• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

28.05.2016

19:28

RAZVOD ZBOG JELENINOG UBISTVA: Snimljen na mestu zločina, ne može ženi da objasni ko je uz njega bio u kolima!

Vesti

RAZVOD ZBOG JELENINOG UBISTVA: Snimljen na mestu zločina, ne može ženi da objasni ko je uz njega bio u kolima!

Podeli vest

Istražujući slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović (33) policija je redom krenula da saslušava sve koji su se tih dana našli u blizini nasipa u Crvenki na kojem je ona pronađena mrtva

Istraga nije otkrila ubicu, ali jeste poljuljala brak dvoje Beograđana! Naime, redakciji „Alo“ javio se Milan L. kome nije toliko teško palo što ga je policija ispitivala zašto se noću vozikao po Crvenki, ali jeste objašnjavanje supruzi Radi kada su ga inspektori odali gde je viđen noću!

POLICIJA OČEKUJE DA ZORAN PROGOVORI: Jelenin muž zna ime ubice, ali ga iz straha krije?!

- Policija mi je zakucala na vrata. Supruga me preplašeno zvala na posao da mi kaže da su me tražili. Iskreno, i ja sam se uplašio. Otkud ja u toj priči! - ispričao je Milan L., koji se požalio i naveo da je pakao tek usledio.

PRAVDA JOŠ NIJE STIGLA JELENINOG UBICU: Sve verzije svirepog ubistva Zvezde Granda!

- Kada sam otišao u policiju i kada su me pitali šta sam tražio u Crvenki nekoliko dana posle ubistva, laknulo mi je. Objasnio sam im da sam vozio koleginicu kući posle noćne smene. Policajci su bili jako korektni. Međutim, kod Rade nisam uspeo da se operem. Haos je usledio kada sam to isto morao da objasnim i ženi koja me je čekala kod kuće - navodi ovaj Beograđanin.

- Počela je da viče: „Šta ti imaš koga da voziš?! Šta ti imaš s njom?!“ Ne mogu ženu sad da ubedim da smo samo kolege. Ljuta je jer joj to nisam ranije rekao, nego je saznala od policije.

Informer

Eno je viče, hoće razvod! Ne znam šta da radim sad... Čini mi se milije bi joj bilo da sam ja ubica, nego što sam drugu noću vozikao. Verujte, u policiji se nisam tresao, ali pred ženom kod kuće hoću da iskočim iz svoje kože - izjadao nam se Milan.

PODATAK KOJI ZBUNJUJE ISTRAGU SUROVOG ZLOČINA: Zoran Marjanović odmah posle nestanka znao da je Jelena ubijena?!

On objašnjava da su bezbednosne kamere sa kuća i prodavnica snimile njegov auto jedne večeri i da su inspektori tako došli do njega. 

- Videli su na koga je registrovan automobil i došli su mi u kuću. Svaka čast za to, proveravaju svaki detalj, svaku sitnicu. Ali, kud baš mene nađoše, pa sad žena hoće da me ostavi - kaže Milan.

JELENIN UBICA NE OSEĆA KRIVICU: Zvezdu Granda ubio snažan muškarac prepun mržnje!

SVEKRVA BRUTALNO UBIJENE PEVAČICE PROGOVORILA: Bog će mi reći kada ću svojim moćima opet lečiti ljude!

SULUDO, ŽENE SE NABACUJU ZORANU: Suprugu svirepo ubijene Jelene, nude seks i brak!

Policija pretresa i na pijac

Meštani Borče pričaju da se proteklih dana policija vrzma i oko pijace u tom naselju.

- Kako pričaju ovi prodavci, proveravaju osobe koje bi eventualno mogle da imaju neka saznanja u vezi su ubistvom pevačice. Uđu u zgradu, zadrže se dvadesetak minuta, pa nastave dalje. Kažu da u ruci drže neki spisak sa imenima i adresama - priča naš sagovornik.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
M2

pre 7 godina

Nece ako je dobra i razumna zena. Objasni da se kolegica mnogo plasila zbog prethodnih dogadjaja. I da bi trebala biti ponosna sto si spreman sa zastitis svoju koleginicu. A situacija za celo naselje nije zavidna. Budi ozbiljan i dramatican kada budes to objasnjavao. Siguran u sebe i odlucan da si cinio humano delo. I da ces pomoci svakome kome treba. I pusti neka misli za sebe.

Biljana1

pre 7 godina

"Nece ako je dobra i razumna zena." Dobra i razumna zena se postuje prijatelju moj. Zasto kriti istinu od dobre i razumne zene? Biti "svaler" ili mufljuz je isto go..o drugo pakovanje. Ako si cist pozovi doticnu koleginicu i prepusti tvojoj dobroj i razumnoj zeni da dodje do odgovora. Pokazi joj postovane delom a ne recima. Postuj da bi bio postovan. Jelena je bila dobra i razumna Zena postovana,voljena i cenjena od svih osim onih koji su je ubili( ljubomorni, nepismeni, manipulatori i lencuge).

Rade

pre 7 godina

I trba da te ostavi, švalerašu. Koj ćeš moj đoku da voziš tuđu žensku. Baš si neki svetac i nevinašce. Zajebaše te kamere, na njih nisi računao. Epa eto ti sada, niko ti nije kriv, sam si sve zasrao !!!!

wuk

pre 7 godina

Dobro je sto nije ovoj dosla policija kuci pa rekla kako si je dovezao a ona rekla svom muzu kasnijo malo autobus,ne sikiraj se ti druze dodji ti vozaj i moju zenu ako hoces,a te se mani vidis da ne zna sta je sex

wukw

pre 7 godina

Ma pusti je jarane i nju da ima neko vozati koda bi ti rekla

Deks

pre 7 godina

Zar nije logično da se ispituju svi snimljeni u vreme tog ubistva tog dana a ne oni koji su bili u tom mestu dan ili nekoliko dana posle?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17