenutcima. Želeo je da i Jeca vidi tekst i tako je počelo - rekao je Milošević.


SULUDO, ŽENE SE NABACUJU ZORANU: Suprugu svirepo ubijene Jelene, nude seks i brak!

Reči su se i Jeleni dopale na prvo čitanje, a pesma je snimljena za svega nekoliko dana.

- Zoran skoro pet dana nije izlazio iz studija dok je radio muziku i aranžman. Potom je došla Jeca i iz prve je otpevala. Ona je volela da peva balade i što je najbitnije, znala je da ih peva s tako lepom emocijom. Pesma je snimljena prošle godine, hteli smo da je Jeca peva na Grand festivalu, ali smo zakasnili s prijavom.


UROŠ MARJANOVIĆ (17), PASTORAK UBIJENE PEVAČICE: Nisam ubio Jelenu, JA SAM JE VOLEO!

Nažalost, pesmu je javnost čula tek nakon tragedije.

- Reči su moja autobiografija, ali i njena biografija. Otac joj je umro od raka, stric, strahovala je za majku, koja je takođe obolela od raka. I onda se desi ovakva tragedija. Jeca je bila normalna i uvek nasmejana osoba, naš anđeo. Tuga koju je očigledno osećala u sebi verovatno joj je pomogla da mojoj molitvi donese posebnu notu. Iskreno se nadam da će ubica brzo biti uhapšen.


NEPOZNATI DETALJI ISTRAGE UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ! Na telu pevačice pronađena dva MUŠKA DNK traga!

Inače, Zoran Marjanović je priznao da je uz dogovor s Draganom, malo preuredio tekst.

- Neke smo delove izbacili i oblikovali pesmu. Uradio sam muziku i aranžman i Jeca ju je savršeno otpevala.


Pročitajte tekst pesme:

Anđele

Koji je moj greh,
da suzom platim svaki osmeh, svaki dan,
u noćnu moru uvek pretvori se san,
što pored nekog želim budna sanjati?
Kaži, anđele,
koji je moj greh.
Skini pečat tuge s duše moje.
Lošu sreću čime kupujem
i ovaj sivi oblak čime prizivam?
Greh bez greha ja
kroz život nosim kao žig na grudima,
prokleta među zverima i ljudima,
k'o senka koja stope nikom ne prati.
Kaži mi koji je moj greh,
možda će ova suza manje boleti.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sjena

pre 7 godina

Za tebe Jelena i sve žrtve monstruoznih ubistava želim da mirno počivate i neka vam je laka zemlja. Sve ubice će stići kazna KAD-TAD!!!

juka

pre 7 godina

neko napisa da je 30 udaraca u glavu pokojnoj jeleni pretnja porodici marijanović?????stravicno ubistvo kao buduca opomena i njima?osveta za neka njihova dela?svekrva se bavi cudnim poslom.mozda je koga i unesrecila od klijenata? mada ako je u pitanju neka opomena marijanovicima može biti jedino zbog velikih dugova.ako ne vrate npr,ubice ce ici i dalje....ne prezajuc od nicega.jasno je da znaju posao.kako ubiti i sakriti se.

FOLLOW THE MONEY

pre 7 godina

"Klupko se s' kraja odmotava". Sta mi mislimo mi to napisemo I potpisemo,ali sto para oci da nijedan clanak o slucaju Marjanovic nije potpisan niti imenom, niti inicijalima niti pseudonimom sto je cudno; sve je anonimno kao sto su I svedoci bezimeni. Od koga ili od cega se skriva ili bezi?! Medija su mocna, mogu nas napraviti najboljima ali mnogo cesce najgorima.

Osjećaj

pre 7 godina

Moguće je da baš ova pjesma krije TAJNU?! Interesantno!

Ninche

pre 7 godina

Koju bre TAJNU pesma krije?? Pa nije je ona pisala.. O Bozeeee dragi kakva naklapanja

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija