• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ei

19.06.2016

20:00

MAJKA UBIJENE PEVAČICE ŽIVI U STRAHU: Zatvorila se u kuću, skriva se od UBICE koji je još na slobodi!

Vesti

MAJKA UBIJENE PEVAČICE ŽIVI U STRAHU: Zatvorila se u kuću, skriva se od UBICE koji je još na slobodi!

Podeli vest

Jelenina majka Zorica Krsmanović poslednjih dana živi u velikom strahu, saznaje Informer. Zorica više ne sedi u dvorištu, počela je da zaključava kapiju, a na pozive odgovara samo sestrama i prvoj komšinici

Prema rečima prijatelja bliskog ovoj porodici, čini mu se kao da se Jelenina majka plaši i krije od nekoga.


ŠOKANTNO OTKRIĆE FORENZIČARA: Rekonstruisani poslednji trenuci pevačicinog života - JELENA UBIJANA DESET MINUTA!

Prijatelj Krsmanovića kaže da je Zorica pre nedelju dana naglo promenila ponašanje i počela da se skriva.
 

- Bio sam pre neki dan kod nje, ali kapija je bila zaključana. Nigde žive duše. Jedva sam je dobio. Skrhana je bolom i želi da se izoluje. Plaši se da neko ne vidi Janu, da je nešto ne pita.

Kada zazvoni telefon, uvek se štrecne, a sva se usplahiri kada dođe neko nepoznat, jer je ubica na slobodi. Počela je na sve da sumnja. Deluje mi kao da je u nekom velikom strahu - ističe naš sagovornik.

POTRESNO, MALA JANA ČEKA DA SE MAMA VRATI: Baka i rođaci još ne žele da joj saopšte strašnu istinu!

NADA TOPČAGIĆ OTKAČILA MARJANOVIĆE: Stravično je ovo što se dešava oko Jecinog ubistva, ne znam kome da verujem!

ŠOKANTNO OTKRIĆE FORENZIČARA: Rekonstruisani poslednji trenuci pevačicinog života - JELENA UBIJANA DESET MINUTA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sjena

pre 7 godina

Razumljivo da je u strahu, sve se iskomlikovalo; osim što je bolesna, izgubila je kćerku, brine o unuci; život joj se pretvorio u haos... Teško je živjeti u neizvjesnosti, ubica je još uvijek na slobodi.

Noa

pre 7 godina

Necudi. Plasi se unuki a i uopste. Mnogo je tu svega u cemu je zivela njena cerka. I sama zna a i ovi svi natpisi...pa vidi da nisu marjanovici ono sto je ona znala i da tu ima sok stvari o cudnovatoj marjanovici zajednici. Eeej majka je majka...jeca je skrivala da se majka nebrine a eto sad...sausen je majkin svet. S sazaljenjem u bolu deli sate i dane sa unukom i cak u strahu...dabogda se napatio dok ga neodvedu...uhapse...blizu je to...fanatizovani...marjanovici...sva trojicu u pritvor i na posebno ispitivanje...ajme sta se ceka...Da jos koga neobileze kao kljuc spasenja...fuuuj...nekse izmedju sebe ubiju sa kljucem spasenja..zasto tudje dete.... oni su ludjaci teske i teske i raznovrsne misterije.

Osecaj me ne vara

pre 7 godina

Ja mislim Sjena da ubica nije bukvalno slobodan... Vec je na oku policije, i motre na njega a da nije ni svestam i svaki sekund znaju sta radi...!!!

Fica

pre 7 godina

Sta ce jadna baba, nadajmo se da ce se smenama u policiji istraga pokrenuti i ubice uhapsiti.

magda

pre 7 godina

Ovde je sve ko u Kafkinom Procesu,svi iracionalni,kao da su pali smarsa,svako nekog krije,ne moze normalan covek da ih uhvati ni za glavu ni za rep,sacuvaj boze,bar se od majke ocekivalo da nesto zna i da sumnja u nekoga a ona sve krije i kao, nit luk jela nit luk mirisala.Prosto je nemoguce da kao majka nije umela da vidi svoje dete na pravi nacin i da bar oseti,sta se s njom desava i u kakvoj zavrzlami zivi.Ona izjavljuje:\"Nista necu da kazem dok policija ne otkrije ko je ubio Jecu\",kao da se tu radi o nekom komsijskom detetu a ne njenom rodjenom.Prosto neshvatljivo i cudno ponasanje jedne majke.\n

Andja

pre 7 godina

Ti kao da ne razumes u kakvom stanju je ova zena ... Sama bez zastite , bolesna, utucena od tuge a kad je unucica kod nje jos je u strahu da neko ne naudi detetu ... Kad prelista novine , uplasi se od naslova .. Kome ta zena da veruje ?... Na neki nacin ne bilo lose da joj se odredi policijska zastita , da se koliko - toliko oseca sigurnije , msm ne zbog nje licno ali zbog deteta ..

mina

pre 7 godina

Cija je to briga sta ce da kaze ili nece da kaze. Ma nezelite vi vise nego majka da se ubica otkrije. Sramota sta sve pise i pametuje.

Tale

pre 7 godina

Sram te bilo! I dosta više sa citiranjem nepostojeće rečenice. Nije žena rekla da će progovoriti o ubistvu niti o svojim sumnjama nakon što uhapse ubicu već je izjavila da joj nije do priče i da će pričati sa novinarima nakon što se ubica uhapsi, što je i normalno ponašanje majke koja prolazi kroz takvu agoniju. Dete joj je ubijeno na najstrašniji način, novinari su je opsedali i tražili priču za sutrašnju naslovnu stranu, žena rekla nije joj do priče!!! Novinari to plasirali na način da dodatno mistifikuju slučaj i da se takvi kao ti upecaju. Sluđena je, zbunjena je, verovala je da je Jelena imala skladan brak i da nikakvih ozbiljnih problema nije imala, što je možda i tačno. Ne znamo još uvek šta je istina i ostavite jadnu ženu na miru!!!

Dema

pre 7 godina

A zašto da je bude sramota? Što je iskreno (bez psovki,uvreda i vređanja) iznela svoj stav? Tebe treba da je sramota,što kažeš da ne postoji rečenica Jelenine mame da će progovoriti,tek kad uhapse ubicu.Ti očigledno,ne pratiš pažljivo ovaj slučaj,jer da pratiš onda bi znao da je to tačno.Uostalom,ako ne veruješ ukucaj na guglu "Jelenina majka:Samo da uhvate monstruma,onda ću da progovorim".To su sve novine objavile.Ne postoji dnevni list koji to nije objavio i to su citirane reči,tako da ne možeš reći da su novinari izmislili.Prema tome,sledeći put se lepo informiši,pre no što se upustiš da daješ sud o nekome ili nečemu.Dodaću samo još,Magda,svaka ti je na mestu! Samo da se istraga privede kraju,mnogi će biti šokirani ishodom.Živi bili.pa videli!

Ljiljana

pre 7 godina

Tale svaka cast za komentar! Magda bilo bi dobro da se vratis na citanje poslovica i basni, kratke su i sa poukom, dobra vezba za one koji imaju poteskoca sa razumevanjem teksta koji citaju.

Vaso

pre 7 godina

Policija u svetu radi svoj posao profesionalno...ali samo ako je u pitanju tezak kriminal i ako se na kraju istrage mogu nekoga debelo opeljusiti..nisu oni toliko profesionalci koliko im je oprema profesionalna...Jelena je ubijena na prost nacin...izudarana je po glavi sa nogama na kojima su bile teske radnicke cipele sa zastitom prstiju...tesko je drugacije objasniti da se predmet sa kojim je ubijena nije nasao...Policija treba da radi sa profesionalnoscu...nije obavila svoj posao...Zoran je ubio Jelenu..indirektno ili direktno ,to je uopste nebitno..Novinari su shvatili da misterije donose profite pa je Zoran zanemaren...Da..problem je dokazni materijal...niko nije pominjao cipele...verovatno nisu ni bile sumnjive...Bagzi je pusten prilikom pokusaja atentata na Djindjica...E,sad...usporedimo Jelenu i njenu vaznost u drustvu i usporedimo Djindjica...kada to shvatmo...dobijemo sliku jedne Srbije...

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

"...u svetu.." O kom svetu ti govoris? U svakoj civilizovanoj zemlji postupak istrage je isti. Ljudski zivoti su jednako vredni i vazni bez obzira na :lekar, pekar, apotekar, cistac, pevac, glumac... crnac, belac, zuti.... musliman, hriscanin, jevrejin, budtist...Porediti atentat Dindjica sa ovim zverskim ubistvom obicnog i postenog gradjanina je apsurd. Biti na politickoj sceni, kriminalnoj aferi...i biti meta je uobicajeno sto ne znaci "normalno", ali biti posten gradjanin i biti meta zverima je sasvim drugo. Svakodnevna zlostavljanja i ubistva su postala nasa stvarnost pa se pitam kuda mi to kao humano drustvo idemo? Isticati "inteligenciju" Marjanovica ( neobrazovani, lencuge, manipulatori, lazovi ... ) sa timom profesionalaca koji rade na ovom slucaju su niske primitivne uvrede koje ni u kom slucaju ne zasluzuje niti jedan clan istraznog tima. Dokle god se obicnom gradjaninu ne obezbedi zivot bez nasilja slika Srbije ili bilo koje druge drzave ce biti JADNA i BEDNA. PRAVDA za Jelenu! PRAVDA za Janu! PRAVDA za Jeleninu Mamu! PRAVDA za SVE NEVINO ZLOSTAVLJANE i UBIJENE DUSE! PRAVDA za SVE CASNE i POSTENE GRADJANE SRBIJE i SVETA!

Danas

pre 7 godina

A sta da kaze ? Pa ne zna , da je znala sve , sprijecila bi i ubistvo .Ne trce sve zene da prenesu roditeljima svaki problem .

ko

pre 7 godina

Niko apsolutno nezna pravu istinu I nama koji posmatramo sa strane nista nije jasno.Zena je izgubila cerku I naravno da joj je strah za unuku a I vise nije sigurna kome da veruje. Ubica je na slobodi a ko zna mozda joj I neko pripretio. Zalosno je da je istraga otisla u corsokak.

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

Jelena je bila lavica koja je svoju "gresku" zelela da ispravi bez opterecivanja bolesne Majke.Velika je zabluda da svaka majka zna svoje dete.Naucno je dokazano da su takva tvrdjenja ciste gluposti kada se radi o stabilnim osobama (deci). Jelena je bila LAVICA a ne placipi.da. Na zalost nije mogla da se izbori sa ovim coporom krvoloka. Jedna na 4,5,6,7.... ni sam Bog ne zna koliko je ovih umisljenih "nadprosecno inteligentnih" krvoloka, lencuga i manipulatora. Osudjivati ovu bolesnu zenu je surovo i molim te prestani sa takvim komentarima. Nije ovo nikakva zavrzlama vec normalan tok istrage umisljenih specijalaca(Marjanovica i njihovih saucesnika). Za sud je potrebno mnogo dokaza i policija i ostali strucnjaci to rade kako treba. Moramo biti razumni i strpljivi. Hocemo sve ucesnike i saucesnike iza resetaka do njihovog poslednjeg daha! PRAVDA za Jelenu! PRAVDA za Janu! PRAVDA za Jeleninu Mamu! PRAVDA za celu SRBIJU! PRAVDA za SVE NEVINO ZLOSTALJANE I UBIJENE DUSE!

Andja

pre 7 godina

A da dobije policijsku zastitu ? ... Cisto da se nadju uvek tu u blizini ...

Rada

pre 7 godina

Jadna zena, tek sad shvatila kako je Jeca zivela. Izdrzi majko, trebas Jani...

nada

pre 7 godina

Nimalo nije jednotavno za majku da zivi u ovom paklu -bar bi morala imati policijsku zastitu! Koliko god da majka nesto zna ili nezna treba se staviti u njen polozaj jer ubica je na slobodi a ona brine o unucici tako da sam sigurna da je ona policiji rekla sve sto zna ali verovatno to nije dostupno javnosti .Pitala bih svakoga od nas da su u njenoj kozi kako bi oni reagovali ? Sigurna sam da ona nezna ko je ubica jedino mozda ima sumnje ali to nije dovoljno i zato pustite zenu u njenom bolu i patnji za izgubljenom jedinicom . Gospodjo Zorice ostanite jaki do kraja - proci ce i ova agonija !

ljubisa

pre 7 godina

mnogo sam procitao knjiga od Agate Kristi i jos nekih pisaca cije te price ostavljaju bez daha do poslednje recenice ali ovako nesta cudno jos ne mogu da shvatim,sve sam cudak do cudaka od fizickog izgleda do ponasanja.Oni Marjanovici izgledaju kao porodica Adams

miki delija

pre 7 godina

bice dokazano da su je ubili on i njegov brat polako samo ja sam to rekao vec nekoliko puta

tanja

pre 7 godina

evo pokusat cu opet dat komentar mada sam skoro sigurna da opet nece biti objavljen....neznam zasto????\nPocela sam i ja verovati da majka zna odnosno da joj je debelo zapreceno da nesmw zucnuti inace ce biti mala Jana u velikoj opasnosti.\na sto se tice onog telefonskog poziva sa staze, hm tu misli ili je neka druga zena nazvala umesto Jece ili je Jeca naterana na to da ucini druge nema.\nzatim ima jos nesto...koga policija stiti????\nMozda nekog ko je na viaokoj funkciji a taj neko je dobijao ili jos uvek dobija usluge izblaihane debele gospodje sa crvenim noktima .....\n

starica

pre 7 godina

Ostavite ovu jadnu zenu na miru - kopajte kod ubica i pisite sta oni rade!

Nina

pre 7 godina

Jadna zena. Bolesna(i to je previse) a treba ziveti s tugom velikom, najvecom.

starica

pre 7 godina

Jecina majka se ne plasi za sebe vec za unuku. A ja jos jednom naglasavam da su takvi kao ovi "vitezovi" u stanju da u svako doba zrtvuju (ubiju) i svoje rodjeno dete. Citala sam, resersirala i gledala film sa ovom temom.

ljubica

pre 7 godina

neko se u policiji potrudio da istraga bude traljava da se ne bi saznalo ko je sve bio mušterija one babe

Ljubica

pre 7 godina

U žiži,zločina je nešto strašno,jer mi nismo ni svesni,kakvih sve ljudi i verovanja ima.Tužna je sudbina deteta imajte.Sigurna sam da će pronalaženje ubice, doneti još veću gorcinu. Nije majka uplašena bez razloga. Verujem u masu policiju,njima samo trebaju dokazi,anoda će klupko početi da se odmotava.

Stela

pre 7 godina

Dragi moji, malo poštovanja prema majci koja je zbunjena sludjenai još bolesna.Ne misli na sebe uopšte, već na Janu. Mislim, da ona ne može da se sastavi. Pitam se, da li kod psihopata postoji kajanje za učinjeno delo.Kad dete od roditelja dobija podršku, ono u lažima od malena gaji narcizam.Od religije uzima samo ono što je mistično.Čovek od malih nogu ide na astralna putovanja, priča o hristovim vitezovima, ključu spasenja.Majka leči lakoveran narod.Puna kuća ikona.Očigledno postoji verska upletenost odnosno neke verske kompoente/ne mislim na verske obrede/. Užas!

Kljuc

pre 7 godina

Vracare koriste i razne svete stvari da ljudi pomisle da su oni pobozni a u stvari su satanisti vidi im se svima po izgledu ,tako se varaju naivni ljudi.

hammster

pre 7 godina

Sta ako je ubica neko ko nikada nije pomenut u novinama??? Miki delijo, jako je naivno i povrsno optuzivati nekoga bez dokaza. Ubicu kriju iza laznih clanaka.

Ljubica

pre 7 godina

Sve je moguće,ali mene jedna stvar čudi:kako je moguće živeti sa nekim,ane upoznati ga.Jelena je znala čime se bavi svekrva,ovo je nešto drugo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija