• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2016

07:14

ŠOKANTAN ISKAZ UBICE IZ GLOGOVICE: Ubio sam oca jer mi je GURAO PENIS U USTA! Glas u glavi mi je rekao: UBODI GA!

Vesti

ŠOKANTAN ISKAZ UBICE IZ GLOGOVICE: Ubio sam oca jer mi je GURAO PENIS U USTA! Glas u glavi mi je rekao: UBODI GA!

Podeli vest

Gurao mi je glavu na svoj polni organ i rekao: "On te je napravio, ljubi ga." Život mi se smučio, nisam ni bio svestan da sam ga izbo nožem, kazao je Aleksandar Marinković (20)

Odgurnuo sam ga, a onda sam čuo neki glas kako mi govori: "Ubodi ga." Uzeo sam nož i krenuo za njim
Aleksandar Marinković

Aleksandar Marinković (20), koji je 10. januara u porodičnoj kući u aleksinačkom selu Glogovica nožem izmasakrirao svog oca Srđana (43), rekao je juče u sudu da je to uradio jer ga je ovaj seksualno zlostavljao!

Ubica je posle hapšenja najpre kazao da je ubio oca jer mu nije ništa pružio u životu. Međutim, juče je pred Višim sudom u Nišu, na opšte zgražavanje, izneo šokantne tvrdnje o silovanju!


JEZIVO PRIZNANJE OCEUBICE IZ ALEKSINCA: Dok sam ubadao tatu, molio je: "NEMOJ, SINE"!

Aleksandar je rekao da ga je u januaru pred tužiocem bilo sramota da ispriča šta mu je radio otac.

Preti mu 40 godina

I Aleksandrova majka Valentina Mitić tvrdila je da je Srđan maltretirao i nju i decu.
- Često me je tukao, više puta smo zvali policiju. Naročito je mrzeo Aleksandra, njega je mnogo tukao. Bio je ubeđen da on nije njegovo dete, tvrdio je da ne liči ni na njega ni na njegovu familiju - pričala je Valentina.
Suđenje će biti nastavljeno saslušanjem ostalih svedoka. Marinkoviću preti 40 godina robije jer je optužen za teško ubistvo.
 

- Prava istina je da sam ga ubio jer me je terao da ga oralno zadovoljavam. Do te večeri sam uspevao da se odbranim, ali tad mi je penis stavio na usta. Skinuo je bokserice, uhvatio me za glavu i gurao je prema svom polnom organu, govoreći: "On te je napravio, moraš da ga ljubiš... Puši ga!" Život mi se smučio, nisam znao šta radim... Odgurnuo sam ga, a onda sam čuo neki glas kako mi govori: "Ubodi ga." Uzeo sam nož i krenuo za njim, mislim sam da sam ga ubo samo dva puta, tek u policiji sam saznao da je mrtav - rekao je Marinković.

Istragom je, međutim, utvrđeno da je on svog oca, koji je pošao do poljskog klozeta, sustigao na stepeništu i "rambo" nožem ga ubo čak 22 puta. Nakon toga je otišao kod komšije i kazao mu da se potukao sa Srđanom, a ovaj je pozvao policiju.

22 puta je Aleksandar "rambo" nožem ubo oca u leđa

Marinković je sudiji rekao i da je Srđan bio nasilnik koji je maltretirao i njegovu majku Valentinu, zbog čega ga je ona napustila. Naveo je i da je njegovom mlađem bratu puštao porno-filmove kad je ovaj imao samo šest godina, kao i da se nepristojno ponašao i prema njegovoj 16-godišnjoj sestri Sandri.

Sandra je potom potvrdila na sudu da je njihov otac bio nasilan prema njima kad bi popio.

- Kad je majka napustila Srđana sa mojom braćom, ja sam ostala da živim sa ocem. Sa mnom se nije svađao, ali je jednom pijan legao kod mene u krevet. Uplašila sam ga se i otrčala kod drugarice, a sutradan sam otišla i ja da živim sa majkom. Aleksandar se vratio kod oca samo dva meseca pre ubistva - kazala je sestra optuženog.

Ubičin brat od strica: To su sve laži!

Public

Marko Marinković, Aleksandrov brat od strica, najpre nije želeo da svedoči, ali kada je čuo Valentinino svedočenje, koje je njegovog strica Srđana prikazalo u najgorem svetlu, predomislio se.
- To su sve laži! Moj stric je radio kao crnac, a ona je taj novac trošila. Nije tačno da ga je napustila jer ju je maltretirao, već je otišla s drugim čovekom! Svi u selu mogu da posvedoče da stric nije bio loš čovek, doduše ni za Aleksandra nemaju loše reči. Siguran sam da Srđan nije zlostavljao sina! Znam da je bio mnogo srećan kada je Aleksandar napustio majku i vratio se da živi s njim. Srđan se po selu zaduživao da bi sinu kupio cigarete. Da je istina to što pričaju, Aleksandar bi otišao od oca, a bio je kod njega svega dva meseca pre ubistva - kazao je Marinković na sudu.

 

 

 

 

 

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija