• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.06.2016

12:43

(VIDEO) DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U OBRENOVCU! Preminuo i vozač džipa koji se u punoj brzini zakucao u zid!

Vesti

(VIDEO) DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U OBRENOVCU! Preminuo i vozač džipa koji se u punoj brzini zakucao u zid!

Podeli vest

S.P. (23), vozač džipa koji se juče u Obrenovcu u punoj brzini zakucao u zid, preminuo je danas od zadobijenih povreda. Ovo je druga žrtva stravične saobraćajne nesreće, jer je, podsetimo, na licu mesta poginuo maloletni D.T. (15) koji je sedeo iza vozača

Kako saznajemo, u vozilu su se nalazila još dva dečaka, a jedan od njih je ocu ukrao ključeve od džipa, kako bi se provozao sa drugarima...

Snimak jezive nesreće zabeležile su sigurnosne kamere...

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lazar

pre 7 godina

Budala nemam drugi komentar, i sva sreca da nije ubio nekog neduznog ucesnika u saobracaju a i otkud 15godisnjak za volanom i uz to divljacki da vozi reli kroz grad, e sad treba uhapsiti njegove roditelje jer ocigledno je da je kao maloletnik uravljao bespravno motornim vozilom i uz to izazvao saobracajnu nesrecu sa smrtnim ishodom i teskim telesnim povredama opasnim po zivot kao i tesko delo ugrozavanje bezbednosti saobracaja sa smrtnim ishodom.Strasno!!!!!!!!

Cole5

pre 7 godina

Можда је украо возило и покушао да побегне, шта мислиш о тој могућност... Док полиција не саопшти ко је малолетник и ко је власник возила не можеш паушално судити родитељима...

mare

pre 7 godina

Vozac je imao 23 god,nije maloletan bio...ali sad je kasno za bilo kakvu pricu vise...njihovim roditeljima ne treba veca kazna nego decu da izgube...neka im je laka zemlja a porodici iskreno saucesce i neka im je Bog u pomoci

kobra

pre 7 godina

Citaaaajjjjte tekst prvo pa onda komentarisite a ne naslov citate i to je to..!!!Vozac je 23 godine star a decko iza vozaca koji je sedeo je 15 god star!!!!!!!!!!!!!

Nina

pre 7 godina

Ti ne citas dobaro clanak. Danas je umro decko 23g koji je vozio dzip a petnajestogodisnjak je bio pazadi iza vozaca. Ko je od ove dece ukrao kljuceve neznam neko jeste bilo ih je cetvorica.

zoki

pre 7 godina

Verovatno je ukrao tatin auto i hteo da se dokaze pred drugarima. I ja sam to uradio u njegovim godinama ali sam samo ostetio tocak na ivicnjak. Provozao sam svoju prvu ljubav.

pettar

pre 7 godina

Opet saobraćajna policija ne radi svoj posao... Kod svih ovakvih slučajeva stradanja dece unazad desetinu godina kriva je policija. Bilo je potrebno samo da budu na radnom mestu i kažu "dobro veče, molim Vaša dokumenta", znate koliko bi života dece bilo spašeno.

Draza

pre 7 godina

E moj Lazare...naravno da je dobro da nema jos nastradalih,ali da kazes da decak koji je poginuo (budala)...SRAMOTA....! jos si izneo elaborat o slucaju da dokazes koliko si pametan i sta bih ti uradio...sta mislis kako bih tebe mogli nazvati?

Draza

pre 7 godina

Milovane vidim da ne razumes,ali ako hoces ti pljuj po to preminulom decku...ja to gledam drugacije:naravno da mi je zao sto je taj mladic poginuo,e sad da li je bio pijan,nespretan,brzo vozio... to je nesto drugo ali mi to ne daje za pravo da ga nazivam kojkakvim recima nego jedan mladic je nastradao i meni je zao zbog toga.

milan

pre 7 godina

Vozac mora da je bio toliko pijan da ni u jednom trenutku pre udara u zid nije pokusao da skrene vozilo u ulicu levo ili desno. To se vidi po polozaju prednjih tockova posle udara. Ako je tata vozaca tajkun ili politicar od odgovornosti nema nista . Za sada nije jasno ko je vozio ali i to ce se povoljno resiti na sudu. Sigurno je da vlasnik onakvog auta nije bilo ko.

vojska_spasa

pre 7 godina

A da vi procitate vest ali sa razumevanjem?\nLepo pide da je vozac 23 godine poginuo kao i maloletnik od 15 godina koji je sedeo iza vozaca.\nPa nije taj maloletnik vozio aman ljudi.\nJos ovaj u prvom komentaru kaze dobro je da nekog nije ubio, pa jeste ubio je dete od 15 godina care!!!\n\n

Izbori 2024

Vesti

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!
Društvo

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!

Vladimir Lučić: Kada do kraja godine startujemo u SAD, bićemo jedan od većih svetskih operatora u smislu teritorije koju pokrivamo i na vrlo realnom smo putu da srpski Telekom postane velika i uspešna globalna kompanija

16.04.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija