• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesti-online/Informer.rs

10.06.2016

23:12

SRBIN UBIJEN U NEMAČKOJ Tragičan obračun dve porodice!

Vesti

SRBIN UBIJEN U NEMAČKOJ Tragičan obračun dve porodice!

Podeli vest

U hamburškoj četvrti Harburg na ulici je sa dva metka direktno u glavu upucan državljanin Srbije Boban K. (43)

Dok je sedeo u parkiranom automobilu mercedes na uglu Štajnikeštrase i Bererštrase, pored njega je iznenada zakočio automobil fijat 500 sa dvojicom nepoznatih muškaraca. Jedan od njih je pucao kroz prozor, a svedoci su čuli kako su odjeknula dva pucnja.

Srbin je samo klonuo za volanom. Ni Hitna pomoć koju su pozvali očevici nije ništa mogla da učini za teško povređenog, tako da je smrt nastupila na licu mesta. Kako pišu nemački mediji, jedna starija žena je ubrzo posle toga istrčala na ulicu i u šoku vikala: "To je moj sin! To je moj sin!"

Policija je odmah angažovala 30 patrola u potrazi za ubicama, policijski helikopter je kružio gradom, a teško naoružane specijalne jedinice su se takođe pridružile potrazi. U jednoj uličici, samo deset minuta vožnje udaljenoj od mesta ubistva, pronađen je automobil iz kojeg je pucano.

Nedaleko odatle je zaustavljen automobil sa dvojicom osumnjičenih starih 27 i 20 godina. Oni takođe potiču iz Srbije, a prema pisanju medija privedene su još četiri osobe koje pripadaju porodicama dvojice osumnjičenih.

Članovi porodice ubijenog, koja stanuje neposredno u blizini mesta zločina, sklonjena je na sigurno, pišu nemački mediji. To je policijska mera kako bi se sprečila dalja eskalacija sukoba. Državno tužilaštvo Hamburga i komisija pokrajinske kriminalističke službe su u međuvremenu preuzele istragu o ovom slučaju.

Dnevnik "Bild" je u međuvremenu saznao da je Boban K. otac četvoro dece, koji se bavio trgovinom sekundarnim sirovinama i otpadom. Susedi ubijenog su posvedočili da je bio požrtvovan otac, koji bi sve dao za svoju decu. Poznavaoci prilika kažu da je verovatno posredi obračun dve porodice, jer je ćerka ubijenog htela da se uda protiv očeve volje. Zbog toga je već dolazilo do fizičkog obračuna između Bobana K. i oca potencijalnog mladoženje. Povređena čast je na kraju dovela do krvavog obračuna.

Koliko je dubok konflikt dve porodice pokazalo se i u policijskoj stanici, gde su se sreli rodbina žrtve i uhapšenih, kada je umalo došlo i do fizičkog obračuna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija