• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dudvarski

16.06.2016

12:53

HAOS U PALATI PRAVDE! Ultimat fajter Tasmanijski Đavo pretukao svedoka usred sudnice!

Vesti

HAOS U PALATI PRAVDE! Ultimat fajter Tasmanijski Đavo pretukao svedoka usred sudnice!

Podeli vest

Miljan Đurašinović (37), zvani Tasmanijski Đavo, koji je optužen zbog nasilja nad ženom i detetom i nedozvoljenog držanja oružja, pretukao je danas svedoka u sudnici Prvog suda u Palati pravde

Iako je sudska straža uspela da odreaguje, Đavo je ipak uspeo da izudara svedoka. 

Inače, Đurašinović se tereti da je krajem februara ove godine napao suprugu i svoja dva maloletna sina, preteći da će ih sve zapaliti. Đurašinović, koji je svojevremeno bio svetski prvak u ultimat fajtu, osumnjicen je za nasilje u porodici, a uhapšen je u svom stanu u naselju Mirijevo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vaske

pre 7 godina

pa ta zena nije normalna kada se udala za ovakvu nakazu....

MAMA CECA

pre 7 godina

A kako je usred sudnice moglo doci do toga, sta je policija radila dok je svedok dobijao udarce ...eto kako u Srbiji sve funkcionise ....jel treba nesto i reci na sve ovo...ko god je dozvolio ovaj incident svima OTKAZE PODELITI...dovedite savesne policajce i obezbedjenje a ne radnike preko veze koji su zaposljavani a o poslu neznaju nista!!!

dejan

pre 7 godina

to je jako dobar momak i nije nasilnik ,vec covek koji neda na sebe i ja neverujem da je svoju porodicu maltretirao ili slicno ,djavo je momcina kakvog nema na planeti.....ljubi ga brat limun...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija