• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

20.06.2016

07:33

(VIDEO/FOTO) STRAVIČAN UDES U SREMČICI! Vozač poginuo, dvojica u kritičnom stanju!

Vesti

(VIDEO/FOTO) STRAVIČAN UDES U SREMČICI! Vozač poginuo, dvojica u kritičnom stanju!

Podeli vest

Jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći oko jedan sat posle ponoći u beogradskom naselju Sremčica. Kako saznajemo, poginuo je vozač Sitroena C4 Stefan Stefić (23), dok su dvojica putnika u vozilu zadobila teže povrede

Ekipe hitne pomoći prevezle su povređene u Urgentni centar i njihovo stanje je stabilno.

Nesreća se dogodila kada je automobil koji se velikom brzinom kretao iz pravca Beograda ka centru naselja udario u betonsku banderu. Od siline udara betonsku stub se prepolovio, a automobil se prevrnuo na krov.

Vatrogasci su iz smrskanog vozila izvukli povređene i telo nastradalog mladića.

Posle obavljenog uviđaja, kom je prisustvovao istražni tužilac, ekipe elektrodistirbucije uklonile su pokidane strujne kablove.

Zbog uništene bandere jedan deo Beogradske ulice u Sremčici ostao je bez struje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
beograd 1

pre 7 godina

juce, 19.06.o.g. nadjoh se na lazarevackom drumu kod groblja zbeg. samo sto predjosmo na zebri jedan automobil je tako projurio da nismo videli ni marku automobila, a kamoli broj. to je bilo oko podneva. saobracajne policije niiggdee. i zasto se cudimo tolikom broju nastradalih. ali neka stradaju izazivaci a ne neduzan narod. i ovi su divljali jer u to vreme nema puno saobracaja, ali nisu racunali na to, da nije svako rodjen da bude vozac formule 1.

beograd 1

pre 7 godina

ispravka. izvinjavam se pogresno napisano. nije lazarevacki, nego zrenjaninski put. auto koji je projurio i umalo nas pokosio, isao je ka beogradu. jos jednom izvinite.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija