• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.06.2016

16:00

TUGA U UŽICU: Posle carskog reza, trudnica (20) preminula u bolnici!

Vesti

TUGA U UŽICU: Posle carskog reza, trudnica (20) preminula u bolnici!

Podeli vest

U užičkoj bolnici preminula je trudnica iz Sopota koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, izjavila je danas Tanjugu portparol Zdravstvenog centra Užice Danijela Vasiljević

Vasiljević je rekla da je trudnica boravila na Zlatiboru, a u užičku bolnicu je primljena zbog zdravstvenih tegoba koje nisu imale veze sa trudnoćom.

- Trudnici, koja je imala 20 godina, nakon primanja adekvatne terapije naglo se pogoršalo stanje, zbog čega je prebačena na intenzivnu negu. Ultrazvukom je utvrđeno da je fetus uginuo i hitno je urađen carski rez da bi se spasao život majke. Međutim i posle operacije stanje se nije poboljšalo, urađen je i CT pregled, ali pomoći nije bilo - rekla je Vasiljević.

Prema njenim rečima, obdukcija pacijentkinje, bebe i posteljice je urađena, a rezultate će sutra saopštiti formirana Komisija za unutrašnji nadzor koja treba da ispita ceo slučaj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija