• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. I.

23.06.2016

09:20

TRAGIČNA PRIČA IZA BRUTALNOG ZLOČINA: Zašto je Milan 18 puta nožem izbo trudnu Sabinu, pa se bacio pod auto!

Vesti

TRAGIČNA PRIČA IZA BRUTALNOG ZLOČINA: Zašto je Milan 18 puta nožem izbo trudnu Sabinu, pa se bacio pod auto!

Podeli vest

Milan Cimeša (24) ubio je svoju bivšu devojku Sabinu Vidu (17), koja je sa njim bila u trećem mesecu trudnoće. On ju je odveo ispod mosta i izbo nožem, a zatim se ubio skočivši pod automobil

Često je govorio: "Zvezde sa neba bih za nju skinuo"

Milan Cimeša (24) iz sela Mihajlovo 18 puta je juče oko pet ujutru nožem izbo svoju bivšu devojku Sabinu Vidu (17) iz Banatskog Dvora, koja je bila u trećem mesecu trudnoće. Cimeša se nakon zločina ubio, bacivši se pod automobil koji je prolazio.


STRAŠNA TRAGEDIJA U BANATSKOM DVORU! Mladić nožem ubio trudnu devojku, pa izvršio samoubistvo!

Prema rečima Informerovog izvora, Milan i Sabina su nedavno raskinuli vezu, ali je on uspeo da je namami i odveze ispod mosta u Banatskom Dvoru i tu brutalno ubije.

Informre

- Sabina je prekinula vezu sa Cimešom jer ju je ošamario. Ona je otišla kod drugarice i tamo je bila neko vreme. Iako je on molio da se pomire, Sabina je to odbijala. Kobno veče je ipak pristala da se vide, ali i dalje nije htela da budu zajedno. To je iznerviralo Cimešu i on je odlučio da ubije Sabinu i sebe - priča naš sagovornik.

On dodaje da su se njegovim kolima odvezli ispod mosta gde protiče reka Stari Begej.

- Uzeo je nož i 18 puta ubo Sabinu, koja je bila u trećem mesecu trudnoće, a otac deteta je upravo bio Cimeša. Posle ovog brutalnog zločina, on se popeo na most i bacio pod automobil. Vozilo ga je pregazilo i na mestu je ostao mrtav - kaže on.

Policija je došla na mesto gde je Cimešu udario automobil, ali ubrzo je otkrivena izmasakrirana trudnica u automobilu pod mostom.

Žena vozač završila u bolnici

Stana Milošević, koja je vozila "opel" pod koji se bacio Milan Cimeša nakon što je ubio Sabinu Vidu, završila je u bolnici posle saobraćajke.
- Nesrećna žena se vraćala iz Karađorđeva, gde je zaposlena kao kuvarica. Nije ni sanjala šta će joj se dogoditi. Posle saobraćajke zbog šoka koji je pretrpela smeštena je u zrenjaninsku bolnicu - kažu u policiji.

Dušanka, Milanova rođena sestra, koju smo zatekli u Mihajlovu, kaže da joj je veoma žao Sabine i da joj nije jasno šta se dogodilo sa njenim bratom koji ni mrava ne bi zgazio.

- Veoma je voleo Sabinu. Često mi je govorio: "Zvezde sa neba bih za nju skinuo." Ne mogu sebi da objasnim šta se dogodilo - kratko je rekla Dušanka i dodala da su otac i stariji brat u Zrenjaninu kako bi preuzeli Milanovo telo.

U Banatskom Dvoru u dvorištu porodične kuće u kojoj je Sabina živela sa majkom Žužom, očuhom Erneom Kovačem, dve godine starijom sestrom Lidijom i dva mlađa brata čuju se jecaji.

- Sabina je otišla kod drugarice, kod koje je često boravila. Šta se dogodilo i kako se ona našla sa Milanom još ne znamo. Samo mogu da kažem da nas je oko sedam časova probudila policija i saopštili užasnu vest. Sabina je bila zaista veoma dobro dete - tiho je rekao Kovač.

Sabinina majka Žuža Vida ispričala nam je da je njena ćerka pre desetak dana prekinula vezu sa Milanom i da ju je ona podržala jer niko ne treba da bude sa nasilnikom. Na stolici je sedeo i Sabinin otac Norbert Kovač, koji je bio slomljen bolom.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Psiholog

pre 7 godina

Kad vec nemamo smrtu kaznu za takve monstrume dobro je bar sto se ubio. Inace i ovo je dokaz da onaj koji je u stanju da ti lupi samar taj lako moze da ubije. Njena je greska sto kada je prcekinula sa njim sto je pristala da se ponovo vidi. Tu su i roditelji njeni zatajili, ne zelim da ih krivim, samo hocu da kazem da kada se njihovim cerkama a ponekad i zene maltretiraju muzeve, kada im se deci takvo nasilje desi oni moraju da budu njihova zastite u svakom pogledu, i prijavama kod policije, i fizicki, i verbalno, i u svakom pogledu da im pruze zastitu a cerke i sinovi uvek treba da znaju da su im otac i majka najveci prijatelji i sve sto ih muci treba njima da kazu.Kada se nasilnik jednom oda i pokaze, uvek ce to ponoviti, ako ne bude reakcije nekoga ko moze da zastiti zenu.

uzas

pre 7 godina

susret bi i ovako i onako bio nemonovan. ona je trudna, on je otac deteta, dakle susreta koliko volis u narednom periodu. da se nije sastala sa njim, mislim da bi je na neki drugi nacin ipak kad tad, ubio. samo poremeceni psihopada juri za nekim ko ga nece i ne zeli, svaki normalan covek nije lud da voli nekog ko njega vise ne voli ili ga nece.

Cicka

pre 7 godina

Информер исто мислим и за овај коментар да је њен , иницијали Д.М. ако јесте ово обристаи и полсати следећи комнетар. Неки и ако некога не воле јуре да отрују и убију онога ко мисли да му је узрок невољења , то је болесније од овог дечака који је урадио овако нешто

Dema

pre 7 godina

Kakav li si ti psiholog,kad kažeš "dobro je bar što se ubio"?Šta je tu dobro i za koga? I taj dečko je imao porodicu,koja je izgubila svog najmilijeg.Ti podržavaš samoubistvo,koje je najveći greh i kao da poručuješ "ako neko ima psihičkih problema ili je pod stresom bolje da se ubije".Zamisli kada bi tako pričali lekari sa psihijatrijske klinike "Dr Laza Lazarević".Ne bi više imali nijednog pacijenta.Takvim osobama treba pomoći,a ne bodriti ih u samoubistvu!

Mina

pre 7 godina

Iz brojnih slučajeva o kojima u zadnje vreme pišu novine zaključujem da su oni koji "ni mrava ne bi zgazili" zapravo najgori i najbrutalniji nasilnici i ubice... A u ovom slučaju, pokazalo se da je onaj ko može da udari ženu može i da je ubije, tj. da se ni najmanje nasilje ne sme tolerisati!!!

Andja

pre 7 godina

Zali boze taj mladi zivot ... Pocivaj u miru Sabina .. Tuga

miki

pre 7 godina

cuj veoma dobro dete ,a sa 17 godina trudna.U svakom slucaju moje saucesce.\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Могло је бити другачије - да смо друштво ослобођено хипокризије, и да смо друштво које младима јасно трасира пут боље будућности, уместо што се као друштво стално задужујемо а у залог -дајемо живот омладине и нерођене деце...Ова класна демократија - оваква либерална,која се на овакав начин остварује, узима животе деци...!

nada

pre 7 godina

Ispod mire sto djavola vire ! Obicno posle rodbina hvali da je bio dobar da mrava ne bi zgazio itd.................. da ne nabrajam a on monstrum uzeo dva zivota na tako monstruozan nacin. Dobro je sto se ubio jer bi dobio 10 do 15 godina pa na slobodu opet da ubije.

HOROR

pre 7 godina

Dete koje je proslo dosta sa 17, ali je to produkt raspale porodice u želji da ima svoju. I tako lutajući od momka do drugarice ko zna da li je imala nečiju "pomoć". U svakom slučaju tuga je ogromna. Za ovog psiha je spas što se ubio, ali je trebao sam da "ode".

juka

pre 7 godina

prerano zarudnela.nije to prirodno.vecina ubistava se i desava zbog neuzvracenih ljubavi.obicno muskarci koji ženu bezuslovno vole i koji ne dobiju ljubav od iste to i učine. kao i kod ubistva jelene marijanović.NEUZVRACENA LJUBAV I TRAGEDIJA.

Pesnim

pre 7 godina

poštovani uredniče na ovo je teško dati bilo kakav kmentar,ko zna šta se pojednim ljudima dešava kada se stvaraju cikloni i anti cikloni tako da izvršioc sve zna šta ga čeka al zločin mora da izvrši.Po teoriji jednog od najvećih svetskih psihijatara rusa mislim da je "KONJEV"to treba pročitai pa onda će nam svima nažalost biti jasno šta je to što čoveka tera na takve stavične zločine,kasnije onaj pati što je to uradio nažalost ovaj mladić je na brzinu sebi presudio a možda je to i njegov i njen karmički dug koji su morali da oduže.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17