• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

01.06.2016

17:38

(FOTO) SALTO MORTALE U KRUŠEVCU: Starac teško povređen kada se vozeći bicikl sudario sa pešakom!

Vesti

(FOTO) SALTO MORTALE U KRUŠEVCU: Starac teško povređen kada se vozeći bicikl sudario sa pešakom!

Podeli vest

Sedamdesetogodišnji penzioner Dragan B. iz Kruševca teško je povredjen danas u Jug Bogdanovoj ulici, neposredno kod Autobuske stanice u Kruševcu

On je vozio bicikl propisanom stranom kolovoza prema Autobuskoj stanici, ali mu je mimo pešačkog prelaza u trku s leve strane tik na ulazu u stanicu, izleteo pešak, koji je najverovatnije pretrčavao ulicu da bi stigao autobus.

Dečak S.S. je naleteo na bicikl, a starina je pao preko upravljača i glavom udario u betonski kolovoz na kome se izlila lokva krvi.

Da tragedija bude veća niko od vozača koji su prolazili pored čoveka koji je ležao u polumrtvom stanju, nije stao da mu ukaže pomoć, pričaju očevidci.

r.barjakterević

- Vozila su prolazila i sa jedne i sa druge strane obilazeći čoveka koji leži na ulici. Nekoliko sekundi sam I ja čekao da bi vozila prošla, kako bi povredjenom pružio pomoć. Potrčao sam sa flašom vode, davao je znake svesti, pozvali smo Hitnu i policiju- priča nam taksista Dragan Đorđević.

U kruševačkoj Opštoj bolnici saznajemo da Dragan B. nije životno ugrožen, iako je zbog povrede glave izgubio dosta krvi. Smešten je na hirurgiji i prema rečima lekara očekuje se njegov oporavak.

r.barjakterević

Što se pečaka tiče, on je zadobio samo sitne ogrebotine prilikom udaranja u bicikl i nije bilo potrebe za ukazivanje bilo kakve pomoći. Sve vreme je stajao na mestu dogadjaja dok je trajao uviđaj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija