• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. M.

10.06.2016

21:08

NOVA TAKTIKA U ISTRAZI UBISTVA ZVEZDE GRANDA: Ko će prvi da pukne, policija opet ispituje sve Marjanoviće!

Vesti

NOVA TAKTIKA U ISTRAZI UBISTVA ZVEZDE GRANDA: Ko će prvi da pukne, policija opet ispituje sve Marjanoviće!

Podeli vest

Svi članovi porodice Marjanović, muž Zoran, svekar Vladimir, svekrva Zorica i dever Miloš, biće narednih dana ponovo pozvani na saslušanje... U policiji smatraju da su na ivici da ih "slome" i nateraju da otkriju sve što znaju o ubistvu Jelene Marjanović

Svi članovi porodice Marjanović biće narednih dana još jednom pozvani na saslušanje u policiju, saznaje Informer!

Slaba karika
Pored devera Miloša, i svekar Vladimir je slaba karika u porodici. Nervozan je, krši prste, jasno je da nešto krije
Izvor iz istrage

Inspektori koji već 70 dana rade na istrazi zločina u Borči uvereni su da će neko od članova ove porodice uskoro "pući" i da će reći sve što zna o svirepom ubistvu njihove snaje Jelene! 

DOKAZ DA PORODICA SVIREPO UBIJENE JELENE NEŠTO KRIJE: Marjanovići piju lekove da bi prevarili policiju?!

Jelenin dever Miloš već dva puta je saslušan u poslednjih nedelju dana, a moguće je da uskoro još jednom da iskaz o ovom zločinu.

Takođe, od ponedeljka će policajci pozvati na ispitivanje pevačicinog supruga Zorana, svekra Vladimira i svekrvu Zoricu. Nije nemoguće da svima njima ponovo bude predloženo da se podvrgnu poligrafu.

Sve nervozniji

Prema rečima našeg sagovornika iz ove istrage, koja je uveliko ušla u treći mesec, pitanje je trenutka kada će se Marjanovići "otvoriti" i reći sve što znaju o Jeleninom ubistvu.

DVOSTRUKA IGRA RADMILE MATIĆ, U IME OCA I SINA: Dok se dopisivala sa Zoranom mužem ubijene Jelene, svekar Vladimir nudio joj orgije!

- Što više vremena prolazi od ovog zločina, to Marjanovići deluju sve nervoznije. To smo uočili prilikom saslušanja Jeleninog devera Miloša, čiji je iskaz bio veoma nepovezan i kontradiktoran. Delovao je vrlo konfuzno, to što nam je rekao o ubistvu svoje snaje poprilično se razlikovalo od onoga što je prethodno ispričao. Da ne govorimo o tome da se iskazi članova porodice Marjanović ne podudaraju niti međusobno, niti sa svedočenjima očevidaca sa nasipa. Na osnovu onoga što smo videli kada su u utorak bili u policiji, Marjanovići su u paničnom strahu da ne budu raskrinkani. Svi oni biće barem još jednom saslušani u policiji, jer deluje kao da će neko od njih vrlo uskoro da "pukne" i da kaže sve što zna o Jeleninom ubistvu - kaže izvor Informera iz istrage.

Informer

Kako tvrdi naš sagovornik, "slaba karika" u porodici pored devera Miloša je i svekar Vladimir.

(VIDEO) RADA IZ BEČA U "ĆIRILICI" IZNELA ŠOKANTNE TVRDNJE O SMRTI PEVAČICE: Svekrva gledala Jelenino ubistvo!

- Vladimir Marjanović sve teže uspeva da prikrije nervozu, neraspoložen je i stalno lomi prste. To govori da nešto krije u vezi s ubistvom. Prilikom dolaska na saslušanje njegovog sina Miloša, sve vreme je šetkao po hodniku i nešto šaputao sinu. Kada se tome doda sumnja da Marjanovići koriste specijalne lekove za smirenje, kako bi delovali šta manje napeto na saslušanjima, onda je jasno da nisu čisti u ovom slučaju - objasnio je naš izvor iz istrage, koji od početka radi na ovom slučaju.

Ogroman pritisak

Nova taktika inspektora koji rade na ovoj istrazi podrazumeva strpljenje, jer svi su uvereni da tenzija oko Jeleninog ubistva neće splasnuti i da će Marjanovići biti samo još nervozniji.

ŠOKANTNA ISPOVEST RADE MATIĆ: Ubeđena sam da je Jelenu ubila sekta i da je Zoran njen član!

- Mnogo vremena je prošlo, a tenzija oko ovog slučaja je i dalje velika. Moramo da proverimo i neke nove informacije koje se za sada drže u tajnosti, da popričamo sa Marjanovićima o prepisci Zorana sa Radom Matić, ali da i još jednom da uporedimo njihove iskaze sa početka istrage ovog zločina. Dakle, istraga nije stala, deluje da je vreme trenutno na strani policije. Ova porodica je pod sumnjom od prvog dana, na njima je ogroman pritisak i ne mogu oni toliko da izdrže a da se ne izlanu - ističe naš sagovornik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ana ana

pre 7 godina

Bas tako treba policija,da ih pritisce i pritisce neko ce progovorit jer to nosit na dusi pa jos sav ovaj medijski haos progovorit ce oni ko ptice propjevat sta su uradili smradovi \n

Pričaona

pre 7 godina

Ćutanjem,skrivanjem činjenica ,samo sebi otežavaju, ionako tešku situaciju a istina uvijek pronadje svoj put! Pokaže li se da su sumnje opravdane,da li su svjesni koliki su revolt izazvali svojim ponašanjem,prvo kod nadležnih institucija a zatim i kod šire javnosti? Olakšajte dušu ako nešto znate i da se ova agonija već jednom završi!

Gavrilo Milentijevic

pre 7 godina

Ma gotovi su, niko ne moze da prevari policiju. Potrebna je samo jaka optuznica, kako se ne bi izvukli na sudu. Zna policija sta radi.

magda

pre 7 godina

Vi im sve predocite unapred da bi oni mogli sto lakse da se snadju u svojim lazima.Pa vi ste pravi idioti.Ne mogu da verujem svojim ocima sta vi pisete u ime istrage.Pa ovde istraga i ne postoji,ovde mediji koordinisu i usmeravaju istragu u zeljenom pravcu a to je da se slucaj nikad ne istrazi a mediji da prosperiraju na citanosti,ako bi moglo jedno par godina ko u spansim serijama.\n

Tralala

pre 7 godina

A sta bi sa onim vlasnikom taxija koji je nestao....da li je moguće da to nije čovek kao i ostali!!!??? O njemu ni reči nigde da se pročita ili sazna neki detalj ili izjava iz istrage...nista muk

Lana Schwartz

pre 7 godina

Jadna Jelena...kako je lijepa na ovoj slici.

citateljka

pre 7 godina

I treba pritegnuti sve posebno da ne mogu da se dogovaraju. Mislim da NT mnogo vise zna nego sto sme da kaze a RM je doprinela da se ovaj slucaj jos jednom "proceslja". Jos kad bi Zokijeva bivsa smela da kaze sta joj sve lezi na srcu, slucaj bi bio odmah resen. Bivsa zena cuti radi zajednickog sina, Nada cuti iz straha jer je prva pomenula da sektasi stoje iza ovog zlocina (Zoran je toliko ljut na nju da ne postuje Jecinu zelju i dogovor, vec razmislja da Ceca otpeva pesmu koju je Nada trebala sa Jecom da snimi). A bez obzira sto svi urlaju mora i "maloletnik" da se saslusa jer to je skroz normalno u ovakvom slucaju.

juka

pre 7 godina

Nikada laž nije pobedila istinu.Đžaba se zanosit lažovima.Oćeš nećeš istina ispliva kad tad.Onako mora laž da ekspodira jer sa njom se tesko živi.Moguće i da je tu svekrva alfa i omega te ekipe.Onaj ko ima lovu diriguje a od nje su se hranili svi u toj kući.Ali da je ubiju jebote zivot?Strasno.Pa sto se ne raziđošte grom vas ubio?Jedna dobra plata u kući a stotine gladnih.I slomise se kola na jadnoj jeleni.A sto rece glumica NETRLJPELJIVOST OPASNA DO NJE.Ali opet realno to nece zdrav um uradit.Samo bolestan.A bolesni umovi su deo sekte.

nada

pre 7 godina

Neko od njih ce puci da bi spasao sebe i bio samo saucesnik u skrivanju istine ! Sasvim sam sigurna da je u ovoj porodici jos neko voleo jelenu na nacin koji je zabranjen-kao zabranjeno voce ! Najvecu ulogu imala je Zorica a ubica ? Ostaje da se vidi-nadam se uskoro !

Cicka

pre 7 godina

Скоро ми је једна образована особа рекла да сам необразована и да је образовање чудо, не могу сада да наређам шта је "образована" до сада са својим "образованим" супругом урадила то ћу другом приликом али у овом случају Маријановића можда истрага слабо напредује јер су можда исти такви "образовани" долазили код ове породице Маријановић и ако се она бавила црним магијама, а црне магије не постоје без криминала онда због "образованих" стагнира истрага , јер су образовани са својим образовањем заиста чудо , можете мислити када образована каже некоме да је необразован а она плаћа врачару, није Маријановићка , 500 марака пре 2000 године да јој избаци чини из куће мислећи да је бивша пријатељица њеног мужа можда оставила нешто , та више није жива , колико ли се образовала образована до сада , , образована је покушала мене да убије тровањем , молим полицију да се образује што пре да може да парира образованим у криминалу људима , заиста има образованих у таквим стварима , чак и у приватним полуклиникама па чак и у неким

građanin

pre 7 godina

Po meni je ovo pogrešna procena, jer kao što vidimo dobro izdržavaju već 2 meseca. Mamu treba uhapsiti zbog nedozvoljenih radnji i tek onda može da se očekuje da se razbije njihov klan. Ovako ništa.

vera

pre 7 godina

Zašto astrolozi ne reše ovaj slučaj ? neka dokažu svoje umeće mudraci ?

stanka

pre 7 godina

Samo među političarima sam do sada viđala toliko nadmene i bahate lažove i evo posle njih članove ove,najblaže rečeno,ćudne porodice.Sve vreme se ponašaju neuobičajeno za normalnu porodicu koja je doživela strašnu tragediju,lažu,sami sebe u tim lažima sapliću,raspliću......a onda misle da su u stanju da prevare i policiju i narod.Potcenjuju inteligenciju ostalih,kao da smo svi kolektivno toliko glupi pa da verujemo da u jednoj toliko brojnoj i takvoj porodici je vladala idila i pastorala a iz čistog mira,na samo par stotina metara od očiju supruga i ćerke neko ubio JELENU.DIVNU,NAPAĆENU DUŠU,NIKOME NI KRIVU NI DUŽNU.

gangula

pre 7 godina

ja znam ko je ubica ali prvo zelim da znam kako naplatiti pare od informerai automatski cu da vam kazem ime i prezime ubice i mjesto stanovanjai oruzije kojim je ubio pokojnu jecu.nije bio kamen kako se prica nego sipka,metalna duzine cca,30 cm..javite mi gdje da uzmem pare i dobicete informaciju.pozzzz

Boze kako je ova zena lepa

pre 7 godina

.....i, kako je mogla toliko dugo ziveti u porodici, koja je cak "napadno" upadljiva za - okolinu?!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija