• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.06.2016

10:16

TRAGEDIJA U VLASOTINCU! Ubila majku jer više nije mogla da brine o njoj!

Vesti

TRAGEDIJA U VLASOTINCU! Ubila majku jer više nije mogla da brine o njoj!

Podeli vest

Ljiljana Stojčić (54) ubila je majku Nadu (82), jer više nije mogla da podnese teret brige o nepokretnoj i dementnoj starici

Tragedija se dogodila u subotu oko 20.30, u centru Vlasotinca, u Ulici Siniše Janjića 25, u kućerku u kojoj su dve žene stanovale kao podstanari.

Ljiljana je majci presudila sa više uboda nožem po telu i vratu, a potom je navodno sela na stepenište i zapalila cigaretu. Ubrzo su stigle policija i Hitna pomoć, koja je mogla da konstatuje smrt starice. 

Ljilja je, govore komšije, imala muke sa majkom. Ona je, pored zdravstvenih problema koje nosi starost, imala i psihičkih problema. 

- Stalno ju je vodila kod lekara i trudila se da joj pomogne, ali starica nikada nije bila zadovoljna. Psihički je zlostavljala ćerku kojoj je kap u čaši možda bilo to što je ostala bez zaposlenja - kaže jedna od najbližih komšinica Stojčića i tvrdi da se Ljiljana od tada potpuno promenila. 

Majku je u Vlasotince dovela iz sela Svođa. Ćerka je jedinica i o starici nije imao ko drugi da brine. Od kada je Ljiljana dobila otkaz u konfekciji "1. maj", jedva su sastavljale kraj sa krajem. Jedini izvor prihoda bila im je Nadina minimalna penzija. 

- Ljiljana je dobila neku otpremninu, ali je ona brzo potrošena. Nije birala i radila je razne sezonske poslove, ali je za to vreme nepokretnu majku ostavljala samu što joj ova nije praštala, jer nije razumela da se nema - kažu u komšiluku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tori

pre 7 godina

Eto narod se ubije zbog nemastine.Ostala zena bez primanja Kao I Jos hiljade ludi dok bivsi ministri privatizacije Su se obogatili I obezbedili I praunuke svoje.Voze djipove Skype ,bahate nasve strane ,a posteni narod nek se ubije.....samo njih niko NE dira.Gde je Pravda.....kad CE biti procesuirani za pljacku drzave I naroda.?....

somi zajecar

pre 7 godina

Lepo kaze narodna izreka Pitace te starost gde ti je bila mladost.Da ova starica nije mogla da za njenjih 82 godine stekne kucu ili stan i nije mi zao sto je ovako i zavrsila. Jedino mi je zao njene cerke koja se je samo pored nje blesave mucila i patila.a sada ima i da lezi robiju radi staracke budale. Zalosno.,

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija