• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.06.2016

21:34

ŠOKANTNO OTKRIĆE, DEVER MILOŠ MRZEO JELENU! U pesmama pokazao mesto i način na koji je izvršeno ubistvo!

Vesti

ŠOKANTNO OTKRIĆE, DEVER MILOŠ MRZEO JELENU! U pesmama pokazao mesto i način na koji je izvršeno ubistvo!

Podeli vest

Miloš Marjanović, dever ubijene pevačice, baš u vreme kada je 2010. Jelena započinjala karijeru u "Grandu", na svom blogu objavio foto-montažu kojom vređa i ismeva ovu muzičku kuću... Prošle godine objavio je pesmu u kojoj pominje "cvetnu poljanu" i "kamen u ruci", što se poklapa sa mestom i načinom na koji će Jelena kasnije biti ubijena

Miloš Marjanović, dever ubijene pevačice Jelene Marjanović, objavljivao je na svojim internet blogovima pesme iz kojih se može naslutiti da prezire svoju snaju!

U nekim njegovim stihovima, objavljenim 2015. godine, pominju se čak pojmovi poput "cvetne poljane" i "kamena u ruci", koji se neobično podudaraju sa mestom i načinom na koji je Jelena ubijena 2. aprila ove godine.

Jezivi stihovi

Miloš je na svom blogu jezivog naziva "Mrtvorođenče" (Mrtvorodjence.blogspot.rs) u aprilu 2010 godine, baš u vreme kada je Jelena počela da gradi karijeru u "Grandu", objavio foto-montažu kojom vređa i ismeva ovu muzičku kuću.

Public

Naime, on je napravio foto-montažu na kojoj je logo poznate produkcije prekriven ljudskim izmetom?! Iznad ove foto-montaže objavio je dve pesme sa čudnim, morbidnim stihovima.

Čudno podudaranje
Miloš u vreme kada je Jelena započinjala pevačku karijeru objavio pesmu u kojoj ismeva ženu "koja kreće u novi život i želi da bude poznata"

U prvoj, koja se zove "Psu od srca", Miloš stihovima ismeva ženu koja pokušava da počne novi život i postane poznata, što je upravo životna faza u kojoj se tada nalazila njegova snaja Jelena. Ona se, naime, krajem 2009. godine prijavila na audiciju u "Zvezdama Granda".

U pesmi "Psu od srca" objavljenoj 23. aprila 2010. doslovce piše:

Mislila si da svi krvare od sreće što će novu tebe upoznati... Mislila si da nekoga interesuje tvoj novi život... Mislila si da će svi od zavisti plakati... I da si konačno svima doskočila... Zabole nekoga s kim ti deliš telesne izlučevine"
Međutim, u jednom od početnih stihova, Miloš otkriva i neke svoje morbidne namere:
Gledaš me u oči... Pružaš mi ruku... Tako bih je sa apetitom odsekao..., kaže se u šokantnim stihovima Jeleninog devera.

Public

U sledećoj pesmi "Nebeski izrod", objavljenoj na istoj stranici, Miloš je priznao da je spreman i da ubija:
Živ i zdrav mi budi dok mi oružje ne daš. Jer tad pucaću i ubiti te, mizerni vladaru moj...

Čitavih pet godina kasnije, 20. jula 2015, Miloš je na drugom blogu (Agsizeren. blogspot. rs) objavio pesmu "Sozercanie", čiji se pojedini stihovi zlokobno podudaraju sa načinom na koji je Jelena ubijena (udarci kamenom u glavu) i mestom gde je usmrćena (poljana na nasipu u Borči).

Public

Kroz moje telo sečiva protiču, ruku u kamen spojenih, iz dubina te prizivam. Na cvetnoj poljani, suncem ogrejan, aure blistave, osmehom ovenčan, na izvoru svetla, mirom obasjan, od bola isceljen, iz dubina te prizivam, piše Miloš u ovoj pesmi.

Miloš je uvek gajio čudna osećanja prema Jeleni. Ona su od preterane simpatije često prelazila u prezir i mržnju
Prijatelj porodice Marjanović

Jake emocije

Prema rečima prijatelja porodice Marjanović koji je dobro upoznat sa odnosima u njoj, Miloš je uvek gajio čudna osećanja prema Jeleni.

- Miloš je u početku, kada se Jelena udala za njegovog brata Zorana, gajio simpatije prema njoj, možda čak i nešto više od toga. Definitivno, ona za njega nije bila samo supruga njegovog brata. Međutim, Milošev stav prema Jeleni naglo se promenio kada je ona počela da nastupa i peva. On nikada nije krio da prezire vrstu muziku kojom se ona bavi, o tome je indirektno u više navrata i pisao na svojim blogovima i na društvenim mrežama. Ipak, u jednom trenutku činilo se da je Miloš, pored muzike koju Jelena peva, počeo da prezire i nju samu. Do koje mere je to išlo moglo je samo da se nasluti, to najbolje zna on sam. Baš kao što samo on može da odgovori na pitanje da li je taj njegov prezir mogao da rezultira nečim mnogo gorim i kobnijim - zagonetan je ovaj prijatelj porodice Marjanović, koji je želeo da ostane anoniman. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
weiss

pre 7 godina

kako ste izlupali sad,pa idite malo slusajte grindcore da vidite nasta to lici pa opet nisu ubice i sektasi.....\n

jelena rip

pre 7 godina

Skoro pa sam sigurna da je ovaj Milos ubio jelenu ako je ovo sve tacno sto pisu....brat i otac u strahu da se otkrije da je to milos bio lazu i prave se da neznaju nista stite ga ...ili su vjerovatno i sami upetljani u to....jer boze moj meni kada bi brat ubio zenu ja bi njega ubio neznam sta bi uradio al to au oni svi imaju nesto sa tim.......dabogda im se sve vratilo ako su digli ruku na jelenu pravda mora biti zadovoljena !!!\n

Mila

pre 7 godina

Koliko cudna porodica,Boze me sacuvaj!Koji crni vernici,svi od reda cudni i nekako crni i negativni!Zar Jelena nista nije pricala svojoj majci,sa kim zivi,kako zivi,sta se desava???Zar je zdrav zivot da se nikom ne poveri,cuti i mozda trpi,ko zna sta???Lud svekar,luda svekrva,lud dever,ne znam za onog malog,sta reci,nego sacekati 18-ti rodjendan,pa dobro propitati o svemu!!! Ko zna ko se javio majci na telefon,kad je zvala,mozda neka zenska osoba,zadihana,kao trci,majka ne provaljuje???Majka ne zna kuda ona trci??Je l' to ikome normalno??Svi su mi cudni i misteriozni,ali SVI OD REDA!

MM

pre 7 godina

Bila je mlada, sama, nezaštićena, imala samo majku. Zaljubila se, ljubav je slepa...kad je progledala, evo šta je snašlo...

nije samo ljubav

pre 7 godina

bilo je tu nesto vise straha i pritisaka, a malo manje ljubavi. svi su teske psihopate, i jedino me strah toga da ce jedno nevino dete rasti u takvoj sredini.

Kuma Vera

pre 7 godina

Dodala bih i kumu Veru Vukomanovic koja je nedeljivi deo price.Radi se o osobi koja je prvo zvala "Sigurnu kucu" navodno da proveri da nije tamo Jeca.Takodje bi bilo interesantno da li ima veze sa varikinom. Nisam sigurna bas koliko su ludi to ce ovi iz L.L. da procene,ali da su opasni manipulatori i prevaranti to je sigurno.

pesnik

pre 7 godina

Poštovani uredniče dugo sam razmišqao dali da vam pišem više bilo kakav komentar,do sad nisan video ni jedan da je objavljebn,poslao sam mejl nevidim da vas bilo šta iz njega interesuje.Sve što ste danas napisali ja sam vam u mejlu rekao,nažalost to vas izgleda nezanima a rekao sam vam da me moj instikt nevara.Rekao sam da sam blizak potomak čuvenih tarabića i vas nezanima da i vi čujete mene,ako Bog da da dođem do celokuonih podataka tačno kad,gde i koje i kako lišijo života Jelenu.Ako nisi pročitao moj mejl od subote pročitaj i to shvati za ozbiqno - pesnik

Nenad

pre 7 godina

Postovani pesnice, verovatno su citali vas meil ali nisu nista shvatili jer te nepismeni. Mozda da neki lektor pregleda tekst pa tek po ispravljanju pravopisnih gresaka posaljete to redakciji. S` obzirom da su Tarabici, koji su navodno imali moc proricanja, ziveli pocetkom 19. veka, tesko da ste im vi BLIZAK potomak. Jedino ako imate blizu 150 godina. Posto vidim da sa postovanjem piste rec Bog velikim pocetnim slovom, pretpostavljam da ste vernik. A kao vernik bi trebalo da znate da crkva uci da je svako proricanje buducnosti zlo od djavola a ne dar od Boga jer jedini koji " vidi buducnost" je sam Bog i niko vise. Meni se cini da vas, dragi pesnice, "svrbi " onih 5 000 000 dinara koje Informer daje kao nagradu za informaciju o ubici. Bez uvrede, moja malenkost LJUBITELJ LEPIH PESAMA.

Steve G

pre 7 godina

A, ti si taj sto im dostavlja informacije, pa onda oni lupetaju iz dana u dan?

Noa

pre 7 godina

Ja sam videla miloseve slike..on je s djavlima u porodici...sminka se kao vampir..on je totalni bolesnik...napustio svira ti taj rok muziku...samo je kod kuce spava i utucen plasi se hapsenje..puko je vec. Ala ih je zorka vracara na put crni postavila..celi zivot. Svi su bolesnici...strpimo se sjedi hapsenje koje je na pragu. Sto su orgijali naorgijali su za vajkada...bilo ko od njih trojice sva trojica su za kaznu. To je kod njih sto se kaze tudje kost...Al nece moci smrt je u pitanju. Jana ce odrastati kod krsmanovica. Svemu je odgovorna gatara luda i glava kuce vracanje.

nada

pre 7 godina

Eto vam ubice koji je jos mnogo ranije planirao ovo podmuklo ubistvo. Pesme koje se pevaju u najvecim slucajevima opisiju osobu koja je izvodi tako da je i meni samoj kao laiku sada 100% jasno da je Jelenu ubio dever a jos je samo pitanje ko mu je pomogao ¨! Hapsenje pod hitno jer ovo moze preci u jos vecu tragediju.Oni su svi MONSTRUMI - DOZIVOTNA ROBIJA !!!!!!!!!!!!!

Dunja

pre 7 godina

Sumnjiv je dever, mozda i vise od Zorana. Porodicu treba pritisnuti da otkriju neki trag ko je ubica.

No name

pre 7 godina

Definitivno bolesno. Jezivi stihovi. Sta li se zbiva u umu koji ovako nesto "iskreira"?! Mrkli mrak, potpuna tama, ponor...gotovo sablasno. Medjutim, svaki dan smo blizi istini i trenutku kada ce se obelodaniti ime monstruma koji je kukavicki i bezdusno uzeo zivot koji je za razliku od njegovog, praznog i sivog, bio obojen ljubavlju prema maloj Jani, brigom o bolesnoj majci, o porodici, planovima...Izvesno je da policija zna ko je pocinilac, to nije vise upitno. Sada se slazu poslednje puzle u celovitu i tuznu sliku. Pocinilac zivi svoje poslednje dane na slobodi jer ce se ubrzo naci iza resetaka, u svom mracnom svetu u koji je potonulo sve sto je ljudsko. Za mir Jelenine duse, trazimo da pravda bude zadovoljena! I bice! Podrska policiji, novinarima! Odradite do kraja posao, budite mudri i vispreni. Nema boljih, potvrdite nam to.

Lana

pre 7 godina

Divno ste napisali komentar ! …. Divno ste uoblicili sve moje misli o ovom tuznom .. pretuznom slucaju .. koji je nadmasio sve Hickokove filmove …..

Zeljko

pre 7 godina

Ja prezirem Grand ,pink i takvu muziku! Znaci Li to da Sam i ja ubica? Uostalom to slusaju babe od 60 god

Sale

pre 7 godina

Jeca je nastupala 1997. na festivalu "Moravski biseri", posle nekoliko godina izdala CD za BN Music, a zatim za Grand. Pa kako to da Saša Popović nije mogao da je ponovo pusti da snimi za Grand, nego je morala da učestvuje na audiciji za "Zvezde Granda" 2009. A pored toga i muž joj je kompozitor sa kojim su sarađivali pevači iz Granda. Zvezde Granda su takmičenje za anonimuse koji tek treba da steknu popularnost. Nije čudo da rok muzičari mrze narodnu muziku, a kako to da brat komponuje narodnjake? Možda je i brata mrzeo!

Dema

pre 7 godina

Mama je baš "divno" vaspitala svog sina.Mora da joj je u tome pomogla "Sveta Petka",s kojom je često u kontaktu.Izgleda da ta "bioenergija" toliko "magnetno" deluje na sve koji se nalaze u maminom okruženju.Toliko... da možeš dobiti inspiraciju i za ovakve pesme.A možda... i za nešto još inspirativnije...(?)

Sjena

pre 7 godina

Od ovog saznanja zastaje dah u grlu, suvišno je bilo šta dodati; strašno i jezivo.

magda

pre 7 godina

Definitivno cela porodica je zesce poremecena,utripovali se da su neki mnogo znacajni od boga dati,majka predstavnica SvetePetke,jedan sin ima kluceve od vitezova ovaj drugi Rajmstajn.Pod hitno ih uhapsite i zovite strucnjake iz Laze Lazarevica,oni ce vam najbolje objasniti posle razgovora sa njima,skim imate posla.Ovaj matori poglavica je izgleda izvor sveg ludila koje pokazuju sinovi,jer je muskoj deci uzor otac.Ne znam kako ih do sada niko nije provalio,mora da su prirodno ipak bistri ali ih to nije moglo amnestirati od genetike koja po ovom tekstu bas zalazi u patologiju.\n

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

Uzrok ovakvog razmisljanja i ponasanja je u direktnoj u vezi sa majkom i datira od samog zaceca.Epigenetika to vrlo lepo objasnjava i potire stara genetska izucavanja.Sto se tice oca "wanna be poglavica" ali poglavarka je krsnija i ima dugacke crvene nokte. Mrznja i nasilje prema ZENAMA (sposobnim, radnim, humanim, inteligentnim ....) su posledice maminih sinova po sistemu :"sve su zene kur.e samo moja mama nije" jer njihova mama i nije zena vec sto bi dalmatinci rekli straca sine straca. Nisu oni mentalni bolesnici vec zlikovci i kriminalci kojima je mesto u celijama bez prozora.

Istina

pre 7 godina

IŠ SOTONO JEDNA!!... UBI ZENU TO SI ISPISAO TVOJIM SOTONSKIM MISLIMA!!.. POLICIJO UZMITE BELI LUK I KRST KAD KRENETE OVE DA HAPSITE., SAMO TAKO MOZETE BITI SIGURNI!

Kaca

pre 7 godina

Slazem se, beli luk i krst za svakog ko ima ikakvi kontakt sa necastivim. Strasno !

magda

pre 7 godina

Za oba brata se po ovom sto ste izneli karakteristicna je velika patnja,Zoran govori o kljucevima patnje ,ovaj drugi u stihovima prica o velikoj patnji.Procitajte knjigu Hermana Hesea, Stepski vuk, pa ce vam biti jasno da se tu radi o endogenoj psihozi,karakteristicnoj za inteligentne ljude.\n

Eli

pre 7 godina

pa onda bi valjda prvo prezirao brata koji je duze u "biznisu" .... Ali, ponavljam: zna ko je, garant!

plavibicikl

pre 7 godina

Istražuje se monstruozno ubistvo, GDJE je Miloševa žena (djevojka). Nestala je ili je u 'kućnom pritvoru'.

Noa

pre 7 godina

Pisalo se da je zena urosa ispitivana..otkud zena kad sad pisu...urose va djevojka nedolazi kod urosa...ni troga od nje...a i o urosu se nista nije spomenulo da postoji izpocetka....a sad vidi koje crne rupe. Tu njegovu treba naci i na isitivanje...oooobaveznooo

Andja

pre 7 godina

Djubre od muzike ,a tip psiho ... Ovi veliki vernici se sprdaju sa svima nama ..

ivan

pre 7 godina

Hapsite ivo CUDO sto pre da ne naudi maloj Jani i jos nekome.

tori

pre 7 godina

Nabavice ONI lekarska uverenja da Su neuracunljivi I tome slicno tako da CE biti brzo oslobodjeni krivice..a pros to ne verujem da Jelena I njena majka nisu znale kakva je to porodica.

Lana

pre 7 godina

Otac je strogo branio Jeleni da se uda za Zorana , jer ga je dobro poznavao . .. ali se ona smrtno zaljubila u njega jos kao sesnaestogodisnja devojka … Kasnije je pobegla za njega .. i otac je vratio kuci .. ali ubrzo ona opet bezi u kucu Marjanovica .. Janu je rodila posle oceve smrti …..

MAMA CECA

pre 7 godina

Nije je on ubio on je sa ocem se otarasio lesa BABA JE UBICA I KOLOVODJA SVEGA .....ONA JE SAV SVOJ BES I MRZNJU IZBACILA IZ SEBE JER JE VESTO SVOJU MRZNJU PRIKRIVALA ....KADA SE JECA VRATILA NA ESTRADU ZORICA JE PUKLA JER VISE NIJE BILA CENTAR OD KOJEG SVI ZAVISE!!!

jeca rip

pre 7 godina

MAMA CECA podpisujem sve !!!!  nisu oni mogli podneti da jelena uspije i bude popularna....nisu mogli da podnesu da ona bude uspesna i samostalna ....a taj smrad od milosa zasto pljuje po grandu a brat rodjeni kompozitor bolesnici jedni        ZELJKO  neslusaju samo babe muziku na grandu nego svi ljudi zdrave pameti \n

cudno

pre 7 godina

Ne verujem da je mrzeo samo zbog muzike...Meni ovo izgleda kao da je poznavao Jelenu pre nego sto se udala za njegovog brata i da je bio zaljubljen u nju...opsednut. To se lepo cita iz stihova:\"hranis psa da te ujede\"...i...\" pruzas mi ruku a tako bih je s apetitom odsekao\". U svakom slucaju niko od Marijanovica nije normalan-ukupno bar 100 god robije za njih\n

starica

pre 7 godina

Jadna Jeca je sve trpela radi cerkice i sluzila luciferima a majku nije zelela da uvlaci u svoje probleme (verovatno iz grize savesti sto se uprkos protivljenju oca udala za Z.). Svaka normalna zena i majka bi tako uradila a pogotovu materijalno zavisna kao sto je bila Jeca. Poznajem zenu koja je skoro identicno zivela kao Jeca ali se ipak na kraju spasila kad su deca stala na svoje noge. Narode, pomozite policiji vasim informacijama a kriminalnu policiju molim da garantuje anonimitet svedoka!!!!!!!!!!!!

Lana

pre 7 godina

Jasno je da je Milos nju i voleo i mrzeo .. to se u psihologiji zove " ambivalentni stav " …. sve je to izrazio u svojim pesmama … a svima je poznato da nas od ljubavi do mrznje samo KORAK deli ….. to su te emocije koje su harale njegovom bolesnom dusom …… G O T O V je i on Z A U V E K …..

law abiding citizen

pre 7 godina

Ja nisam kao pesnik potomak tarabića i šta god je pesnik hteo time da kaže elem još pre 2meseca sam napisao da je ubica M.M. da ga svi štite jer su i sami izopačeni i da će policija materijalne dokaze ako su još uvek tamo naći u crnim kesama u blizini kuće..ako sa ovim komentarom remetim istragu policij ili vaš tiraž e onda nemem komentar...

opet laž

pre 7 godina

serete opet ja milslim da je vučićevič ubica jelene pošto krije ubicu ....i okrivljuje marjanoviće

Posmatrac

pre 7 godina

"Prezire tu vrstu muzike"nA njegov rodjeni brat Zoran učestvuje u stvaranju iste.nKoliko citam on je tekstopisac, aranzer isl. Radio je za pevače Granda. Možda to nije mržnja prema "vrsti muzike" nego zavist prema bratu koji je uspešniji i  obrce više love nego ovaj "hard core" muzičar...nUkoliko mu je Jelena zaista bila simpatična, verovatno je ta zavist otišla još dalje... nSetite se psihologa koji su tvrdili da je  ubio neko ko je bio umislio da je ona zaljubljena u njega a ne sme da pokaze... nNek mi Bog oprosti ako gresim. Ali mogao bi biti on. n

Citateljka samo informera

pre 7 godina

Stvarno gde se taj Jelenin dever izgubi posle tog zlocins? Neka ga hapse ako je sumnjiv i ustanovice se dali nevin ili ne. Sta ceka nasa policija ?

Citateljica samo informera

pre 7 godina

@mama ceca Znaci mama ceca upucena u situaciju cim tako sigurno pise?

ETF

pre 7 godina

Hapsite to sto pre, ako imate dovoljno dokaza. Malu Janu sklonite iz te djavolje kuce. Istina polako izlazi na videlo. To me raduje. Ubici su dani na slobodi odbrojani. Jeco, neka ti je laka zemlja, a krvnika vesati po kratkom postupku.

Jelena

pre 7 godina

Grand produkcija i jeste g..no,nije covek nista pogresio.Nihov rad mi lici na organizovanu prostituciju....otrov za mlade ljude.Sto se tice ubistva,mlade,lepe zene,majke to je strasno i iskreno se nadam da ce uhvatiti ubicu i da ce biti kaznjen po zakonu.

milka

pre 7 godina

Molim Vas, ovde je više nego jasno da se radi o nekoj sektaškoj porodici ko zna šta je ta porodica i koliko zla do sada ta satanska porodica progutala, pa je na kraju progutala i snaju koja je verovatno možda ličila da će da ih nekada otkrije. Alo MUP cela porodica u buaru pritvor sve dok ne progovore i ranije šta su čiju decu klali i krv pili i orgijali zar to da bude na slobodi onda se i vi pazite i vaša deca će doići na red.

juka

pre 7 godina

Organizovano porodično ubistvo zbog emotivnih razmerica izmedju pokojne jelene i nekog iz te porodice.Neko od njih ako ne i svi muski clanovi su hteli imati nesto sa njom.Tu govorimo već o sektaskim obicajima.NIje nuzno da su i oni sektasi ali običaji im se mogu svrstati u sektaske ili bolesne običaje.POsto su napravili neko opasno sranje sa pokojnom odlučili su je i ubiti.Policija ne može hapsiti bez dokaza,ali ni oni nece moći ziveti u svojoj kuci ko u zatvoru.Puci ce.Jer dok se ne otkriju ubice njima nema leba pod suncem.Svi ce ih proganjati.MAJKA NARAVNO SVE ZNA ALI STRAH JE JAČI.

Stela

pre 7 godina

Pravda za Jelenu, Počivaj u miru! U kakvom si ti zverinjaku živela?

Blok 63

pre 7 godina

Ne mogu a da se ne zapitam da li je moguce da Jelena nije provalila da su porodica idiota u kompletu!?zaljubljena ok...ali odljubila bih se u sekundi kad bih mu videla mamu,tatu i brata..a i zoran se vidi odmah da psihicki nije ok...to i budala moze da provali....ovaj lupeta gluposti o astralnom svetu,ova matora vara ljude kao satro leci...tata poglavica plemena,brat budaletina...boze me sacuvaj...

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

Moguce je jer kad je mlada osoba zaljubljena ona ne vidi manipulatore. Dete iz casne i postene porodice ni ne zna za ovakve slucajeve. Sta reci za ljude koje je doticna umisljena poglavarka manipulisala sve ove godine. 60 ljudi dnevno( ljudi koji su trazili pomoc od ove manipulatorke ) nebih rekla da su svi bili naivni a jos manje slepi pored ociju.Zivela sam 10 godina ovaj pakao i pored svog mog strucnog znanja i iskustva nisam videla do pred sam kraj. Neuropsihijatar visokog svetskog ranga specijalista za ovakve slucajeve mi je otvorila oci jer je i sama bila izmanipulisana u svom braku. Zasto? Zato sto je mislila da takvi slucajevi postoje samo u njenoj ordinaciji ali ne i u njenoj kuci. Deco moja draga na veliku zalost mnogo je ovakvih familija sto znaci otvorite 10 ociju pre nego se odlucite za ljubav.Kako ih prepoznati? Lencuge, svindleri, ljubomorni, umisljeni da su "specijalni", iskompleksirani.... osobe koje ne znaju da vode dijalog vec samo monolog. Zahtevaju poslusnost u protivnom dolazi do nasilja kako psihickog tako i fizickog. Mamini sinovi koji nikada nisu prestali (niti ce ) sa doj.njem i drzanjem mamine suknje. Bezite od njih glavom bez obzira jer u njavecem broju slucajeva ce te doziveti Jeleninu sudbinu.

Luna

pre 7 godina

To sto neko prezire tu muziku, ne znaci da je ubica. Ocigledno je da sakrivate pravog ubicu, tako sto pisete ovakve debilne tekstove. Kako vi mozete da udjete u neciju glavu i vidite dali je nokog voleo ili mrzeo?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija