• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Crnomarković

20.06.2016

20:49

KLJUČNI DOKAZ ZLOČINA KRIJE ZORANOV TELEFON: Jelenine SMS i Vajber poruke brisane na dan njenog ubistva!

Vesti

KLJUČNI DOKAZ ZLOČINA KRIJE ZORANOV TELEFON: Jelenine SMS i Vajber poruke brisane na dan njenog ubistva!

Podeli vest

Policiji sumnjivo zašto su od svih poruka u telefonu Jelene Marjanović obrisane isključivo one koje je razmenjivala sa svojim suprugom Zoranom. Postoji mogućnost da se poruke rekonstruišu, što bi dovelo do otkrića motiva ovog svirepog zločina

Iz telefona Jelene Marjanović na dan njenog ubistva 2. aprila ove godine obrisana je sva SMS i Vajber prepiska sa suprugom Zoranom, saznaje Informer od dobro obaveštenog izvora u policiji!
Inspektorima koji rade na slučaju jako je sumnjivo to što su od svih poruka u telefonu Jelene Marjanović obrisane isključivo one koje je razmenjivala sa Zoranom!

- Na dan kada je Jelena ubijena, 2. aprila, iz telefona su joj obrisane sve poruke koje je preko Vajbera razmenjivala sa suprugom. To je neko uradio u trenutku kada je Jelena već bila mrtva... - otkriva naš izvor iz MUP.

DVA MESECA OD SVIREPOG UBISTVA ZVEZDE GRANDA: Nikom ništa nije jasno i svima je jasno sve!

Biće otkriven motiv

Kako kažu u policiji, jedini način da se dođe do prepiske koja je obrisana kobnog dana jeste da se ona uzme sa Zoranovog telefona, ali one su i tamo izbrisane.
- Nemamo nikakve šanse da povratimo te obrisane poruke preko baznih stanica pošto one beleže samo kome su poslate i u koliko sati - prenosi naš izvor iz policije.

MAJKA UBIJENE PEVAČICE ŽIVI U STRAHU: Zatvorila se u kuću, skriva se od UBICE koji je još na slobodi!

Međutim, kriminolog i bivši obaveštajac Božidar Spasić tvrdi da je ipak moguće doći do sadržine prepiske između Jelene i Zorana.

- Kada obrišete SMS ili Vajber poruku, ona ipak ostane negde sačuvana. Uz nalog javnog tužioca mogu da se rekonstruišu sve poruke od trenutka kada je telefon prvi put upaljen. Tako da mislim da će policija i ovaj put to uraditi.

ŠOKANTNA ISPOVEST RADE MATIĆ: Ubeđena sam da je Jelenu ubila sekta i da je Zoran njen član!

Onaj ko je obrisao poruke to nije uradio slučajno već sa jasnim ciljem. Mislim da policija pred sobom ima dobar trag koji joj može pomoći da otkrije sve motive ovog monstruoznog ubistva. Imam osećaj da će se svašta novo i zanimljivo otkriti kada se otvori ta prepiska - kaže Spasić.

Kriminolog Dobrivoje Radovanović takođe smatra da se poruke mogu pronaći i sumnja da se u njima nalazi nešto vezano za ubistvo.

- Mislim da postoje načini na koje policija može da povrati svaku prepisku. Sama činjenica da su poruke obrisane baš 2. aprila dovodi sve nas u sumnju da u njima postoji nešto vezano za ubistvo. Mada sumnjam da bi se ubica dopisivao porukama sa svojom žrtvom. Niko nije toliko naivan, pošto se zna da se do tih poruka može doći - smatra Radovanović.

DVOSTRUKA IGRA RADMILE MATIĆ, U IME OCA I SINA: Dok se dopisivala sa Zoranom mužem ubijene Jelene, svekar Vladimir nudio joj orgije!

Nema rešenja

Ovaj kriminolog kaže da ove poruke najverovatnije neće dovesti do Jeleninog ubice.
- Čak i da se dođe do tih poruka mi opet ništa ne dobijamo. Poruke nisu nikakvi konkretni dokazi, sve je to rekla-kazala. Ovaj slučaj će se jako teško rešiti pošto je prošlo mnogo vremena a ispušteni su i mnogi dokazi. Najverovatnije ćemo imati još jedno nerešeno ubistvo - pesimista je Radovanović.

Public

Nikolić: Svi znamo ko je ubica

Kriminolog Zlatko Nikolić kaže za Informer da je ovo još jedan pokazatelj koliko je zločin ozbiljno pripremljen.
- Ovaj zločin je sigurno planiran duže vreme i ništa nije prepušteno slučaju pa čak ni poruke. Ne znam koliko će one pomoći policiji da reši slučaj ali će svakako biti korak napred. Ionako i policija i svi mi ostali znamo ko je ubica samo ne postoje dovoljno jaki dokazi za sud. To je ujedno i jedini razlog što je ubica još uvek na slobodi... - rekao je Nikolić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 7 godina

Ma svi oni koji danima prate ovaj slucaj je jasno da su Zoran , njegov brat i Vladimir ubice samo je pitanje ko je direktno a ko indirektno umesan ! Ubica je izbrisao Jecine poruke a Zoran svoje sto i govori ko stoji iza zlocina. HAPSITE GA ODMAH - propevace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jana

pre 7 godina

Nema hapsenja bez dokaza, ako je slab dokaz i ne dokaze se na sudu, pisi propalo. Znaci dokazi moraju biti uverljivi, to tad ne mogu nista. Te price da je ubica inteligentan i bla, bla, je glupost. Nije on inteligentan nego je "neko" neinteligentan.

Andja

pre 7 godina

Pa pristup mobilnom , Boze ... Ako je mobilni bio kod nje , a predpostavka da suprug nema veze sa tim , koji razlog bi ubica imao da brise suprugove poruke? .. Mislim njen mobilni je nadjen nedaleko od tela , pre nego sto je pronadjeno , ko je mogao da uzme mobilni ,kad su obrisane poruke , ako znamo da je Zoran vec u nedelju ujutru odveden na informativni razgovor ?... Iz ovoga sve navodi da je porodica debelo umesana ..

becko

pre 7 godina

da da ,verujem da i policija ima prvoosumljicenog medjutim sve to moze pasti ako nemaju materijalni dokaz koji svemu sudeci za sada jos nemaju i zato ne mogu nikog pritvoriti,,,zatvoriti ,,ali u sustini mi obicni ljudi laicki i nagadjamo i vec predpostavljamo ko je to ucinio ,,,,i bit cu najsretniji kada cujem odgovor ZASTO,ZASTO je to uradio-li

sonja

pre 7 godina

Sta reci?Jeco dobra i plemenita pocivaj u MIRU.Cuvaj svoju Janu sa neba, a tvoje krvnike ce stici ruka pravde.Od Bozije kazne se pobjeci ne moze a oni su kaznjeni dok zivotim zive.Gamad!!!!\n

Jana

pre 7 godina

Svi znamo ko je ubica a bome i koji nije odradio pos'o, i sta cemo sad?

kumica Verica

pre 7 godina

Nesto se stalno smeskaju.Kakvi crni pravoslavci vernici.Ovaj Milos sto pise onakve stihove i sa onim izgledom je pravoslavni vernik?!Svekrvi odmah oduzeti staklenu kuglu i uhapsiti zbog nadrilekarstva i utaje poreza ,a sto je kaznjivo u Srbiji.Kuma Veri saucesniku i zastitniku lika i dela mame Zorke takodje oduzeti krpu kao osnovno sredstvo za rad.Sledeci za ispitivanje je dever, pa kuma Vera ,Uros i onda u krug do resenja.I malo povecajte broj pitanja za sledeci put ovo je premalo.

nada

pre 7 godina

Naravno da je to uradio Zoran i sa jednog i sa drugog telefona i policiji treba da bude jasno a i tuzilastvu da konacno reaguje. S obzirom da je Zoran tvrdio kako je njihova ljubav toliko velika i da su svuda isli zajedno i sve delili cak i sifre na komputeru prosto je nemoguce da nikakve prepiske ili pozivi ne postoje. Da li to nas prave ludim ? Kamen kojim je Jeca ubijena se sigurno nece pronaci ali u pritvor bar za sada do 40 dana i onda policijska tortura dok ne progovori . Hajde Stefanovicu pokazi koliko je dobra nasa policija i koliko narod da joj veruje a i nasem pravosudju !!!!!!!!!!!

Baka Mara

pre 7 godina

Aman ljudi, sta vam je vise s tim glupostima? Na osnovu cega da tuzilastvo digne optuznicu i na osnovu cega da ga uhapse? Za to su potrebni cvrsti dokazi, a ne "E, narod je ubedjen da je on obrisao neke poruke, a i izgleda cudno, mora da je on ubica, uhapsite ga." Malo me nerviraju vec komentari u kojima se insinuira kako je policija nesposobna. Istraga se ne vrsi onako kako vi mislite ili kako ste gledali u filmovima. Niti se svaki korak istrage deli sa novinarima kako bi narod bio upucen u sve svakog trenutka. Policija radi na resavanju slucaja i na skupljanju CVRSTIH DOKAZA na osnovu kojih ce onaj koji je pocinio zlocin biti osudjen. A da li adekvatno, to je vec pitanje, s obzirom na nas pravosudni sistem.

Miško

pre 7 godina

Zoki i ekipa su baš dobro obavili zadatak postavljen od mame Zorke.

Kuma Vera

pre 7 godina

Hm.Dobro.Dovoljno dobro za po 40 godina u Zabeli recimo

Rada

pre 7 godina

A sta ako opet ubije tako "dobro"?? Znaci li ovo da ga neki sektas iz samog vrha stiti?? Srbijo tugo...

GLUMICA

pre 7 godina

Ovaj Radovanovic bi jedino bio zadovoljan da se nadje toljaga kojom je ubijena i to je dokaz a na njoj neme ni DNK i nicim ne moze da se poveze sa ubicom. NJEMIU NISU DOKAZ ni poruke izmedju supruznika.100 NEPOSREDNIH DOKAZA vise pricaju pricu nego neki kamen ili toljaga,gospodine. OPTUZNICA sa mali milion neo[posrednih dokaza cvrsto stoji na nogama i ubicu tera na DOZIVOTNU...40g.

Nesuđeni inspektor

pre 7 godina

Ne mogu se načuditi nesposobnosti policije u Srbiji! Ili namjerno zataškavate slučaj i krijete ubicu? Sav sadržaj koji se nalazio na telefonu može se povratiti nazad, konji glupi drotovski (oprostite na riječniku, ali nemam adekvatan naziv za ove spodobe)! Izvinjavam se pravim konjima. Sav sadržaj vraćam za par sati, pod uslovom da niste načisto sjebali telefon. Danas se samo primaju u policiju glupi i podobni, a stručni i sposobni nemaju šansu. Ovo kažem jer sam lično osjetio na svojoj koži u R.Srpskoj, a isto je i u Srbiji.

branko

pre 7 godina

Brisane poruke su mamac za vođenje istrage u pogrešnom pravcu. Činjenica je, da je više osoba uključeno u ovaj zločin.

Mamac

pre 7 godina

Kakav mamac akoznamo da su obrisane poruke i na Zorqanovom i na Jeleninom telefonu? Osim ako policija nije debelo umiješana u ovaj zločin?!

Lana

pre 7 godina

To bi moglo tako da se tumaci da su samo u njenom telefonu izbrisane poruke … a ko je drugi u njegovom telefonu mogao da izbrise .. osim njega ?!? …. otpada predpostavka .. i zakljuck je vise nego jasan .. samo se iz odredjenih razloga zanemaruje , a mogao bi da bude krunski dokaz na sudu ….

Užas

pre 7 godina

U početku ovog slučaja ste pisali da su u telefonu poruke koje ukazuju na Zoranovu ljubomoru? Osim toga ,ako zaista trebaju ,izbrisane poruke se mogu vratiti! Zar policija to ne zna?! Ako znate ko je ubica,natjerajte ga da progovori i obezbjedi vam dokaz! Sve ovakve izjave, ako su vjerodostojne ,zapravo ukazuju na to da se nema volje,htijenja za rješavanje ovog monstruoznog ubistva?! Koga štiti policija i zašto?Ko treba da brine o bezbjednosti običnih gradjana? Tražimo pravdu za Jelenu! Ako su u policiji nestručni kadrovi,dajte zaposlite ljude koji hoće i znaju da rade! Sramota!!!

Ivanka

pre 7 godina

Ma sta je ovo ljudi, ko stiti ubicu Jelene Marjanovic Krsmanovic. Moje misljenje je da treba ukljuciti detektive i da kao prvo otkriju ko stiti ubicu, onda ce lako otkriti motiv i materijalne dokaze, Ovde nesto smrdi cim oni unapred daju izjave da nece pronaci ubicu iako znaju ko je ubica.

terapeut

pre 7 godina

meni se sve cini da je Jelenu ubila tajna sluzba , moguce da je cak i strana tajna sluzbe , i sad od samog pocetka imamo da policija samo muti vodu i navodi na krivu stranu , da li je to po necijoj narudzbi , ubistvo cekicem sa 30 udaraca je ili besna ljubomora ili poruka koju nekom obicno salju mafije ili tajne sluzbe , e sad iz kog razloga se ta poruka salje i kome , postoji par mogucih razloga . Svi su sumnjivi , od americke ambasade do cele estradne i politicke elite.

Bravo majstore

pre 7 godina

Kako mi samo CIA nije pala na pamet? Nadam se da nasa milicija prati komentare, ima tu mnogo dobrih sugestija. Nepravedno si dobio minuse, a zelis vecini pomoci.

hm

pre 7 godina

Ako je ovo sve tacno, i ako je ona pisala da ce otici ili ako je neko pisao pretece poruke, moglo bi se dosta toga razjasnit. Pitanje je sta se cekalo do sada??

tanja

pre 7 godina

naravno da se poruke mogu vratiti kad ja kao laik mogu vratiti greskom izbrisane poruke moze i policija jos bolje. sve ama bas sve sto se piskara po telefonu moze da se pronadje...znaju to oni koji trebaju znati vrlo dobro. naravno da ubica nije opisivao u prepisci sa Jecom kako i gde ce da je ubije ali bar ce se znati motiv. reci cu vam ja, on je noci i noci provodio u svojoj kolibi* navodno komponujuci...da da komponovao on sa raznoraznim ženama po netu, Jeci je bilo i onako previse robovanja u toj bolesnoj kuci i sazna jos i to....svadja iz dana u dan....matora naredi da se makne a on ili oni to ucine...vampir mladji jedva docekao velikodusno pomogao u izvrsenju...matora vracara je poglavica samo njihove sekten

Kuma Vera

pre 7 godina

Ja bih prekontrolisala telefone kuma Vere,devera,nadrilekarke... Hapsite odmah za utaju poreza,nedozvoljene prevare za manipulisanje i saucesnistvo u istom tj.nadrilekarstvo sto je zakonom zabranjeno.Ispitati ko je ucestvovao u pranju sa varikinom.Krenite vec jednom,a posle ce klupko poceti da se odmotava.

Jana

pre 7 godina

Poruke se mogu vratiti samo ako nakon brisanja u taj deo memorije nije nista dodavano, app ili neki download. A verovatno nije, jer pretpostavljamo da se tu radilo veoma brzo, a ako jeste, onda je taj planirao sve do tancina.

vranjanks

pre 7 godina

Kada se hoće sve se da rešiti a ovde ispade da je sve nerešivo.Ali ima jedna bitna stvar,oni čudaci postadoše medijske ličnosti.Kao da su čudaci preko Jecine smrti želeli POPULARNOST.SVE TU SE NEŠTO TAJI A ZAŠTO?,POKTENI SE MINISTRE URADI NEŠTO BAR ZBOG TO DETE.ŽIVI SA ČUDACIM....

Ljubica

pre 7 godina

Sada me je već strah od istine i saznanja čega sve ima kod nas, a ako neko zataškava sve ovo:ko je to?

ana dij

pre 7 godina

kad se jedan zločin dugo ne rešava, znači da država nešto krije.

nele

pre 7 godina

boze me sacuvaj i oni nakon toliko dana tek sada ustanovili da su poruke obrisane,,pa sta ste radili do sad??sirotinju kaznjavali po pijaci sto prodaju cvece da bi sebi kupili koru hleba..eeeee Srbijooo doguraces dalekooo

Gordana

pre 7 godina

Pa ja mislim da kad bi Zoran došao u policiju, sve priznao i rekao : Hapsite me! - ovi naši bi rekli: Ne! Nemamo dokaze!nn

raki

pre 7 godina

Kako sud ne može da izda naredbu za hapšenje. E, da je sudijino dete ili nečije iz vrha tako mučki ubijeno, izdali bi oni naredbu celoj srbije, a ne pojedincu. Sramno više, presipanje iz šupljeg u prazno.

ljubica

pre 7 godina

Jasno je da neko mocan cini opstrukciju da se ne bi saznala njegova veza sa vračarom babetinom

Ljubica

pre 7 godina

Šta se desilo sa pismom, koje je Jelena poslala sa pošte,kome je upućeno?Ko još šalje pisma,pored telefona i kompjutera?

zvekan

pre 7 godina

anja 20.06.2016. 23:21 naravno da se poruke mogu vratiti kad ja kao laik mogu vratiti greskom izbrisane poruke moze i policija jos bolje. sve ama bas sve sto se piskara po telefonu moze da se pronadje...znaju to oni koji trebaju znati vrlo dobro. naravno da ubica nije opisivao u prepisci sa Jecom kako i gde ce da je ubije ali bar ce se znati motiv. reci cu vam ja, on je noci i noci provodio u svojoj kolibi* navodno komponujuci...da da komponovao on sa raznoraznim ženama po netu, Jeci je bilo i onako previse robovanja u toj bolesnoj kuci i sazna jos i to....svadja iz dana u dan...i KAŽE SVIMA DA ĆE OTIĆI ZAUVEK,!.matora naredi da se makne a on ili oni to ucine...vampir mladji jedva docekao velikodusno pomogao u izvrsenju...matora vracara je poglavica samo njihove sekten

Lora

pre 7 godina

ovo vise nema smisa.... Bivsa supruga mu radi u MUP..u, sa policijom drugar , ide sa njima na takmicenja u streljastvu, obrisao poruke, V UK DRASKOVIC mu kupio kucu..... Gde je ta puska kojom je mlatio Jelenu po glavi.... neko je spomenuo i da je nestao veliki kamen iy kuce koji je J ELENA cuvala kao uspomenu na rodni kraj.... kombinovani udarci kundakom puske i tim kamenom koji su iybacili u crnim kesama...

magda

pre 7 godina

Mozda su mediji smisljeno ukljuceni da prave cirkus,  da bi sezabasurio pravi pocinilac ovog gnusnog dela.Ako je tako, onda ce sav teret istrage podneti ministar Stefanovic i na kraju ce morati gradjanima da objasni sta i zasto se ovaj slucaj zataskava, jer je to postalo jasno svima, pa i maloj deci.Ovako vise ne ide,pa bi bilo logicno da otkrijete ko je pocinilac, posto ga vec znate.\n

magda

pre 7 godina

A tako znaci,gospodin Radovanovic tvrdi da nece otkriti ubicu,navodno zbog svog pesimizma,a jel zbog tog istog pesimizma nije hteo da ima ni jedan dokaz, pa istraga uradjena ko da su je retardirani iz skole sa specijalnim potrebama radili.Pa sad nam je jasno ko koci i zataskava istinu.Gospodina treba proveriti za koga radi i sta radi.\n

Posmatrac

pre 7 godina

Ovo je veća sramota za ministra Stefanovića koji stalno tvrdi da "imaju nove dokaze i da su na korak od ubice" a ništa se ne dešava. Ma ne znaju oni ništa.n

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija