• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

15.06.2016

10:42

LELEK BAKE DEČAKA STRADALOG U OBRENOVCU: Sine, što me ostavi, baka ti kupila nove patike za maturu...

Vesti

LELEK BAKE DEČAKA STRADALOG U OBRENOVCU: Sine, što me ostavi, baka ti kupila nove patike za maturu...

Podeli vest

Četvorica mladića pijani se zakucali u zid džipom koji su ukrali od oca jednog od njih. Poginuli su vozač Stanislav Petković (23) i Dragan Tešić, koji je proslavljao 15. rođendan

 

Ostali su u tako slupanom džipu najmanje pola sata, jer niko nije prijavio udes. Policajci su slučajno naišli na njih
Izvor iz istrage

Stanislav Petković (23) i Dragan Tešić (15) su poginuli, a još dvojica maloletnika su teško povređeni prekjuče oko tri sata iza ponoći, kad su se pijani džipom "grand čiroki" zakucali u zid nekadašnjeg restorana "Ribica" u Obrenovcu!

Mladići su te noći slavili Draganov 15. rođendan, a prethodno su ukrali džip od oca jednog od njih. Petković, koji je bio za volanom, bez upaljenih svetala najverovatnije je pomešao papučicu za gas i kočnicu. Izleteo je iz krivine na uglu ulica Vojvode Mišića i Kralja Petra Prvog, i sa 150 kilometara na sat su udarili u zid.


(VIDEO) DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U OBRENOVCU! Preminuo i vozač džipa koji se u punoj brzini zakucao u zid!
 

Ogromna brzina

Koliko je Stanislav Petković brzo vozio džip svedoče i snimci sa kamera duž ulica kojim su se kretali.
- Na tim snimcima se u početku vidi tačka, koja zatim neverovatnom brzinom prolazi pored kamere. Od velike brzine se ne može videti ni model džipa, samo crna tačka koja proleće - kaže sagovornik Informera iz policije.

Suvozač Andrej R. (16), koji je od oca ukrao džip, i Nikola M. (16), koji je sedeo na zadnjem sedištu pored stradalog Tešića, zbrinuti su u bolnici i nisu životno ugroženi.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, mladići su slavili Tešićev rođendan, koji je iz okoline Kragujevca, gde živi sa majkom, došao u Obrenovac kako bi rođendan proslavio sa svojim društvom.

- Andrej je od oca ukrao ključeve džipa i krenuli su u pijanku. Oko tri sata iza ponoći, verovatno usled alkohola, Stanislavu je koncentracija popustila, pa je u raskrsnici pomešao gas i kočnicu. Kod automobila sa automatskim menjačem to se dešava neiskusnim vozačima - priča naš izvor.

Usledio je, kaže, strahovit udarac.

Informer

- Ostali su u tako slupanom džipu najmanje pola sata, jer niko nije prijavio udes. Policajci su slučajno naišli na njih patrolirajući tim krajem i odmah alarmirali kolege i Hitnu pomoć. Ti momci, inače, nemaju dosijee i nisu neki probisveti, ali su iz nesmotrenosti i nepažnje doživeli tragediju - objašnjava naš sagovornik.

150 kilometara na sat je išao džip kad su se zabili u zid

Dragan Tešić je podlegao povredama ubrzo posle udesa, dok je Stanislav Petković preminuo tokom jutra u bolnici. Preostala dva putnika u džipu, kažu u policiji, imala su ludu sreću i očekuje se da narednih dana budu pušteni na kućno lečenje.

U porodici stradalog dečaka juče smo zatekli baku Slobodanku, koja je jedva dolazila do daha od tuge za unukom.

Informer

- Jao, šta me snađe... Ode moj unuk, moje zlato.... Toliko smo se radovali kad je završio osnovnu školu, a sad ga sahranjujemo.  Sine, što me ostavi, baka ti kupila nove patike za maturu. Uzela sam ti i leptir-mašnu, samo jednom si je stavio - jecala je Slobodanka.

Rođak ove porodice rekao nam je da je Draganova majka Ceca veoma teško podnela gubitak sina.

- Svisnuće od tuge jadna... Rekla je da se iskopa još jedna raka za nju jer neće moći da živi bez sina - kaže on.

Komšije porodice Petković kazale su nam da je Stanislav živeo sa majkom i sestrom, koje su juče ujutro krenule u posetu u bolnicu, ne znajući da je on umro.

- U međuvremenu, kući je stigao telegram da je Stanislav preminuo... U bolnici su i njih dve saznale za tragediju. Bog zna kako su se osećale kad im je saopšteno za Stanislava. Čuo sam da su mu odmah po prijemu u bolnicu izvadili slezinu, ali nije mogao da izdrži. Strašno... - ispričao nam je komšija. 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lara Buba Mara

pre 7 godina

Molim vas:Na raskrsnici pomesao GAS i KOCNICU,da nije zalosno bilo bi smesno.Koliko metara morate da vozite,da bi ste dostigli brzinu od 150 Km na sat?Nije se to desili na raskrsnici,a uzrok je mesanje papucica-komande gasa i kocnice.Deca su izginula,kazite glasno i jasno: da je to bilo zbog pijanstva dece od 15 i 16 godina,zbog bahatosti i neposlusnosti saobracajnih i drugih zakona ove zemlje.Mora se pod hitno stati na put ovim drumskim ubicama/ razbojnicima,sreca u nesreci je ta,sto nisu ubili jos nekoliko neduznih ljudi.Ja sam rekla sta mislim,a vi se sada zamislite,meni je i to dovoljno,a dovoljna je i sama cinjenica,da niti ja,niti neko meni drag nije se nasao na putu ovim pijanim,bahatim,razularenim tinejdžerima te noci.Hvala.

Dara Bubamara

pre 7 godina

ocigledno je da niste seli u auto od 3000cc sa automatskim menjacem...

Lara Buba Mara

pre 7 godina

Cula Lara,cula,i vozila(Lara ima 60 godina zivi na zapadu vec 40) vozila Lara svasta,nego ti izgledami,da ti isto,kao i pijana,mahata izginula mladjarija, mesas "papucice", da li se taj tvoj menjac koji spominjes upotrevbljava u sred grada na sred raskrsnice u sred PIJANE noci??? Ne kritikuj ti Laru,sta je Lara cula i necula,samo neka Lara ne cuje,da pijana i drogirana mladost gine u sred grada/sela,sume,jarka ijendeka,betonskih ograda i provalija,da crne kukavice necije majke,bake,deke lelecu,uz blagoslov takvih neosecajnih,nadobudnih kao sto si ti,od celog mog teksta,ti si se samo uhvatio za tehniski pregled auta,koliku brzinu moze da razvije za 5 sekundi,cisto onako i mislim,da si ti takodje jedan od tih bahatih nocnih losih vozaca,koji zavrse u kesi komunalne sluzbe!Zelim ti lep dan i mirnu voznju.Lara-vozac sa stazom od 42 godine-bez greske-a jos i povrh toga svega ZIVA!

nada

pre 7 godina

Velika tuga naravno ! Ali deca bez dosijea ne znaci nista vec se ovde postavlja pitanje zasto je kljuc od auta bio na dohvat ruke maloletnog deteta i zasto alkoholisani sedaju za volan ? Roditelji obratite paznju na svoju decu jer ovo je neka sasvim nova generacija !!!!!!!!! Saucesce porodicama nastradalih decaka.

beograd 1

pre 7 godina

leteli su nisu vozili. besna makina, besni pijani , i neodgovorni momci. nije mladost uvek opravdanje za bahatost, i nevaspitanje. dobro je jedino da niko neduzan nije stradao.

poznavalac

pre 7 godina

gospodo kada pisete o nekom dogadjaju malo proverite cinjenice i ne izmisljajte zarad senzacije,Kao prvo na video snimku sa sigurnosne kamere jasno se vidi vreme udesa i vreme kad su policija i hitna pomoc na licu mesta i uveliko pokusavaju da pomognu unesrecenima sto je tacno 11 minuta ,znaci da su svi bili tu nakon maksimalno 8 do 9 minuta,slozicete se da je to jako brzo u datim okolnostima.Drugo na osnovu trenutka kada se dzip pojavio u kadru do trenutka udara protekla je jedna sekunda,put koji je auto presao u toj sekundi je 30 metara iz cega se vrlo jednostavno moze izracunati da se dzip kretao brzinom od 108 km na cas a ne 150 kako ste vi napisali.Ovo vam pisem zarad istine i bez lose namere.

ANNA

pre 7 godina

konacno neko da objasni...I da ne kudi tu decu javno.. ja sam licno poznavala Petkovica, decko je bio za primer, a alkohol je djavo,gotovo je sad, njih dvojice nema pa nema... a policiju necu da komentarisem .

pavlov

pre 7 godina

Tuga! Bitno je da tata ima dzip, a ne i kontrolu nad detetom!!!

Strašno

pre 7 godina

Bitno je dá ti komentarises a nemáš gram mozga.

Čitateljka

pre 7 godina

Pijan ili trezan, dvadesettrogodišnjak je pristao da vozi tuđi automobil i vozio je 150 km/h; šesnaestogodišnjak je svom ocu ukrao automobil i ključeve; petnaestogodišnjak i još dvojica takođe maloletnika su svojevpljno pristali da se voze ukradenim automobilom. Dogodilo se nešto sasvim normalno, da ne kažem: ono što (je) treba/lo da se dogodi! I sada treba da mi je žao? Dobro je da nisu poginuli i da nisu povređeni onikoji su nedužni. U tekstu piše da su ,,krenuli u pijanku'' i da ,,nisu bili probisveti''; nisu probisveti a ukradenim vozilom krenuli u pijanku!? I šta da napišem na kraju komentara? Da mi je žao? Umesto odgovora ću ponoviti da je dobro što nisu stradalinedužni.

vukica

pre 7 godina

Vozac je kiv jer nije imao talenat Gocinog sina,koji u krivine prolazi kolunu 200 na sat.

zoki

pre 7 godina

Ako je isao 150km/h to znaci da je u sekundi presao 41.7 metara. On raskrsnicu pijan nije ni video pa nije ni bilo sansi da reaguje na vreme. Tesko bi trezan reagovao pri toj brzini a pijan covek nema nikakve sanse.

Izbori 2024

Vesti

TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija