• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.06.2016

14:53

(FOTO) SKANDAL U SREDNJOJ ŠKOLI NA NBG! LUDA TETKICA bacala učenicu sa trećeg sprata, svi zataškavaju ovaj slučaj!

Vesti

(FOTO) SKANDAL U SREDNJOJ ŠKOLI NA NBG! LUDA TETKICA bacala učenicu sa trećeg sprata, svi zataškavaju ovaj slučaj!

Podeli vest

Petnaestogodišnja učenica jedne novobeogradske škole umalo nije stradala kada ju je razjarena tetkica nagnula kroz prozor. Slučaj je policiji prijavljen u septembru, ali do danas nema reakcije

Tetkica jedne novobeogradske srednje škole G. V. htela je da baci sa trećeg sprata kroz prozor R. J. (15), učenicu prvog razreda te škole!

Spremačica je, kako Informer saznaje, u hodniku prišla uplakanoj devojčici i posle kraćeg razgovora zgrabila je za vrat i nagnula kroz otvoren prozor. Srećom, tu su bile drugarice R. J., koje su je uhvatile za noge i sprečile tragediju.

Umalo kobne suze

Prema rečima Vladana Jevtića, oca petnaestogodišnjakinje, čitav slučaj se odigrao 24. septembra nakon sedmog časa oko 20 časova.

- Razredna je na času moju ćerku razdvojila od najbolje drugarice sa kojom je sedela do tada u klupi i stavila ih je da sede sa dečacima koji pričaju na času. Namera je bila da njih dve utiču na "pričalice". Moja ćerka se zbog toga rasplakala kada je izašla iz učionice - priča Vladan.

Informer

On dodaje da je u trenutku dok su učenici izlazili sa časa u hodniku ispred učionice stajala tetkica G. V., koja je primetila uplakanu R. J.

Samo se šalila

Spremačica G. V. je dan nakon incidenta srela devojčicu u školi i rekla joj da se samo šalila. Ona je nakon disciplinskog postupka dobila otkaz, ali na zvaničnom sajtu škole stoji da je ona još uvek radnik ove srednjoškolske ustanove. Inače, prema nezvaničnim informacijama, G. V. se žalila na odluku o otkazu, ali direktor do sada nije sazvao školski odbor koji bi trebalo da odlučuje o žalbi.

- Tetkica je prišla mojoj ćerki i pitala je što plače. Onda joj je rekla da sedne na prozorski sims i sve joj ispriča. Moja ćerka ju je poslušala ne sumnjajući da će je tetkica samo trenutak kasnije napasti. Ta žena je munjevito zgrabila dete za vrat i gurnula je kroz otvoren prozor. Držala je za vrat i besno joj vikala: "Hoćeš sad da ti lupim šamarčinu i da te bacim dole, da ti dam razlog da plačeš?!" - opisuje napad otac.

Sve se odigralo u dvadesetak sekundi, a R. J., kako priča Vladan, koja se uplašila da će je tetkica baciti kroz prozor, stalno je ponavljala: "Neću, neću više plakati!" On naglašava da je srećom jedna učenica sve fotografisala i da zbog toga škola nije uspela da ceo slučaj zataška.

Institucije ćute

Petnaestogodišnjakinja je plašeći se očeve reakcije ćutala i tek je dan kasnije sve ispričala prvo majci, a onda i razrednoj, ali umesto brze reakcije razrednog starešine usledilo je odugovlačenje.

Nije prvi incident

Vladan Jevtić kaže da je njegova ćerka nakon brutalnog napada bila i na razgovoru kod školskog psihologa, koja mu je u jednom trenutku rekla da je tetkica i ranije imala ispade, ali da navodno škola nije mogla da joj da otkaz jer ti slučajevi nisu bili ovako drastični.

- Kada mi je ćerka ispričala, otišao sam sa njom u policiju i podneo krivičnu prijavu u septembru. U školi su uzete izjave od moje ćerke i učenika koji su bili prisutni. Par dana kasnije policija je slučaj prosledila tužilaštvu, ali mi je u decembru rečeno da je slučaj vraćen na doradu i od tada kao da se ništa nije dogodilo. Šta je trebalo da se desi mom detetu pa da institucije brzo reaguju - pita se Vladan Jevtić i najavljuje tužbu protiv škole.

Interesantno je da je direktor škole obaveštavajući Ministarstvo prosvete o slučaju naveo da je spremačica G. V. sprovodila svoju "pedagogiju". Iako je tetkica dobila otkaz, Vladan Jevtić tvrdi da u školi koju pohađa njegova ćerka nisu reagovali na pravi način, jer njemu kao roditelju uporno ne dostavljaju školska dokumenta o incidentu, koja je on tražio.

Devojčica R. J. zbog straha da može imati probleme u školi nije juče želela da priča o napadu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
alan777

pre 7 godina

Pa kakva je ovo reakcija devojcice? Glavu dajem, ali telefon ne dam. Isto se odnosi i na osobu koja je snimala. U mesto da pomogne ta osoba skljoca i skljoca (fotografise).

nada

pre 7 godina

Sta da se zali i kome da se zali ? Ko je stiti i cija je mozda ljubavnica ? Oduzeti joj svako pravo rada gde su deca i njihova okolina jer ce se desiti opet nesto slicno i ko je krivac tada ?

Stefan

pre 7 godina

E ovako ta tetkica je bila najj u školi. Vama možda ovo zvuči strašno ali nije. Tetkica se sa svima šali i jako je dobra osoba. Nemate pravo da prozivate osobu koju ne poznajete. To je sasvim ne zrelo ponašanje. A da ne pričamo o tome da osuđujete osobu o kojoj nemate pojma ništa..

Srpska

pre 7 godina

Vladane, provjeri medju nogama da li imas muskost?

olja

pre 7 godina

Bas je nesto isprepadana, s osmehom na licu i telefonom u ruci.... A poza na fotografiji ni malo ne odaje odbrambeni stav, vec slikanje za fb ili instagram.

Sumnjivo

pre 7 godina

Da mene neko pokusa da gurne kroz prozor hvatao bih se i rukama i nogama za zid, prozor i tu osobu. Verujem da bi mi iz ruke ispali i telefon i torba. Da ne pricam o glupoj prici kako je tetkica njoj rekla da sedne na sims i ona to ucinila.

boja

pre 7 godina

sala iskoriscena protiv tetkice pa pogledajte devojcici osmeh na usnama

jadranka

pre 7 godina

Kakve li cu gluposti da procitam. Hahahaha. A roditelji slepo veruju svojoj lepo vaspitanoj deci ili su i sami kvarni kao mucak a mediji kvarniji od mucka?? Mora da sam mentalno zaostala i nedorasla ovom svetu, prosto mi nista nije jasno. Molim informer da mi pomogne i pise o mom sokantnom slucaju.

anonimni lik

pre 7 godina

Strasno zasto se ona rasplakala. Sokirao sam se

boja

pre 7 godina

Stvarno se nadam da ce ovaj slucaj informer da istrazi do kraja i da nas obavesti da je tetkica iskoriscena

MAMA CECA

pre 7 godina

Neznam za ovo dete ali znam da je slucaj mog deteta zataskan ali sam se zarekla da cu se potruditi da se moj slucaj obelodani kada je bilo glasanje strajkovala sam ispred skole neko je snimio i postavio cak je i Aleksina majka trazila da je kontaktiram svatite da neko zaista bahatost stiti a porodica posle prijavljivanja najcesce prolazi torture...deci netreba verovati ali ih treba saslusati kod mene je bilo nasilje od strane nastavnice i sve su zataskali ali Bog je sklopio dil sa zemljom svaka laz najdublje zakopana zemlja ce je vremenom iz sebe izbaciti a zauzvrat Bog je darivase blagorodnoscu....mislim da ce vreme pokazati dali je devojcica slagala netreba je osudjivati i nazivati lazovom a i tetkici dati isto pravo jer vremenom se istina pokaze nesudite jer neznate!!!

pedja

pre 7 godina

Ja koliko ovde vidim,prva slika pokazuje nagnutu tetkicu sa devojkom kroz prozor a druga,verovatno trenutak posle,što znači,možda,da je situacija obrmuta,tj,da tetkica pokušava da vrati devojku...a neko je to iskoristio i slikao(baš u tom trenutku)koja slučajnost,bar za one ljude koji veruju u slučajnosti...

pravda za tetkicu

pre 7 godina

Uplakana? Ma dajte ljudi, vidite taj osmeh na devojcicinom licu. na fotografiji se vidi sala tetkice, ovo je cisto poziranje za neku drustvenu mrezu... Molim vas ne osudjujte tetkicu, vec maloletnu devojcicu kojoj padaju na pamet ovakve fore. mala drzi taj osmeh i ne napadaj nevine ljude! Iz aviona se vidi da je pozeraj, a ako je tetkica dobila otkaz ne pravda!!! Imam 24godine i savetovala bih oca da vaspita svoje dete, a ne da blati tetkicu, koja je veselog duha. da napomenem, ne poznajem ni devojcicu ni tetkicu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija