• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. M.

04.06.2016

09:21

JELENINA MAJKA KONAČNO PROGOVORILA O VAJBER AFERI! Neka se Zoran dopisuje s kim hoće, VAŽNO JE DA BRINE O JANI!

Vesti

JELENINA MAJKA KONAČNO PROGOVORILA O VAJBER AFERI! Neka se Zoran dopisuje s kim hoće, VAŽNO JE DA BRINE O JANI!

Podeli vest

Zorica Krsmanović, Majka svirepo ubijene pevačice Granda Jelene Marjanović ne želi da se upliće u dopisivanja svog Zeta Zorana sa Radom Matić iz Beča, napominjući da je to njegovo pravo!

Prema njenim rečima, ona nema snage da daje bilo kakve izjave, niti joj je do medijskog eksponiranja. Skrhana i utučena Jelenina majka želi samo da što pre sazna ko je i zašto ubio njeno dete!


ZORANOVA VAJBER LJUBAVNICA RADA M. OTVORILA DUŠU: Slao mi je poruke kao verski fanatik, mislim da je član sekte!

Na pitanje kako ona komentariše Zoranovu prepisku iz koje se vidi da je verski fanatik i da je razmenjivao seksualne poruke sa drugom ženom mesec dana posle Jeleninog ubistva, Zorica je samo sa suzama u očima rekla:
Public

- Ne želim ni u šta više da verujem! Neka se dopisuje i radi šta hoće, to je njegovo pravo. Mene poštuje, brine o Jani, a ostalo me ne zanima! Svaki dan čitam novine i slušam sve i svašta, a mog deteta nema. Mnogo mi je teško i sve ovo predugo traje. Ja samo želim da znam ko je i zašto ubio moju Jelenu, ništa drugo - očajna je Zorica Krsmanović.


RADA M. RASKRINKALA ZORANOVU IZOPAČENOST: Glumi ucveljenog udovca, a u tajnosti se nabacuje ženama!

Juče smo pokušali da stupimo u kontakt i sa članovima porodice Marjanović, koja je i pored svih natpisa i optužbi uvek bila dostupna za medijske izjave. Međutim, naišli smo na zatvorenu kapiju. Jelenin dever Miloš nije želeo da nam otvori vrata, a svekar Vladimir dok je izlazio iz auta nije hteo ni da pogleda novinare ispred kapije. Ni Zoran Marjanović prvi put od ubistva nije odgovarao na naše poruke i pozive.


EKSKLUZIVNO! VAJBER LJUBAVNICA RADA MATIĆ TVRDI: Zoran zna ko je ubio Jelenu, sigurna sam da je umešan u zločin!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
LJILJANA

pre 7 godina

Vi novinari ste cudna sorta, da vam Marjanovici nisu davali izjave izmisljali bi price radi stampe i tiraza, kad su vam davali izjave prenosili ste ih u obradjenoj formi i vasem tumacenju. Sami priznajete i navodite " i pored svih natpisa i optuzbi" i cudite se sada sto su vam vrata zatvorena ispred nosa.

lina

pre 7 godina

Jadna zena, njoj i jani je najteze.. Sta da kazu marjanovići vise, prica sa Radom je tacka na i.. I ako imaju i ako nemaju veze sa ubistvom ovo je horor kroz sta prolaze. Već su u zatvoru.

Ovde se ne zna ko je

pre 7 godina

......od koga - gori?! Ipak, je policija trebala (ako je bila ukljucena u ovu "sajber" aferu), trebala da organizuje njihov susret, pa ako treba cak i vise puta, jer se vidi da je ta dama bila i spremna na tako nesto! Mozda bi ona u tim trenucima zanosa / extaze, da uspe da izvuce neki podatak vezan za ubistvo, ali pod prismotrom policije, da i ona ne zavrsi kao - Jelena, pre toga! Sve u svemu, ovo ce da potraje, jer izmedju ostalog skrece paznju i sa mnogih teskih situacija / tema!

Jelena

pre 7 godina

Pa nemaju šta da kažu! Sve je jasno! Nemaju prostora za novu laž jer ne bi neko izašao (Rada) i javno ispričao sve da nema pokriće. A majka bi trebalo da se zapita i zabrine sa kim joj unuka živi i kako brine o njoj kada spava do 3-4 sata popodne! Verujem da je njoj kao majci najteže ali Jelene nema a Jana je nedužno biće! Kako je Jelena mogla uopšte i da živi u ovakvom okruženju nikako mi nije jasno!

SasaV

pre 7 godina

U Srbiji se gazi i preko mrtvih i preko zivih da bi se stiglo do para,slave i ko zna cega vise,nazalost.Primer ove osobe iz nazovi Beca sa Gurtel-a gde je stekla sve kvalifikacije,nedvosmisleno to pokazuje.Njoj nije dovoljno sto se na ko zna kakav ili slican nacin docepala cuvenog Beca i nasla posao,nego je iskoristila neciju tragediju da bi se medijski eksponirala,devojka koja nema moralnih kvaliteta ce sad zavrsiti u nekom rijalitiju i to narod treba da gleda i da slusa a nije u stanju da sastavi dve prosto prosirene recenice???

Andja

pre 7 godina

Majko ... Izdrzi koliko god da je tesko , potrebna si tvojoj unucici ... A valda ce doci i taj dan kad ce ubica biti priveden pravdi ...

nada

pre 7 godina

Cudno posle ove prepiske sa Radom ne zele nista da kazu u svoju odbranu kao sto su to radili do sada ! Da li je Rada u toj igri osumnjicena ili ne ?

nada

pre 7 godina

Naravno da ce majka samo zbog Jane davati ovakve komentare ! Ona najbolje zna !

contra

pre 7 godina

Podrška Jeleninoj majci; mnogo zdravlja, sreće i lijepih trenutaka sa unukom Janom. Budi jaka i oprezna, čuvaj se...

Da je ova rasna crnka uspela

pre 7 godina

......da Zorana odvede u krevet, on bi njoj rekao sve sto zna o ubistvu - Jelene - garantujem! Mislim, da ni svestan bio ne bi, sta ga je - snaslo?!

meda

pre 7 godina

Kako brine o detetu, ako celu noc zeva na vajberu, a posle ceo dan spava? Ona se plasi za svoje d... pa nece da se zamera, kako se to kaze u Srbiji. Znam da sam odvratna, ali stvarno tako mislim.

erika

pre 7 godina

Verujem da se ne plasi za sebe nego da Jana ne ostane i bez nje...

joka

pre 7 godina

Pitajte se zasto bi da razgovaraju sa vama, a I ako nesto kazu vi to izopacite u vasu korist.

Osecaj me ne vara

pre 7 godina

Majko koja si u bolu i tuzi neka ti Bog da snage da sve izdrzis i prezivis sto mozda tek dolazi, mozda bude istina razocaravajuca za sve... A tom buducem zatvoreniku i ubici tvoje cerkice Jelene i majke Janine, veruj mi majko, zatvorenici ce znati da mu se oduze za svaki udarac koji je naneo tvojoj cerci!!! Ziva i zdrava bila majko mila, neka ti Bog da snage i mira kad se ubica uhvati i dokaze do poslednjeg sekunda zlocina!!!

LJILJANA

pre 7 godina

Kad god padnes u trans ti udaris dno. Cuvaj svoje savete za one koji ne misle svojom glavom, Jelenina majka je dovoljno pametna da zna sta joj je volja ciniti, najmanje su joj sad potrebni saveti "brizni" izlivi paznje dokonih ljudi.

starica

pre 7 godina

Osecaj me ne vara 04.06.2016. 17:08 Draga citateljko, mislim da se svi prikljucuju tvom komentaru jer tako moze samo jedna zenska, dobro vaspitana i osecajna osoba da izrazi svoja osecanja i postovanje prema Jecinoj majci. Tvoje reci odaju i moja osecanja i bol za nevinom zrtvom i jadnom majkom.

dolic

pre 7 godina

Gospodjo reci istinu , skinuces jedan veliki teret sa tvog srca ko je tvoju scer..........,,,,,,,??????????????????

lea

pre 7 godina

Ja licno mislim da je ubica neko iz te kuce. Neka opasna sekta u pitanju. Ko zna ko je sve umesan, kad vec ni premijer ne sme da oda ubicu. Jeca je ubijena zato sto je puno znala... i da bi tajna ostala - tajna, Jecu uklonili. To znaju mnogi velikani pocev od estrade pa do politike i policije. Se-.e-m se u takvu policu koja je odala devojku a dosla iz Beca da isprica i mozda pomogne u istrazi... a sada ispalo da im je zao sektasa... izdali je. Zgrozena sam. Pokvarenjaci... Lazna policija, lazna politika lazne informacije od premijera.

ljubica

pre 7 godina

Pa mnogi od TIH su bili kod Zoranove mame na seansi, ne bi bilo zgodno da se sazna koji su ti...

ljubica

pre 7 godina

Čim se objavila nagrada, Rada odlucila da prekine prepisku i da dodje. Ipak joj hvala sto nam je potvrdila ono sto smo i sami znali

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija