• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.06.2016

21:10

EKSKLUZIVNO! VAJBER LJUBAVNICA RADA MATIĆ TVRDI: Zoran zna ko je ubio Jelenu, sigurna sam da je umešan u zločin!

Vesti

EKSKLUZIVNO! VAJBER LJUBAVNICA RADA MATIĆ TVRDI: Zoran zna ko je ubio Jelenu, sigurna sam da je umešan u zločin!

Podeli vest

Zoran Marjanović i njegova porodica su sektaši, pokušali su da uvuku Jelenu i malu Janu u to, a kada nisu uspeli, odlučili su da jednu od njih dve žrtvuju... Navlačila sam Zorana erotskim porukama, a on mi je uzvratio bolesnim seksualnim fantazijama. On je izopačena, perverzna osoba

Rada Matić iz Beča (33), žena koja se posle ubistva Jelene Marjanović 23 dana dopisivala sa njenim suprugom Zoranom, uverena je da je on umešan u ovaj zločin, o kojem već dva meseca priča cela Srbija.

Obratila se policiji
Kad su stvari sa Zoranom otišle predaleko, obratila sam se policiji. Hteli su da nam organizuju susret, ali nisu uspeli

Rada tvrdi da posle više od hiljadu razmenjenih poruka sa Zoranom nema više nikakvu dilemu da on zna ko je ubio Jelenu i da je umešan u zločin, ali da nije on taj koji je lično svojoj ženi smrskao glavu sa više od trideset udaraca kamenom.

RADA M. RASKRINKALA ZORANOVU IZOPAČENOST: Glumi ucveljenog udovca, a u tajnosti se nabacuje ženama!

Ona misli da su Marjanovići pripadnici neke sekte i da su žrtvovali Jelenu zato što nije htela da im se pridruži.

Informer

U razgovoru za Informer Rada, inače rodom iz Šapca, do detalja je opisala kako i zašto je stupila u kontakt sa Zoranom i kada je shvatila da je on verski fanatik sa izopačenim seksualnim fantazijama.

ZORANOVA VAJBER LJUBAVNICA RADA M. OTVORILA DUŠU: Slao mi je poruke kao verski fanatik, mislim da je član sekte!

Kako i zašto vam je uopšte palo na pamet da se dopisujete sa Zoranom Marjanovićem, i to neposredno pošto mu je supruga zverski ubijena?

Majka je vođa
Uverena sam da je Zoranova majka predvodnica sekte, on mi je ispričao da ona od pete godine ne ide na groblje

- Danima sam pratila sve te natpise u novinama i prosto sam osetila potrebu da mu napišem neku ružnu poruku, da ga napadnem, optužim, jer sam tada bila ubeđena da je on ubica. Pronašla sam njegov Fejsbuk profil i tada ga optužila da je ubio svoju ženu, da je ostavio Janu bez majke, da je monstrum... Ali ništa mi nije odgovorio. Međutim, samo nekoliko dana kasnije pojavio se naslov u jednim novinama da je ubica pronađen obešen. Savest me je grizla i bilo mi ga je žao, jer sam poverovala u to. Pomislila sam kako sam se ogrešila o nevinog čoveka. Odmah sam mu poslala izvinjenje, koje je on prihvatio. Zatim mi je poslao svoj broj telefona i počeli smo da se dopisujemo preko Vajbera.

Informer

Da li ste imali neki poseban motiv? Da vas nije neko nagovorio ili naterao na ovo dopisivanje?

Verujem Informeru

Zašto ste se odlučili da baš u Informeru objavite svoje dopisivanje sa Zoranom?
- Kao prvo, mnogo volim vašeg glavnog urednika i novine ste koje pišu istinu. Znam da od prvog dana pomno pratite ubistvo Jelene Marjanović. Znala sam da ćete vi ovo dobro ispratiti, da ćete napraviti odlične naslove i da se prava istina neće dovesti u pitanje. Kao što su pokušale da urade vaše kolege, izmišljajući moje izjave i ispovesti.

- Nikakav cilj, niti motiv nisam imala. U ovo dopisivanje sam ušla potpuno slobodno, svojom odlukom. Nisam ni pomislila šta ću sve otkriti i šta će se desiti! Posle izvinjenja sam želela da mu pružim podršku i utehu i dopisivali smo se svaki dan. Nije tačno da sam sve to radila za policiju ili da sam neka prostitutka, kao što su pisali pojedini mediji. Tek kada je ovo dopisivanje otišlo predaleko i kada sam shvatila da je Zoran čudak, verski fanatik, da misli da je nekakav vitez, Božji izaslanik, rešila sam da, pre dve nedelje, odem u policiju. Sve poruke su uzete i bio je dogovor da organizujemo moj i Zoranov susret koji će oni ispratiti. Međutim, nisu uspeli da se organizuju... Rekli mi da od toga nema ništa, ali da nastavim da održavam kontakt sa njima.


ZORAN MARJANOVIĆ KONAČNO PROGOVORIO O DOPISIVANJU SA RADOM: Istina je, postoji deo prepiske...

Kako ste reagovali kada ste shvatili da Zoran nije ucveljeni udovac, već čudna osoba?

- Shvatila sam da treba da ga veličam, da mu govorim da je on moja snaga, moj vodič, da je on jak i hrabar... Iskrena da budem, čak sam i po internetu guglala fraze i rečenice za te fanatike poput njega. Pao je na to, i krenuo da mi šalje sve one bolesne poruke koje sam dala Informeru. Bila sam šokirana, ali nisam želela da odustanem, jer sam bila sigurna da ću nešto otkriti. Sve vreme sam se folirala i glumila. Bila sam zgranuta kada je on potvrdio da je Jelena na boljem mestu, da je srećna, spasena i stalno ponavljao da je sreća u carstvu nebeskom. Znala sam da tu nije nešto kako treba i da su Marjanovići garantovano neki sektaši koji su žrtvovali Jelenu.

Informer

Čekajte, kako to mislite žrtvovali?

Zoran me pitao: Rado, čemu ovo?

Nakon cele ove situacije, da li ste se čuli sa Zoranom?

- Čim su izašle poruke i slike u vašim novinama, odmah me je pozvao. I to prvi put posle 26 dana, koliko je trajalo naše dopisivanje. Nisam htela da mu se javim. Zatim mi je napisao poruku: "Rado, šta je sve ovo? Čemu sve?" Kako mu nisam odgovorila, pozvao me je opet. Onda mu se javio moj brat, predstavio kao inspektor i rekao da ovaj broj nikada više ne okrene. I nije mi se javljao do sada.

- Pa on misli da ima ključ spasenja i da je Božji izaslanik. To jedan pravoslavac, normalan vernik, sebi ne može da dopusti. Dakle, oni su tipični sektaši. Pokojna Jelena nije bila deo sekte, normalno je sahranjena, po pravoslavnim običajima. Kako nije želela da uđe u njihovu grupu, a ni da dozvoli da joj dete u sve to uvuku, morali su da je žrtvuju i ubiju! Sigurna sam da je njena svekrva Zorica predvodnica, i da je ona u sekti od svoje pete godine, kada je poslednji put i bila na groblju. Baš kao što mi je ispričao Zoran! Navodno, tada se uplašila i navukla traumu od groblja. Ma gluposti i budalaštine.

POSLEDNJI DEO PREPISKE MUŽA JELENE MARJANOVIĆ SA RADOM M. IZ BEČA: ZORAN UMISLIO DA JE MESIJA! Tvrdi da ima "ključ spasenja"!

Da li vi to hoćete da kažete da je Zoran možda lično ubio svoju suprugu?

- Ne! Mislim da je nije lično on ubio, ali sam sigurna da je umešan u ceo taj svirepi zločin i da i te kako zna ko je ubio njegovu Jelenu.

Osim poruka u koje je naša redakcija imala uvid, da li ste od Zorana dobili još neke koje mogu da budu od koristi?

KOMŠIJE UBIJENE JELENE IMAJU SVOJU VERZIJU ZLOČINA: Ubica neće biti pronađen, njeno telo je ovde samo bačeno!

- Kada sam se uverila da je sektaš, da je zagovornik čudnih stvari, pokušala sam da odigram na kartu nekih fantazija. Pomislila sam, da će mi možda tada reći još nešto što bi doprinelo istrazi. Osim slika, slali smo jedno drugom srca, poljupce, pričali o našem susretu. Jedva je čekao da me vidi. Nije tačno da sam ugovarala seks sa njim. Nikada to sebi ne bih dozvolila. Samo sam mu slala neke erotske fantazije i scene da vidim reakciju. Na sve je pristao i ubeđivao me da što pre dođem u Beograd, da sve to što pre ostvarimo. A onda je glumio tužnog muža i odlazio na groblje. Ljudi, on je jedan klasičan folirant, izopačeni bolesnik i perverznjak koji voli egzibicije, fantazije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zubati Bil

pre 7 godina

Sve ludaci, sektasi. Ludilo od istrage, mora da postoji neki dokaz ali ne vidite, policijo

Stop policija

pre 7 godina

Izvinjavam se, ali Zoran na ovoj slici izgleda bas kao onaj "napacenik" sto on kaze, iz njegovih nivoa astralnih svetova... Sto ga vise gledam, sve vise mi se javlja da je kadar da ...dozivi reinkarnaciju!

Sjena

pre 7 godina

Vjerujem da se Jelena prevrće u grobu kada joj doneseš cvijeće.

GLUMICA

pre 7 godina

SVAKA CAST OVOJ ZENI,bar je pokusala da pomogne Policiji koja SPAVAAA....a komsije ,familija i majka cute i cekaju da pricaju TEK KADA SE NADJE UBICA......maloumno ili sebicno....ne znam

Lana

pre 7 godina

Plase se .. nisu sigurni .. posledice su u pitanju .. i jedino unuce ..

juka

pre 7 godina

GLUMICE.Zasto bi oni pričali kad nemaju nista od toga?Iz straha niko nece bre da zine.Ova rada jeste pravi frajer(ako nije podmazana eurićima)i ima onu stvar.Svak se boji za sebe i ćuti.To je razlog sto svi ćute.Nije to sebičluk VEC STRAH i za razumeti ih je.Ali da svi znaju-ZNAJU.Ajmo dalje,,,Marijanovici kao deo tog drustva su bili upetljani u obicaje tog drustva...Jelena se vise nije uklapala u emotivno-finansiski pravilnik tog drustva i sklonili su je.Jer u tim drustvima se žene dele.I emotivno i finansiski.Gadna pravila.TREBALA JE SAMO POBECI NA VREME SA DETETOM I MAJKOM.ZAKASNILA I PREDUHITRILI JE.

nada

pre 7 godina

Ma sto posto je on koji sve krije - samo pritiskom moze se iznuditi istina od njega !!!!!!!!!!!!!!

Vlah alija

pre 7 godina

Ovo sve više liči na cirkus a i očigledno je da to nije uradila na svoju inicijativu već da je dobivala instrukcije od novina ,samo idioti mogu verovati da je navodno neka sestra izigravala duplog agenta i da navuče tog psihičkog slučaja od zorana

nina

pre 7 godina

Cekajte, pa na onom njenom prvom audio snimku je rekla da nije htela da sve izadje u javnost, da je prevarena od strane policije koja je to objavila a sad dala ona informeru? Svejedno, mislim da nije bas sve glumila u porukama kako kaze. Bilo je zagolicalo ali se posle uplasila price o vitezovima itd.. Imaju knjige u kojima pise o ponovnom dolasku Hrista na zemlju, ali i upozorenja da ce biti i onih laznih koji ce zavesti ljude u pogresnom pravcu. Oni koji budu propagirali silu nasilje i ratove su sigurno pogresni.

garonja

pre 7 godina

to nina kraljice,jos samo donesi sehadet i ti si muslimanka..u casnom Kuranu to pise i to je istina ali nece doci niakkvi vitezovi nego ce se Isus krist vratit na zemlju tj.Isa.a.s Allah ce ga spustit i pobedice tada dedzala veliko zlo koje ce doci na zemlju..et nina super si ti meniiii..ali zoran nije u sekti,ja znam zorana zoran je musliman covjek moj drug i on nije ubio Jecu,jecu je ubioo Milosevic i Doboric mrtvi Cosic svojom fantazijom o velikoj srbiji a dobili ste tkz.Beogradski pasaluk jer je Kosovo republjik postalo..majke vam ga cetnicke

Control

pre 7 godina

Bog Alah sta god i kako god vi to nazivali je energija vera je bitna mislim da su ovi Marijanovici izopaceni sve mi tu smrdi . A ti musli hodzo sedi dole 1

pravda

pre 7 godina

kompletnu bulumentu voditi u istrazni zatvor i tamo to resiti .... od pocetka je jasno svima o cemu se to radi. Dati veca ovlascenja inspektorima i "ispeglali" bi oni to za 10-15 dana, bez forenzike, DNK i ostalog.... propricao bi na gu*ici za 10-tak dana/noci.

Dani

pre 7 godina

Moj zaključak je bio i ostao,a sada sam i ubedjen.Zoran zna ko je ubio Jelenu.Žena je žrtvovana,a njemu je ispran mozak da to mora tako.Može se desiti i da je ucenjen da mora da izabere.Ubistvo,kao i staza za trčanje su pažljivo planirani.Vrlo moguće i da je bila naterana da telefonom kaže majci da trči.On ju je dovezao,prosledio ubici i ostao da čuva dete.Ako je ovih ubedjenja,kao što govori u porukama,on veruje da je ona sada na boljem mestu.Sama bolesna činjenica da jednog momenta piše o svojoj ubijenoj ženi,a sledećeg priziva Radu na blud,govori u prilog njegovoj bezosećajnosti.On je profil osobe bez griže savesti i to je uznemiravajuće!.Ako je i najnevinije stvorenje,zbog ovog dopisivanja bi trebalo da je osećao grižu savest,jer na neki način je vrlo brzo izdao"veliku"ljubav i prevario pokojnu suprugu.Ponavljam,ovaj čovek nema grižu savest.Bog neka mi oprosti ako grešim.n

zoran miljkovic

pre 7 godina

Благо земљи у којој полиција води истрагу, преко медија, или је полиција неспособна, а изгледа да јесте, или су медији толико моћни.Све у свену РИЈАЛИТИ,као и у СКУПШТИНИ.СВЕ ЈЕ ОВДЕ ФАРМА И ПАРОВИ.

mirjana

pre 7 godina

Uverena sam u jedno.Da G.dji treba novac od "INFORMERA" ako pomogne ko je potencionalni ubica.Sada se mozda I kaje sto je uletela svesno u nesto gde joj nema povratka.Nece biti nikako bezbedna.Za moj pojam je ispala glupaca.Nije znala da odigra igru do kraja."mnogo htela malo se zanela.

Veverica

pre 7 godina

Pa policija je oduvala kada su shvatili da je njen motiv pet miliona koje nudi informer.U toj prepisci nema nicega sto bi pomoglo istrazi,osim što se vidi koliki su egzibicionisti oboje.Alava zenturaca i sizofrenik zeljan paznje.n

Sve smo dalje od resenja

pre 7 godina

......ovog slucaja, a mozda ni policiji nije stalo da se sve ovo okonca, jer im je "teren' blizu, vreme je lepo. "prekovremeni" rad za nista se dobro placa, i na kraju nikom - nista?!

lela

pre 7 godina

Pitao ga advokat Fila u Ćirilici kod Marića,koliko je vremenski inače trčala njegova žena Jelena.On je odgovorio da ne zna.Znači došli su zajesno sa kćerkom do nasipa,gde je ona počela da trči a on je ostao.Pa zna on dobro koliko vremena je trebalo da se vrati,pa kad se nije vratila,bilo bi logično da ju je išao potražiti. A nije.Zašto ???

nada

pre 7 godina

Naravno da je Rada namesten lik u istrazi od policije ali njen pravi izgled je bio na tv Pinku - sve ostalo nije ona.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!
Fudbal

Šokantno, ali istinito! April je crni mesec za Partizan na "Marakani"!

Na stadionu Crvene zvezde danas (18.00, Arena 1 premijum) je na programu 173. po redu "večiti derbi"! Biće to 36. duel Crvene zvezde i Partizana odigran u aprilu. Crveno-beli su uspešniji sa 14 ostvarenih trijumfa, naspram devet pobeda koliko su u četvrtom mesecu u godini ostvarili crno-beli!

20.04.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija