• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.06.2016

23:13

SVEKRVA UBIJENE JELENE ODBILA POLIGRAF: Policija sumnja da ona poseduje informacije o zločinu koje neće da otkrije!

Vesti

SVEKRVA UBIJENE JELENE ODBILA POLIGRAF: Policija sumnja da ona poseduje informacije o zločinu koje neće da otkrije!

Podeli vest

Zorica Marjanović, svekrva ubijene pevačice Jelene Marjanović, koja je po drugi put saslušana u policiji odbila je da ide na poligraf!

Kao i krajem aprila kada su je inspektori ispitivali o okolnostima ubistva supruge njenog sina Zorana, ona je i ovog puta odbila da se podvrgne detektoru laži.

- Opet je tvrdila da ne zna ko je ubio Jelenu ni da li joj je neko pretio. Međutim, mnoštvo stvari, počev od odbijanja poligrafa, otvara sumnje da ona zna ko je ubica i da ima informacije vezane za ubistvo koje iz samo njoj znanih razloga neće da podeli. Koga štiti i zbog čega - nikome do kraja nije jasno - konstatuje za Blic izvor iz istrage.

Podsetimo, Zorica Marjanović i njen suprug Vladimir u utorak su ponovo saslušani u MUP, a po izlasku iz policije nisu želeli da komuniciraju sa novinarima.

ISTRAGA UBISTVA PEVAČICE! Jelenina svekrva Zorica Marjanović ponovo u policiji!

ZORAN MARJANOVIĆ NAMERNO OMETAO ISTRAGU: Policija odbacuje njegovu verziju Jeleninog ubistva?!

KLJUČNI DOKAZ ZLOČINA KRIJE ZORANOV TELEFON: Jelenine SMS i Vajber poruke brisane na dan njenog ubistva!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boro

pre 7 godina

ja bi slučaj prepustio nekom starom udbašu , koji zna da radi svoj posao . Onaj stari sistem sa sijalicom , muzikom , vodom i podrumom uvijek je davao rezultate .

Petar

pre 7 godina

sta nece nema da nece mora i to treba zakonski regulisati da svako ko je za nesto osumnjicen da mora ici na poligraf

magda

pre 7 godina

Gotovo sa sigurnoscu se moze reci da ekipa koja radi na prikupljanju dokaza opstruise istragu i ne zeli da uradi posao kako treba.Preispitati celu ekipu i videti da li postoji korupcija.Vrlo je moguce da su primili veliku lovu od pocinioca zlocina da opstruisu sve do cega mogu da dodju jer kako objasniti da su kucu Marjanovica pretrazili tek 12-og dana kad se zna da je to prvo sto je trebalo da urade,zasto su zanemarili cinjenicu da je Zoran imao krvave i izgrebane ruke odmah posle ubistva,mozda im je u dogovoru i davao pogresne informacije i usmerio na pogresnu istragu sto su oni precutno prihvatili i kao bajagi nesto radili.Svi smo videli da tapkaju u mestu kao da su retardirani.Molim ministra da preispita ekipu koja radi na prikupljanju dokaza,cini mi se da je jedan od njih dokazano korumpiran jer je ukrao dokazni materijal iz nekog drugog slucaja,telefon i pare,taj isti covek sad radi i na ovom slucaju.\n

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

U svakom zitu ima kukolja ali je drsko od tebe da ocenjujes rad strucnjaka visokog kalibra a pri tome nemas ni osnono bazicno znanje a o praksi i da ne govorim. Duznost i obaveza ovih strucnjaka nije da tebi objasne ("kako objasniti"). Sve je crno-belo ali moramo biti strpljivi jer treba sve ucesnike i saucesnike osuditi istom merom. "Zoran...u dogovoru i davao pogresne informacije i usmerio na pogresnu istragu sto su oni precutno prihvatili i kao bajagi nesto radili". Ne oni su drljali klupe i sis.li vesla da ih "nadprosecno nepismen" narcis manipulise. Probudi se mila moja. Vec sam ti rekla da budes oprezna sa tvojim komentarima jer su drski i bez ikakvog strucnog osnova. "Ko je jos cuo.... da odbijaju poligraf kad ih policija privede."Za tvoju informaciju poligraf u 99% zemalja sveta nije obavezan. "Svi smo videli da tapkaju u mestu kao da su retardirani".???? SVI ? Kriticar uvek pise u jednini. Za tvoju informaciju izraz "retardiran" je vec odavno izbrisan iz strucne upotrebe. Znam da si uzbudjena zbog ovog zlocina ali to nije razlog da vredjas postene duse.Strplenje je najvaznije. Pravda za Jelenu ce biti ispostovana!

magda

pre 7 godina

Ko je jos cuo da osumnjiceni mogu i smeju da odbijaju poligraf kad ih policija privede.To ne postoji ni u jednoj zemlji,zato korumpirana istraga u Srbiji moze da radi sta hoce i kako joj se prohte.Ovo ne postoji ni u Kongu.Tezak blam i sramota za policiju ministra Stefanovica.\n

Rada

pre 7 godina

Ljudi, nema nista od hapsenja..bruka kako se Marjanovici sprdaju sa policijom..debili vode slučaj..tugo nesreco

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

Znaci doticna "poglavarka" i dalje igra njene manipulatorske igre. E sad je vreme da se mi moralni gradjani Srbije GLASNO i JASNO IZJASNIMO. Dosta je bilo ovog majmuni.anja od Marjanovica. Doticna umisljena "nadrispasiteljka"mora da dostavi potvrdu kada i u kojoj bolnici je 40 dana bila u komi. Podvrgnuti je psiholoskom testiranju i ispitivanju. Pozovite Profesora Dr. Vladetu Jerotica pa ce istina vrlo brzo izaci na videlo. Dokle da nas ovi nepismeni manipulatori zlostavljaju i odlucuju o nasim zivotima. Jelana je samo jedna od ko zna koliko zrtvi njihovog manipulisanja i pitam se ko je sledeci? Ko je bio prvi vlasnik kuce koju je doticna dobila na "poklon" i zasto? Policijo stanite vec jednom na stranu postenih gradjana SRBIJE. Nasilnici haraju i zverski ubijaju nevine i postene duse. PRAVDA za Jelenu!pravda za Janu! pravda za Jeleninu Mamu! Pravda za sve nas koji ne zelimo da zivimo u strahu jer ispade da zlikovcima ni zakon ne moze nista.

Kuma Vera

pre 7 godina

Koji cirkus.Nepismena manipulatorka zavrce celu naciju.Ovde je sve jasno.Zoki i ekipa su odradili nalog mame Zorke.Dever tj. nabedjeni muzicar i jos gori pesnik najsumnjiviji .Pomagac na zataskavanju tragova i desna ruka mame Zorke-kuma Vera.Tata upoznat sa celom situacijom.Svima po 40 godina ili na poligraf kako bi dokazali svoju nevinost tj.da nemaju veze sa ovim.

Srbo

pre 7 godina

bravo za komentar, ako policija nastavi ovako kao do sada u vezi ovog slucaja, svi su izgledi da mi obicni posteni gradjani moramo nesto konkretno uraditi da bi se ovo napokon resilo.

Barki

pre 7 godina

Kuću im je napravio "Baja" - poznati Borčanski privatnik - vlasnik šljunkare koja se nalazi na Dunavu, stotinak metara od nasipa i mesta gde je on navodno ostavio Jecu. U to vreme je bila priča da je Baji izlečila dete pa joj je on iz zahvalnosti napravio kuću jer su živeli u kućerku blizu sadašnje pod kirijom. Otkud im sad stan na Ceraku? Odavno oni žive u lažima. Ko zna koga su i gde pre varali, koristili.

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

Hvala na ovoj informaciji." Izlecila" sina od cega? Ko je krstio malu Janu? Kuma Vera? Ko je kuma Vera? Higijenicarka koja je dezinfikovala njihovu kucu?Zajedno smo jaci. Pravdu za Jelenu moramo postici.

No name

pre 7 godina

Krajnje je vreme da se istraga radikalno zaokrene. Policija da ne ispituje vise "u rukavicama" i "u celofanu" nego da zapocne otvorenu i zescu akciju, sa primenom starih, dobrih, proverenih metoda nakon kojih bi "komirana", "astralno projektovani", "mrtvorodjence" i "poglavica" progovorili. Kao ne koriste bejzbol palice kao metodu? Ajde?! Koriste, jos kako ali nije jasno zasto su pobrojani povlasceni? Sto se ne postave prislusni uredjaji u njihovu kucu? U vozila? Verujem da bi policija saznala sto sta tako. U zastiti njihovih prava, nemilosrdno je zgazeno Jelenino pravo da se obelodani ime tog patoloskog zlotvora koji joj je oduzeo zivot na neopisivo jeziv i hladnokrvan nacin. Dosta je maskarade, policijo, hocemo rezultate!

Jaca

pre 7 godina

Magda i Biljana Biljana su u potpunosti u pravu!Necu da ponavljam njihove rijeci ali sa svim se u potpunosti slazem i jednako imam misljenje.Korupcija ,bezakonje ...gore nego u Teksasu!Jadni nas narode,jadna nasa zemljo...U drugim zemljama se ide u zatvor za zivotinju(psa,macku.....)a pogleajte sta se radi u toj jadnoj Srbiji.U ovome slucaju sve se zna i vidi ocito ,bez pitanja a krije se i zataskava!Zasto ,tko ...zbog cega...netko je primio velike pare .Sramota i grehota !Srbijo bolna i ispacena neka vam je Bog u pomoci da izdrzite sve sto vam se desava!

Lana

pre 7 godina

Pod hitno apelovati da se promeni zakon u slucaju ubistava !!!!!!!! Ova zena .. sasvim logicno .. stiti svoju decu …. Jasno k'o dan !

tanja

pre 7 godina

Ubica je neko od prokletih marjanovica\na u policiji je neko korumpiran 100%\ndobio je debelu sumu novca i dozivotno isceliteljstvo od baba vracare\nza neku rodjaku sve pesme za novi album  i jos mnogo toga\nsamo je jedno zaboravio taj iz policije korumpirani da ce i on zavrsiti  kad tad na isti nacin kao i jeca sve se vraca u zivotu a sektasi nista ne prepustaju slucaju\nnazalost ovaj slucaj  ostaje u fijoci\nubica nikada nece zavrsiti iza resetaka\n\n

Andjela

pre 7 godina

Ovo je jako zalosno sto policija i narod znaju koje pocinio ovaj zlocin a nemogu im nista bez dokaza.Koje moce koja cuda prihvatila bi ona poligraf da joj je savest cista...Mucaju,zaplicu jezicima kad pricaju,nervozni,izgubljeni....uzas...ali nazalost bez dokaza nista ....

Dragomir

pre 7 godina

ПОЛИГРАФ је безвредна скаламерија чији извештај суд не признаје!Потпуно подржавам гест госпође Зорице а како полиција није ,,мачији кашаљ,, она би била већ ухапшена да против ње има било који доказ.Срећом да полиција не наседа на новинске репортаже јер,сачувај нас боже,шта смо све читали у вези убиства певачице.Суд узима у обзир признање ако се убица ухвати!Затим шта кажу сведоци!Шта кажу форензичари!Има ли било чега што ДНК носи од убице?Ко зна материју ни ДНК више није поуздан?Ја сам једном одбио да ме испита полиграфџија и тада сам му рекао да како га није срамота да ради тај безвредни посао.

Dusko

pre 7 godina

Znaci bila si kriva cim si odbila "bezvrednu skalameriju" te price pricaj nekom drugom , nismo ti mi ovde policija

Janko

pre 7 godina

Ljudi iz Borče i cela Srbija su revoltirani. Organizuju se sami, da odkriju ubicu. Pripremaju otmicu sumnjivih, onih koji sigurno znaju a ćute. Uhapsite gospodine Ministre onoga koji vam je vodio ovaj slučaj. Naterajte ga da progovori. Vi niste bili "obavešteni". Prihvatite Vi odgovornost i napustite poso za koji niste sposobni.

duška

pre 7 godina

Ako se zločini i kod nas i u svetu otkrivaju tako što će neko reći "nisam ja,majke mi" ili,"da, ja sam", onda ovaj ljudski rod bog mora praviti od početka!

Kuma Vera

pre 7 godina

Ako ova sa staklenom kuglom ne prihvata poligraf,da li bi kuma Vera dobrovoljno otisla na detektor?

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

Doticna "higijenicarka" je odbila poligraf? Cija je ona kuma? Ko je bio Jelenin Kum? Ko je krstio Janu? Odakle su Marjanovici( poglavarka i poglavar)?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija