• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

16.06.2016

08:31

PREGOVORI PROPALI, POČINJE SUĐENJE! Rebrača odbila da vrati 10.000 evra!

Vesti

PREGOVORI PROPALI, POČINJE SUĐENJE! Rebrača odbila da vrati 10.000 evra!

Podeli vest

Početak suđenja bivšoj manekenki Katarini Rebrači (43), optuženoj da je sa tri saradnice nezakonito prisvojila 37 miliona dinara iz Fonda za prevenciju raka dojke, konačno je zakazan za 6. jul pošto je juče završeno pripremno ročište

Ovaj postupak pokrenut je pred Višim sudom u Beogradu još pre šest godina. Međutim, zbog promene predsedavajućeg sudije prošle godine je vraćen na početak. Rebrača je u decembru vodila pregovore sa tužilaštvom o sporazumnom priznanju krivice, ali su oni propali pošto nisu mogli da se dogovore o visini kazne i novčanog iznosa koji bi morala da vrati.


REBRAČA DOBIJA NANOGICU?! Bivša manekenka će morati da vrati pare ako hoće da izbegne zatvor!

Prema saznanjima Informera, tužilaštvo je predložilo manekenki da uplati "samo" 10.000 evra, što je ona odbila jer tvrdi da nikad nije uzela sporni novac te da se trenutno nalazi u teškoj materijalnoj situaciji! Navela je da je nezaposlena i da nema nikakva mesečna primanja, zbog čega je izdržavaju otac, koji je u penziji, i bivši suprug.


ŠOKANTNO PRIZNANJE KATARINE REBRAČE: Nemam od čega da živim!

Osim Rebrači, sudi se i njenoj majci Sandrini Bogunović, Slađani Mironiji i Mirjani Hristić. Terete se da su od marta 2006. do aprila 2010. za svoje potrebe uzimale novac koji su na račune Dobrotvornog fonda "Katarina Rebrača" uplatili donatori radi edukacije i informisanja žena o prevenciji raka dojke, uglavnom preko uplatnica "Infostana".


OSTALA SAMA Katarina Rebrača bankrotirala!

Vlasnica Fonda uhapšena je 7. aprila 2010. godine i u pritvoru je provela sedam i po meseci. Pred sudom je odbacila sve navode optužnice i za svoje hapšenje optužila tadašnjeg direktora Instituta za onkologiju i radiologiju Nenada Borojevića, koji se u januaru 2012. godine ubio, jer je i sam bio procesuiran u drugom postupku pred Specijalnim sudom. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija