• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

02.06.2016

13:57

INCIDENT U DRUGOJ EKONOMSKOJ ŠKOLI Učenik (16) brutalno pretukao drugaricu, majka ga ispisala iz škole!

Vesti

INCIDENT U DRUGOJ EKONOMSKOJ ŠKOLI Učenik (16) brutalno pretukao drugaricu, majka ga ispisala iz škole!

Podeli vest

U Drugoj ekonomskoj školi došlo je do incidenta, kada je N.S. (16) prebio svoju drugaricu B.M. (16).

Do haosa je došlo oko 12.15, a devojčica ima povrede glave. Njih je pokušao da razdvoji drugi dečak koji je takođe zadobio povrede nosa.

Devojčica i njen drug su završili u Urgentnom, gde se trenutno obavlja dijagnostika.

Policija je obavila uviđaj, a ubrzo su u školu došli i roditelji povređenih učenika, kao i majka dečaka koji ih je napao.

- Došlo je do tuče, ali šta je prethodilo sukobu utvrđuje se. Nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru deca su upućena u policijsku stanicu Voždovac, da u prisustvu roditelja objasne šta se dogodilo. U toku je saslušanje povređenih, a nakon njih biće saslušan i dečak koji ih je povredio - rečeno nam je u MUP-u.

Direktor škole Dejan Nedić objasnio je da je do sukoba došlo nakon male prepirke.

- Do koškanja je došlo kada su se gađali kredama. Devojčica je rekla tom dečaku koji ih je kasnije povredio da ih ne gađa, on je skočio i udario je u glavu, ispod slepooočnice. Drugi dečak je pokušao da je odbrani nakon čega je i njega udario u nos. Devojčica je u nesvesti bila na kratko i oboje su odvezeni kod lekara - kaže za "Blic" direktor Druge ekonomske škole Dejan Nedić.

Prema njegovim rečima dečaka koji je povredio dvoje drugara iz odeljenja, majka je odmah po incidentu ispisala iz škole, koju pohađa i njegov stariji brat.

Ranije je u Urgentnom centru potvrđeno da su ovo dvoje maloletnika primljeni na opservaciju a u konsultaciji sa tužiocem preduzeće se sledeće mere.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BiljanaBiljana1

pre 7 godina

Gde su roditelji doticnog nasilnika? Vreme je da se ovome stane na put. 10godina obaveznog obrazovanja o zdravim medjuljudskim odnosima za maloletnika razbojnika a drage roditelje na odgovornost zbog pogresnog vaspitanja deteta,novcana odsteta i lecenje napadnute dece.

bubasvaba

pre 7 godina

Razbojnika pod hitno u toku dana testirati na alkohol i drogu i kazniti za primer ko je on da deli pravdu ????u popravni dom do punoletstva a kaznu do keraja da izdzi u zatvoru .

ime moje

pre 7 godina

A gde su bili nastavnici (da i oni malo dobiju po nosu). I onako imaju 5 meseci raspusta, svakih 45 min. pauzu, dnevnice za izlete i ekskurzije, privatne časove.

Xxx

pre 7 godina

Ja ne znam šta se dešava u školama u moje vreme da je neko prebio našu drugaricu ne bi dobro prašao

piter

pre 7 godina

Nije prvi put da nam se takve stvari desavaju.  A druga je dorektoe ispisao i prebacio u I ekonomsku. Treba i  tamo tuci.\n\n

Nadja

pre 7 godina

Mora da su ucili od marica gledajuci parove,tamo je sve dozvoljeno,za razbijanje glave maric kaze "malo gurkanje" ako bi ga kojim slucajem ubio to bi bilo "napustio rijaliti" STRASNO POD HITNO ZABRANITI PAROVE I SVE NASILNICE VRATITI TAMO ODAKLE SU DOSLI. Cisto sumnjam da ce te objaviti ali makar ste vi procitali.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija